Runner Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Сори за офтопика, ама до сега по-лош от твоя правопис в тоя форум не съм виждал. Баси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 Сори за офтопика, ама до сега по-лош от твоя правопис в тоя форум не съм виждал. Баси... Opitvam se da pi6a ma kirilica parzo bez da proverqvam sorry i az Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Айде някой да ми каже колко струват билетите за басейна на ЦК-то (или на Хотел Хисар вече ) и входа за басейна на Хотел Аугуста Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Айде някой да ми каже колко струват билетите за басейна на ЦК-то (или на Хотел Хисар вече ) и входа за басейна на Хотел Аугуста Като те гледам колко напираш и от коя година изрови тема разпитах и на Военния плаж след ремонта входа е 5 лв на градския е 4-5 лв на Аугустата е максимум 6 лв лично предпочитам военния доакто градския не ми е приятен . Да се плицукаш с кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Като те гледам колко напираш и от коя година изрови тема разпитах и на Военния плаж след ремонта входа е 5 лв на градския е 4-5 лв на Аугустата е максимум 6 лв лично предпочитам военния доакто градския не ми е приятен . Да се плицукаш с кеф Помня,че имаше тема за Хисар затфа .Благодаря ти за отговора-ще ги разменяме-те и трите ми идват горе долу на едно разстояние-се близко .Пак благодаря за отговора ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 и аз съм ходил и е много хубаво в най-скоро време мисля пак да отида Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Сегаа-бяхме на Хисар-мощно разцепка беше и мога да споделя това онова .Басейните в Хисар са Градския плаж(наскоро ремонтиран,но не съм бил) Басейна на хотел Хисар-10 лева входче Аугустата-8 кинта (макслимална дълбочина 1,40 см и спасителя само дет не го набихме ) басейна на военния санаториум-4 кинта вход и по левче за чадър и шезлонг,ако не искате такива екстри-има полянка и дървета за сянка по много и максималната дълбочина е 2,10 И басейн Албена-максимална дълбочина 1,90 и като се понапълни с хора става по-мръсен от Марица Сега първия ден бяхме на Аугустата-то пак имаше смях тоя спасител го напрайхме луд,но много плитко-абе не си заслужава.Другите дни бяхме на басейна на военния санаториум-най-хубавия басейн в Хисар-наскоро ремонтиран,пълнят го само с минерална вода и е предостатъчно дълбок за сякъкви видове скоци и прочее .Спасителя е супер пич-ние играхме на папагал там мятахме са гламотии-той само ни каза да внимаваме .А ако искате да поплувате отивате на закрития басейн-там пък водата е още по-чиста и може да си плувате като пич-има коридори и сичко си има . Дано съм бил полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Аз пък като бях на Хисар преди месец с приятели на военния плаж спасителите бяха супер п*далчета не даваха да скачаме...абе нищо не даваха.Още малко им оставаше да не идат на работа следвщия ден .За всичко ни правиха забележки от типа "т'ва да не ви е централния басеин, че да скачате тука хората са дошли да се лекуват /// утре няма да влезнете ако ще и 10 лв да давате..." и тн.Не че не си се разцепихме пак де .Яко е в Хисар ама онея спасители бяха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.