Jump to content
BulForum.com

Как изглежда Desktop-a ви?

Guest InTeRgAlAcTiC

Recommended Posts

Tva stana zashtoto se opitvah da si kacha desktopa v foruma, no za sugelenie ne znam kak. Probvah kato natisna Alt+g i da napisha locationa na kartnata no ne mi ia priemashe i bez da iskah vmesto preview post natisnah add reply, sled koeto editnah replyite. A sega moge li niakoi da mi obiasni kak da kacha taia kartina skapana v foruma

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply
edva li ima distribuciq, koqto da nqma ImageMagic v neq...

`man import`

...kolkoto do KDE/Key-De-Ee(Gay-De-Ee)...

Макар и да не ползвам КДЕ, нито да съм негов фен, съм си качил qt libs и ползвам доста от "К програмите", например Кмейл, Кснапшот и др.Определено са доста удобни.

Za6to ne vijdam vsi4ki desktop-i? Pri4inata v men li e ili ve4e ne sa v warez tezi failove???

Abe, gledam vi desktopite i se chudq... V moq taskbar ima edna ikonka, koqto se poqvi, sled kato si instalirah modema. Zelena strelka, otdolu nqkvo ustroistvo i pishe "Safely Remove Hardware", nqkoi da znae kak moga da go mahna?

Под XP незнам, но за другите Windows-и като щтракнеш два пъти излиза едно джамче и може да избереш - Show Safety Remove Hardware.

runner, kato ti gledam resoluciqta na desktopa, napravo mi se plache :) na monohromniq monitor, koito doskoro polzvah za vtorata si mashina, izpolzvah po-visoka resoluciq za grafichen interface :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...