Jump to content
BulForum.com

Grad Hisar

VIRTUALMANCHO

Recommended Posts

Az iskam da vi kaja 4e spored men tova grad4e e super no sled vreme nqma da e taka prosto prirodata mu 6te bade potapkana i razkopkite koi znae vse pak jiveeem v BULGARIA pak i zabelqzvam naposledak se novi bavarii tam da vartqt tai4e miri6e mi na INDUSTRIALEN grad.

Ako mu napravat hubava reklama na grada i po4nat da hodat hora tam 6te se razrasne o6te pove4e grada.Mislq 4e go razkopaha dostaty4no nqma kakvo pove4e da kopaqt tam.

A bavarkite sa barovci ot plovdivskite gazari do6li malko na chist vyzdyh i raznoobrazie :)

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Единственото което може да се прави в града е туризъм и да се налива водъ. Така и ще стане. Нищо индустриално няма а и едва ли ще има. Просто смисъл няма.

Така както изглежда се казвам Георги и щом дядо ми по бащина линия е Кьорленски а аз съм ГеоргиК по ник...абе Георги Кьорленски се казвам приятно ми е...

Az iskam da vi kaja 4e spored men tova grad4e e super no sled vreme nqma da e taka prosto prirodata mu 6te bade potapkana i razkopkite koi znae vse pak jiveeem v BULGARIA pak i zabelqzvam naposledak se novi bavarii tam da vartqt tai4e miri6e mi na INDUSTRIALEN grad.

К'ва идустрия в Хисар бе? :confused Там няма и няма и да има. Както каза GeorgiK Хисар е туристически град. ;)

@LPFC ти да си живял там за да знаеш дали е як или не? Имаш ли въобще някаква представа какво шоу става в такав курортен град. Това са ти басейни, природа, почиващи , готини хотели->готини мацки ... Това дето го каза ти че не бил як е абсурдното. ;)

I spored men Hisar e mnogo div grad.Po4ti zqli lqto bqh tam i si izkarah super.Be6e golqm kupon :excl: Diskotekata tam izob6to ne e lo6a a i kafenetata na zentara.Horata ot tam sa super qki i izob6to ne sa selqnduri ili ne6to takova B) Nqma kakvo pove4e da komentiram i smo iskam da vi kaja 4e v Hisar e mnogo hubavo i prepora4vam na vsi4ki da go posetqt! :woot

qka ama pravoagalna :P  :)

Може да са правоъгълни, но като идеш с компания става шоу, а пък и спасителите дават да се скача (вън). Относто вътрешния как няма да е правоъгълен при положение, че е съзтезателен. ;)

Може да са правоъгълни, но като идеш с компания става шоу, а пък и спасителите дават да се скача (вън). Относто вътрешния как няма да е правоъгълен при положение, че е съзтезателен. ;)

da be tva e vqrno ama na baseina na hotel(CK) hisar si e da best.

Да бе пичове ,супер е басейна,лично съм го правил ,но идеята беше за още по-хубав,но се получиха проблеми с конструкцията

Да бе пичове ,супер е басейна,лично съм го правил ,но идеята беше за още по-хубав,но се получиха проблеми с конструкцията

Абе хубав сте го направили. Ама аз знам, че по едно време се беше спукал. :)

Той и сега си губи вода vi_laz. А да не говорим за джакузито как са го направили  :laughing: . Който е ходил знае какво имам в предвид.

Абе басейна е най-хубавия в Хисар квото и да си говорим. ;)

Offtopic : iv_laz съм. :)

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

Темата е доста стара но искам пак да повдигна въпроса :) Днес както си рових из нета намерих това http://torrents.bol.bg/details.php?id=1735...1960#comm121960 и си викам ето че токлкова време насам един пат да вида неще за хисара моия роден град :) Искам да кажа че Хисара е доста хубав град за почивка абсолутно сашто като Велин Град но Велин Град има доста реклама и за това хората предпочитат там да отидат.В момента гр. Хисар е много по разраснал се от миналата година,в смисал има много нови хотели и заведения но няма никаква реклама, за това мога да предложа малка почивка до там :) Давам апартамен под наем ето тука може да видите повече инфо за апартамента http://hisarr.hit.bg/ .

Апартамента е двустаен с баня и тоалетна и коредорче,има 2-ве двоини легла едно еденично и един диван :) Намире се на центара близо до парка.

Така стига толкова за почивките ,кажете мнението с за това място и дали сте ходили там,харесало ли ви е ,имате ли спомени от там и др.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...