Jump to content
BulForum.com

www.mbox.tv

Aeon

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

А бе хора, дайте по-спокойно малко. Май си мислите, че още 5 години ще си карате на warez.ru, data.bg и т.н. ... или пък, че през тия 5 години ще сте все още потребители на ГГбит или Евроком. Нещата се променят, приемете го! Може и да спрат варез.ру за абонати на Гигабит, но преди това ще разработят mbox.tv и zone.ggbit.net. Ако все пак това се случи, няма да е, защото Гигабит плащат "наем" за варез-а или нещо подобно, а за да намалее трафика и да не се товари сървъра. За който не е разбрал все още - Евроком = Гигабит. Не виждам кво толкова се плюете един-друг: "ти си гигашит, бегай са оттука" Ей, големи философи. А знаете ли, че първоначалната мрежа на Гигабит беше известна като Евроком ЛАН преди да си смени името? Както и да е. По темата - mbox.tv го поддържат 2ма човека и то от няколко месеца - те качват филми, те правят сайта. Warez.ru се поддържа от няколко години и от поне главно 10-15 човека, между които и обикновени юзъри. Иска се желание и най-вече време. До момента Гигабит много май не показват желание, иначе време имат. Както се казва - ще поживеем, ще видим - останалото са празни приказки.

Guest Phoenix
Излишен? Дали ако ти спрът достъпа до варез.ру няма да запеете друга песен. За тоя достъп ГГ сигурно плащат някви проценти, а мбокс си е техен. То по ваща логика, да ни пуснат и на Лан гейм вареза и на Визиото и да ни спрът външния трафик, щтото "практически" би трябвало да има всичко в тия саитове а?  :blink: Все пак хората се мъчат да изградят собствена мрежа, а не да са зависими от който и да било :blink:  :huh:

Не знам кой-какво-на кого плаща, ама имаше няколко месца, в който аз дърпах с около 5-10MB/sec от "вашия" warez.ru за сумата от 36лв./месец, докато някои мой съседи, абонати на evrocom, за тези пари едва кътаха с 5-600К/сек :unsure: Какво ти говори това на теб? Аз мисля, че ако ни спрат warez.ru ще ни пуснат някой друг :) На мен,лично ми е през знаеш каде - въпроса е да го има B) А mbox.tv като го гледам така изобщо няма намерения да става равностоен на "вашия" warez :rolleyes: А понятието "собствена" мрежа може да принадлежи само на langame, защото evrocom и visio, вече и ggbit, е всеизвестно, че взимат нет от ITD ;)

Vsi4ki  na GGBIT vishte v MBOX.tv pishe 4e ima uveli4enie na skorostite.Izprobvah go i spored men nqma takova.Probvaite i vie i mi kagete dali ima uveli4enie.

ти неможеш да го усетиш защото 20-30-50КВ за теб са нищо.,а на хората с еврокомски модем ако им пуснеш толкова знаеш ли как ще радват

ти неможеш да го усетиш защото 20-30-50КВ за теб са нищо.,а на хората  с еврокомски модем ако им пуснеш толкова знаеш ли как ще радват

Ne we 4ovek az oste kogato si pusnah neta predi dva meseca si svalqh s 390kb/s a sega ug trqbva da e pove4e a az si svalqm pak s tolkova

Ne we 4ovek az oste kogato si pusnah neta predi dva meseca si svalqh s 390kb/s a sega ug trqbva da e pove4e a az si svalqm pak s tolkova

увеличението доколкото аз разбрах е в външния и БГ трафика... ама с малко, затова не се забелязва... а иначе на мен от 10 дена ми скочи трафика към warez-а с 20к и стигна до 400- 405 к ;)

• 3 weeks later...

Значи mbox-a не ми тръгва,по точно сайта тръгва но като пусна филма и ми зарежда до половината и край!Имам драйвери,AC3Filter,ffdshow каде може да е причината?

Kато си сваля Diablo II от mbox-a нали ми иска сд-кей при инсталацията ама от каде да го взема тоя сд-кей - нз ???

Kато си сваля Diablo II от mbox-a нали ми иска сд-кей при инсталацията ама от каде да го взема тоя сд-кей - нз ???

Поразрови се малко в някви сайтове де,потурси го някаде в www.google.com там няма начин да не го намериш.

И на мене не ми се отваря в момента :( , ама иначе нямам такива проблеми, че да кажа "не ми се отваря вечер". Случва се понякога.

А за скоростите, определено има някакво раздвижване от ггбита. Защото аз минах на ниската тарифа за 300К пък продължавам да си свалям с около 700!!! :D :D B) B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...