Jump to content
BulForum.com

Как изглежда Desktop-a ви?

Guest InTeRgAlAcTiC

Recommended Posts

weasel i hich ne ti hrumna, che sum go resizenal doplnitelno, za da moje da se hvame na edin ekran, bez da se nalaga da scrollvash, za da go vidish celiq, nali...? :lol: :lol: :lol:

Btw, za pruv put chuvam, che ima takava rezoluciq - 797x600, ama ti qvno gi razbirash...

Ako iskam...

Dobre... :) ...nqma da stane :)

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

hehe, na men ne mi se nalaga da scrollvam, kodato gledam kartinki, malko po-malki 800x600 pixela, na desktop, 1280x960 ;)

---edit1

i kato pravish edit na posta, slagai cykalkata otdolu "edit by" :)

---edit2

ami po-pregledno e :>

sonic872.desktop.JPG

sonic872 Можеш ли да дадеш малко повече информация как си направил този десктоп и какво точно съдържа той :D

Според мен това е интересна комбинация и затова ми е любопитно как си го постигнал.Виждам някакви MacOS "елементи" и затова ще ми е интересно как си го направил :)

Ще се радвам ако споделиш малко повече информация.

• 3 weeks later...

Znachi dosta po napred imam screenshot kak izglejda XP-to mi i kak izglejda KDE-to mi v posledstvie razbrah che : KDE E NAI GOLQMATA BOZAAAAAAAAAAAAAAAAAA rajdala se nqakoga ta eto kak izglejda GNOme-a mi :

gnomeScreen.jpg

sonic872 Можеш ли да дадеш малко повече информация как си направил този десктоп и какво точно съдържа той  :D

Според мен това е интересна комбинация и затова ми е любопитно как си го постигнал.Виждам някакви MacOS "елементи" и затова ще ми е интересно как си го направил :)

Ще се радвам ако споделиш малко повече информация.

XP skin

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...