Optimus Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Внезапно F-Prot-a ми засече W32/Apropo.J@dl в uninstall файла на BS Player Имах го 2 пъти качен по невнимание - веднъж самостоятелно и после в друга папка с някакъв пакет кодеци. Засече го и на ДВЕТЕ места! Страх ме беше да го деинсталирам от инфектирания файл и направо затрих директориите. Реших да си го дръпна на ново - свалих го от Уарез-а bsplayer100.8123.exe F-Prot Real Time Protector-a веднага пак пропищя Infection: W32/Apropo.J@dl Сканирах файла с Kaspersky - не откри нищо. За сега ще карам с Windows Media Player Classic Вие какво мислите по въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Da ne bi problema da e vav F-prota? Sluchva se poniakoga da se burkat antivirusnite programi. P.S. Az za sazalenie niamam dostap do Wareza i nemoga da drapna faila za da vidia dali i pri men ste izpishti Nortona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted November 5, 2004 Author Share Posted November 5, 2004 И аз зарочвам да недоумявам... В интернет не намерих инфо за заразен с подобно нещо BS Player Имах на диск малко по-стара версия на плеъра, в момента в който и отворих папката с инсталацията пак се появи съобщението. А до сега не съм имал проблеми с тоя плеър и вируси не съм лепвал от него (или не съм разбирал че съм ги лепнал) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Мда, и на мен ф-прота ми пищи от същия файл. Вероятно става въпрос за някакъв spy, или пък ф-прота се бърка, можеш да пишеш на създателите за този случай да видим какво ще кажат те Но пък толкова категорично програмата казва за това което е намерила, че не се учудвам да има нещо във файла. Между другото на по-стара версия (1.00) не ми показва нищо, т.е. не засича нищо ф-прота.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted November 5, 2004 Author Share Posted November 5, 2004 Изпробвах версия 0.88 и си е наред. Вероятно наистина са ръчнали някакъв Spyware... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 А защо само f-prot засича такова нещо? Аз съм с NOD32 с всички ъпдейти и нищо не засича? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Изпробвах версия 0.88 и си е наред. Вероятно наистина са ръчнали някакъв Spyware... <{POST_SNAPBACK}> da i az sam taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 При мене ф-прота също го засичаше.Интересното е,че и Спайбот го хваща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Проблема е с дефинициите от вчера. Унинстал файла НЕ само на Бсплейър го смята за дейнджъръс туул. Актуализирайте си ги отново и проблемите ще изчезнат. От време на време се случва това и ф-прот веднага го оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 Тъй ли било бря?! Пфууу! Пък аз да си изкарам акъла и да се счупя да трия бакъпи и ънинсталове на плеъра, че даже пробвах и Koala, Crystal и RadLight Player-и. Всичките са гадни! А към последния даже вървят 3 "безплатни" програмки дето се гъчат в стартъпа и правят мизерии с регистрите. Хубаво че е Ad-Aware Eй ся ще ъпдейтна F-Prota и ще си дръпна пак BS Player-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.