777 Posted August 24, 2003 Share Posted August 24, 2003 ave xora az igrah prevartiah i iztrih tazi igra o6e predi 2 meseca championship-a go biva ,no 3,15GB na kompa i niama i network 3,15 i da niaa network 4udia se kak e stignalo miastoto za single Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted August 24, 2003 Share Posted August 24, 2003 Hm Avgust - dva meseca = na iuni se edno ne ste go videli po gornia mi post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted August 24, 2003 Share Posted August 24, 2003 ave xora az igrah prevartiah i iztrih tazi igra o6e predi 2 meseca championship-a go biva ,no 3,15GB na kompa i niama i network 3,15 i da niaa network 4udia se kak e stignalo miastoto za single Мислиш ли че ма интересува кога си я играл и кво си правил ? С каква видео карта си? Имаше ли проблеми при пускането? Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted August 25, 2003 Share Posted August 25, 2003 niakakvi problemi s CMR 3 kartata mi e GeForce 2 MX400 64 mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
keen Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 Abe i na men neshto ne mi varvi Colin 3 vsi4ko si varvi v menutata ama kato dam start i neshto stava i me izhvarlq moje li da e ot video card-a imam : GeForce4 MX 440/440 SE with AGP 8X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 10, 2003 Author Share Posted September 10, 2003 Възможно е... ако искаш си свали последните драйвери на NVIDIA и виж дали не е това проблемът. Кракнал си я всичко точно, нали? И в началото видеото ти работи идеално (филмчето в менюто)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schumi Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 maloumna rabota Toq CM3 taka i ne 6te da tragne! I kodecite mahnah i pak sa6tata rabota Izob6to sas GF4MX440 64mb DDR taq igra tragva li? Pls ako nqkoi znae kak da fix-na problema da kaje! Thanks in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted January 5, 2004 Share Posted January 5, 2004 Moze i da ne e ot video kartata - imal li si njakakvi problemi pri downloada na igrata ??? pri installvaneto ?????? Mojata video karta e 16 MB i igrata tragva ,ama grafikata i nadpisite ostavat njakade v minaloto.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schumi Posted January 5, 2004 Share Posted January 5, 2004 ne e ot tva problema...prosto me izhvarlq kato pove4eto deto sa pisali vav foruma...v menutata vsi4ko e 6 ama dam li da karam samo za sekunda mi pokazva kolata na patq i posle CTD....shit :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 taka znachi s Geforce MX440 ne tragva izhralia te.Stom smenish video kartata s niuakoia druga tragva bez problemi!! Ne e vqrno.Na men togava kak mi vurvi,a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 да и на мен на GeForce 2 MX400 64 MB mi varvi idealno Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 значи аз имам един проблем с тази игра .... не знам дали е от картата(radeon 9200se) или просто самата игра е бъгава. интересно, че с demo-то съм нямал подобни ядове. опитвал съм я на всяка резолюция ..... а самият проблем се състои в това, че играта забива(и със звука нещо става), когато колата се завърти пробвах и един update, но и той не помогна. .... а съобщението е следното: знам, че веднага ще кажете "сложи си нови драйвери". да, ама аз съм с нови и струва ли си в крайна сметка да се мъча с нея или да си свалям CMR 4? vcard 128/64bit ram 256ddr cpu 1.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 а да си клоквал видеото ... !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 а да си клоквал видеото ... !? не, не съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Да попитам....имам малък проблем с конфигурирането на контролите на 1-ви и 2-ри играч.Когато променям контрлите на 1-ви,се сменят същите и на 2-ри....Ама като променя на 2-ри,също се променят и на 1-ви(същите като на 2-ри)! Малко помощ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.