Jump to content
BulForum.com

Вирус в BS Player?

Optimus

Recommended Posts

Внезапно F-Prot-a ми засече W32/Apropo.J@dl в uninstall файла на BS Player

Имах го 2 пъти качен по невнимание - веднъж самостоятелно и после в друга папка с някакъв пакет кодеци. Засече го и на ДВЕТЕ места! Страх ме беше да го деинсталирам от инфектирания файл и направо затрих директориите.

Реших да си го дръпна на ново - свалих го от Уарез-а

bsplayer100.8123.exe

F-Prot Real Time Protector-a веднага пак пропищя Infection: W32/Apropo.J@dl

Сканирах файла с Kaspersky - не откри нищо.

За сега ще карам с Windows Media Player Classic

Вие какво мислите по въпроса?

И аз зарочвам да недоумявам... :blink:

В интернет не намерих инфо за заразен с подобно нещо BS Player

Имах на диск малко по-стара версия на плеъра, в момента в който и отворих папката с инсталацията пак се появи съобщението. А до сега не съм имал проблеми с тоя плеър и вируси не съм лепвал от него (или не съм разбирал че съм ги лепнал)

Мда, и на мен ф-прота ми пищи от същия файл. Вероятно става въпрос за някакъв spy, или пък ф-прота се бърка, можеш да пишеш на създателите за този случай да видим какво ще кажат те :P Но пък толкова категорично програмата казва за това което е намерила, че не се учудвам да има нещо във файла.

Между другото на по-стара версия (1.00) не ми показва нищо, т.е. не засича нищо ф-прота..

Изпробвах версия 0.88 и си е наред. Вероятно наистина са ръчнали някакъв Spyware... :angry1

А защо само f-prot засича такова нещо?

Аз съм с NOD32 с всички ъпдейти и нищо не засича? :blink:

Проблема е с дефинициите от вчера. Унинстал файла НЕ само на Бсплейър го смята за дейнджъръс туул. Актуализирайте си ги отново и проблемите ще изчезнат.

От време на време се случва това и ф-прот веднага го оправят :)

Тъй ли било бря?! Пфууу! Пък аз да си изкарам акъла и да се счупя да трия бакъпи и ънинсталове на плеъра, че даже пробвах и Koala, Crystal и RadLight Player-и. Всичките са гадни! А към последния даже вървят 3 "безплатни" програмки дето се гъчат в стартъпа и правят мизерии с регистрите. Хубаво че е Ad-Aware

Eй ся ще ъпдейтна F-Prota и ще си дръпна пак BS Player-a

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...