Jump to content
BulForum.com

www.mbox.tv

Aeon

Recommended Posts

И на мен не се отваря. Сигурно правят нещо по сървара. Е карайте, ще го оправят до няколко часа сигурно, надявам се де или поне до утре най късно :ghost

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

и при мен е така.Снощи и на мен не ми се отваряше mbox-a,а и днес пак никав го ниама :wacko: .никои ли не знае защо го няма или поне кога ще го пуснат :(

И за какво беше това чакане качили са 30 филма и това е .Гледам игрите и музиката са си пак толкова само дето чакам 1 минута за да зареди сайта или за да тръгне някой филм

• 2 weeks later...

На мен си ми тръгват онлине,и си свалям както обиконовено незнам защо при теб е така,обади се на аварийните телефони,там ще ти кажат какво е или ще отстранът проблема ако имаш такъв

На мен си ми вървят нормално.Обикновено вечер към 9-10 часа ми се бъгват тотално. :bgrin:

Май е общо заболяването!

А някой от вас да има проблем с гледането на филми от warez-a?

И как да ги пусна да се гледат с BSPlayer-а, защото ми пише дали искам да ги сваля , а аз естествено не искам да ги свалям а да ги гледам онлайн?

10х предварително! :)

Вече www.mbox.tv е факт и се вижда от всички абонати на Ggbit.net  :woot доколкото прочетох в www.ggbit.net няма да може да се свалят филми а да се гледат директно!

Ne sam saglasen s tvoeto tvardenie zashtoto az si gi teglq po vsqk vreme na denonoshtieto filmite ot Mbox.tv i si gi gledam taka 4e ..... tova 4e ti ne mojesh ili v foryma kazvat 4e ne moje si e vash problem

Ne sam saglasen s tvoeto tvardenie zashtoto az si gi teglq po vsqk vreme na denonoshtieto filmite ot Mbox.tv i si gi gledam taka 4e ..... tova 4e ti ne mojesh ili v foryma kazvat 4e ne moje si e vash problem

Това, което го правиш не е разрешено от Гигабит Нет. :)

А пък аз мога да свалям филми само в определено време.Предпочитам да ги дърпам щото нещо на последък мноо зеха ми насичат Онлайн

Някой да знае защо не работи mbox :confused От 2 часа се мъча да го отворя, ама... :(

И на мен не ми се отваря, та проблема отново не е във вашия телевизор :)

И на мен не ми се отваря, та проблема отново не е във вашия телевизор :)

Аз знам, че не е при мен проблема, но питам дали някой знае защо е спрян ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...