Jump to content
BulForum.com

WW2 банер

Lil`Nigga

Recommended Posts

Наскоро си направих един сайт за Втората Световна война, хубав е, ама все още не е пълен, има си дори и форум. Който иска може да се регне.

World War Second

Та сега въпросът ми е може ли някой да направи хубаво банерче, което да служи за реклама, та да го слагам като подпис в други форуми и така да се разпострани сайта. За най-красивия банер предлагам награда - модераторство по избран от него форум в сайта ми. Ако на никой не му се занимава, то поне ми дайте туториалчета за flash mx(по възможност на български), та аз да се пробвам.

100х предварително.

P.S. Весо(veseo) за теб също се отнася.

Само съвет за две неща относно сайта.

наистина не е лош, но според теб удачно ли е главното меню да се повтаря и отгоре хоризонтално, и отстрани вертикално? Според мен не е. Подобно повторение се използва при други ситуации, но в твоята мисля че не е удачно. Все пак ти сам решаваш ;)

Другото е, че повечето ти линкове съдържат уиндоус-стил на пътя, т.е. backslashes вместо slashes, т.е. http://www.domain.com/path\name.html

Е тия линкове си оправи.

Успех с начинанието. :punk

И тва какво пречи? Нещо лошо ли е?

И понеже трябва да сложа рангове във форума, накой може ли да ми каже всичките рангове в армията в низходящ или възходящ ред?

Те ранговете са доста и не знам какво деление ще направиш,но ето ти ги във възходящ ред.

редник,ефрейтор,младши сержант(май вече го няма),сержант,старши сержант,старшина,лейтенант,старши лейтенант,капитан,майор,подполковник,полковник,бригаден генерал,генерал майор,генерал лейтенант и генерал(с 4 големи болта на рамото :D )

Банера задължително ли трябва да е на флаш?

Щото мога да ти спретна един-два jpg формат.

baner1.jpeg

Работен банер....засега.

А хедъра задължително ли да е за Източния фронт?

Или пак за ВСВ?

header.gif

Ето и примерен хедър..

Оке,ще го дооправя.

header2.gif

Ето и прозрачния шрифт.Обаче не става ли прекалено натрупано?

Май без надписа е по-добре,а? :confused

А бе, сайта ти е добър. Ама, оправи си правописните грешки. В менюто си объркал: вместо "артилерия" си писал "артилирия" :tongue

Яко е.Само германката в левия ъгъл не е много на място,ама нейсе(в повечето учебници по история тази снимка се представя като полякиня във гето.Само дето ако успеете да намерите цялата снимка,ще видите,че това е германка на парад,и не се прощава с близките си,заминаващи за газовите камери,а поздравява Фюрера.)Ето до къде води пропагандата....И на какво ни учи историята....

Ако направиш надписа един-два тона по-блед или по-сивкаф,ще стане супер.

А относно сайта - защо линковете не работят(изключвам форума) и не се чува .mid файла?

Другото е, че повечето ти  линкове съдържат уиндоус-стил на пътя, т.е. backslashes вместо slashes, т.е. http://www.domain.com/path\name.html

Е тия линкове си оправи.

Успех с начинанието.  :punk

Провери линковете.Не съм гледал сорс кода,но предполгам,че има някакъв гаф в менюто и файловете(добавял си нови файлове и е много вероятно там да си сгафил).

404 - file not found 

файлът, който се опитвате да достигнете не бе намерен

възможните причини за това са:

физически не съществува на сървъра;

грешна връзка (hyperlink) към него;

въвели сте невалиден адрес или сте допуснали грешка.

Май трябва да се почака известно време.И аз съм имал подобни проблеми с хит.бг

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...