iv_laz Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 качи си тази версия и няма да имаш проблеми <{POST_SNAPBACK}> Качих я, но проблема си остава. Други предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 забележка:отговорните за това лица да се заемат с полълването не секцията еротика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 забележка:отговорните за това лица да се заемат с полълването не секцията еротика! <{POST_SNAPBACK}> http://ggbit.net/ipb/ тука са отговорните лица... И къде пише, че някой изобщо ти е длъжен да ти качва каквото и да било където и да било?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 sigorno e typ vapros ama da pitam mbox.tv kak se slagat subtitriite za6toto kato si pusna fil sas subtitrii i ne tragvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Всички на GGBIT видяхте ли новите попълнения в MBOX.tv.Вече има за сваляне МУЗИКА, ИГРИ и ПРОГРАМИ.Какво мислите за това а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Mbox-а е много як,ама на мен нещо ми е бъгнато.Като пусна филма има звук но няма картина Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Бива, не е нещо особено ама бива, сега като начална разработка е добре, дано и скороста да е потдържат 2 МБ/с и всичко ще е ОК Mbox-а е много як,ама на мен нещо ми е бъгнато.Като пусна филма има звук но няма картина <{POST_SNAPBACK}> Тва е от теб, от кодеците ти е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Бива, не е нещо особено ама бива, сега като начална разработка е добре, дано и скороста да е потдържат 2 МБ/с и всичко ще е ОК <{POST_SNAPBACK}> Аз до 1 и малко качвам, ама много ми накъсва нещо.Иначе е яко.Само да не кръцнат уариза Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 е защо пък да ни го махнат warez-a аз не мога да разбера Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 m dosta e prazen no pak e po-dobre ot kolkoto nisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 То хубаво че има за сваляне вече музика и игри , ама като пуснат да свалят много хора да не се прецака като филмите, да почнем да сваляме в точно определено време Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Подобрение в скороста 3,5-4,5 МБ/с . Варез-а ще го махнат, ама и юзарите ще се махнат, за тва докато мбокс-а не го направят поне да доближава на визио варез-а (щтото на вареза инфото е по-малко от колкото на ЕК ) няма да го махнат. Поне ако не искат да си загубят клиентите То хубаво че има за сваляне вече музика и игри , ама като пуснат да свалят много хора да не се прецака като филмите, да почнем да сваляме в точно определено време <{POST_SNAPBACK}> Абе то си има хора за потдръжката. Аз като бях на визио преди, си свалях с 2МБ/с и колкото и човека да бяха в мрежата пак с толкова си свалят от варез-а. То си е помислено за повишения трафик. А сега някои свалят и с 8 МБ (на визио) като си имаш на предвид, че и юзерите на визиото нарастват Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Подобрение в скороста 3,5-4,5 МБ/с . Варез-а ще го махнат, ама и юзарите ще се махнат, за тва докато мбокс-а не го направят поне да доближава на визио варез-а (щтото на вареза инфото е по-малко от колкото на ЕК ) няма да го махнат. Поне ако не искат да си загубят клиентите <{POST_SNAPBACK}> Ами аз не свалям с повече от 1мв в сек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Аз съм на 28 лв тарифа. Може би за това свалям с тая скорост или може би не , а може би щтото живея и близо до мястото където е сървара на мбокс (но дали това има някво значение ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 аз преди малко пробвах да свалям и скороста беше горе-долу 3mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Аз съм на 28 лв тарифа. Може би за това свалям с тая скорост или може би не , а може би щтото живея и близо до мястото където е сървара на мбокс (но дали това има някво значение ) <{POST_SNAPBACK}> Значи е за тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 nqma da maht wareza stiga s tiq paranoi we Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Abe mom4eta mene me kefi saita ama zashto pak si svalqm sas 100 k na 30 lv s dds sam i sam 100 k az znam za Ggbit 4e ot nashiq sait svalqt s 1g a plashtat 18 lv maina pone taka sa mi kazvali Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 pravilno si 4ul pak si precakan !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Zna4i na Ikonomi4ka + sum i da re4em kakuv trafik triabva gore dolo da imam kum mbox.tv shtot probvam da mi otvori film i ne stava nishto pa kat va slusham 4e si govorite za celi mb/s i naprao si qm noktite ue pi4ove Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Zna4i na Ikonomi4ka + sum i da re4em kakuv trafik triabva gore dolo da imam kum mbox.tv shtot probvam da mi otvori film i ne stava nishto pa kat va slusham 4e si govorite za celi mb/s i naprao si qm noktite ue pi4ove <{POST_SNAPBACK}> значи за да ти върви един филм горе долу добре трябва да имаш поне 50 kb интернет,но дори и да имаш толкова ще отнеме достааааа време докато го зареди филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Аз съм към ggbit.(mi)net и искам да ви кажа, че тоя ми ти сайт mbox.tv е абсолютно излишен, бъгав и глупав. Има супер малко филми, никой не си играе да качва нови, самия сайт е абсололютна бъгавина. Ако ще гледам филм го правя директно през warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Аз съм към ggbit.(mi)net и искам да ви кажа, че тоя ми ти сайт mbox.tv е абсолютно излишен, бъгав и глупав. Има супер малко филми, никой не си играе да качва нови, самия сайт е абсололютна бъгавина. Ако ще гледам филм го правя директно през warez.ru <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм с тебе .Сега и с тези промени като пускане на игри качване на музика и темподобни много абонати ще започнат да си свалят игри и подобни само за да ги видят което по свое му означава че връзката ще падне .Дори днес свалих една песен да жидя за какво става въпрос 100~200KB/s а преди стигаше до 5МВ ама какво да се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Аз съм към ggbit.(mi)net и искам да ви кажа, че тоя ми ти сайт mbox.tv е абсолютно излишен, бъгав и глупав. Има супер малко филми, никой не си играе да качва нови, самия сайт е абсололютна бъгавина. Ако ще гледам филм го правя директно през warez.ru <{POST_SNAPBACK}> Наистина е излишен. warez.ru никой не може да го замени Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Излишен? Дали ако ти спрът достъпа до варез.ру няма да запеете друга песен. За тоя достъп ГГ сигурно плащат някви проценти, а мбокс си е техен. То по ваща логика, да ни пуснат и на Лан гейм вареза и на Визиото и да ни спрът външния трафик, щтото "практически" би трябвало да има всичко в тия саитове а? Все пак хората се мъчат да изградят собствена мрежа, а не да са зависими от който и да било Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.