Jump to content
BulForum.com

Програма за автоматичен FTP upload

garga

Recommended Posts

Някой да знае програма която автоматично да открива новопроменени (различаващи се от намиращите се на сървъра) файлове и да ги upload-ва на FTP сървър. Май в Windows имаше обратната функция - до обновява offline съдържанието на web server.

Да, повечето по-разпространени FTP клиенти поддържат синхронизиране на директории, също и Scheduler-и, които могат да се програмират да правят разни неща през определен период.

Аз използвам FTP Voyager, най-добрия FTP клиент, има много добър инструмент за синхронизиране на цели директории.

Да, повечето по-разпространени FTP клиенти поддържат синхронизиране на директории, също и Scheduler-и, които могат да се програмират да правят разни неща през определен период.

Аз използвам FTP Voyager, най-добрия FTP клиент, има много добър инструмент за синхронизиране на цели директории.

Наистина FTP Voyager е най-дорбия ftp client на който съм попадал досега. Приемете поста ми като още един глас за него ;)

Dreamweaver MX 2004 е перфектна за тази цел. Поддържа синхронизация по дата. Нали това и е специалността. Web дизайн. Промененият файл автоматично се качва на сървъра. Ако не а конфигурирана за автоматичен режим. Просто кликваш върху Синхронизирай. Ако наистина използваш за уеб сървър. Но видях че си споменал уеб сървър. Значи ще ти е от полза.

• 2 weeks later...
Dreamweaver MX 2004 е перфектна за тази цел. Поддържа синхронизация по дата. Нали това и е специалността. Web дизайн. Промененият файл автоматично се качва на сървъра. Ако не а конфигурирана за автоматичен режим. Просто кликваш върху Синхронизирай. Ако наистина използваш за уеб сървър. Но видях че си споменал уеб сървър. Значи ще ти е от полза.

Темата определено не е за тук но

ето ти е една програма с която първоначално да схванеш за какво става въпрос. ;)

@Shadow_X:A tva stava li primerno kato ka4vam neshto v hit.bg i go promenq tva da stava?

10x

@Backbone tozi samou4itel varvi li na WINXP?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...