Jump to content
BulForum.com

Grad Hisar

VIRTUALMANCHO

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply
  • 1 year later...

Айде някой да ми каже колко струват билетите за басейна на ЦК-то (или на Хотел Хисар вече :P ) и входа за басейна на Хотел Аугуста :)

Айде някой да ми каже колко струват билетите за басейна на ЦК-то (или на Хотел Хисар вече :P ) и входа за басейна на Хотел Аугуста :)

Като те гледам колко напираш и от коя година изрови тема разпитах и на Военния плаж след ремонта входа е 5 лв на градския е 4-5 лв на Аугустата е максимум 6 лв лично предпочитам военния доакто градския не ми е приятен . Да се плицукаш с кеф :P

Като те гледам колко напираш и от коя година изрови тема разпитах и на Военния плаж след ремонта входа е 5 лв на градския е 4-5 лв на Аугустата е максимум 6 лв лично предпочитам военния доакто градския не ми е приятен . Да се плицукаш с кеф :P

Помня,че имаше тема за Хисар затфа :laughing: .Благодаря ти за отговора-ще ги разменяме-те и трите ми идват горе долу на едно разстояние-се близко :P .Пак благодаря за отговора ти :)

Сегаа-бяхме на Хисар-мощно разцепка беше и мога да споделя това онова :P .Басейните в Хисар са

Градския плаж(наскоро ремонтиран,но не съм бил)

Басейна на хотел Хисар-10 лева входче

Аугустата-8 кинта (макслимална дълбочина 1,40 см и спасителя само дет не го набихме :D )

басейна на военния санаториум-4 кинта вход и по левче за чадър и шезлонг,ако не искате такива екстри-има полянка и дървета за сянка по много :) и максималната дълбочина е 2,10 :woot

И басейн Албена-максимална дълбочина 1,90 и като се понапълни с хора става по-мръсен от Марица

Сега първия ден бяхме на Аугустата-то пак имаше смях тоя спасител го напрайхме луд,но много плитко-абе не си заслужава.Другите дни бяхме на басейна на военния санаториум-най-хубавия басейн в Хисар-наскоро ремонтиран,пълнят го само с минерална вода и е предостатъчно дълбок за сякъкви видове скоци и прочее :punk .Спасителя е супер пич-ние играхме на папагал там мятахме са гламотии-той само ни каза да внимаваме :P .А ако искате да поплувате отивате на закрития басейн-там пък водата е още по-чиста и може да си плувате като пич-има коридори и сичко си има :) .

Дано съм бил полезен :rolleyes:

Аз пък като бях на Хисар преди месец с приятели на военния плаж спасителите бяха супер п*далчета не даваха да скачаме...абе нищо не даваха.Още малко им оставаше да не идат на работа следвщия ден :bgrin: .За всичко ни правиха забележки от типа "т'ва да не ви е централния басеин, че да скачате тука хората са дошли да се лекуват :wir /// утре няма да влезнете ако ще и 10 лв да давате..." и тн.Не че не си се разцепихме пак де :woot .Яко е в Хисар ама онея спасители бяха :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...