Jump to content
BulForum.com

www.mbox.tv

Aeon

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply
забележка:отговорните за това лица да се заемат с полълването не секцията еротика!

:punk

http://ggbit.net/ipb/ тука са отговорните лица... И къде пише, че някой изобщо ти е длъжен да ти качва каквото и да било където и да било?!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Бива, не е нещо особено ама бива, сега като начална разработка е добре, дано и скороста да е потдържат 2 МБ/с и всичко ще е ОК

Mbox-а е много як,ама на мен нещо ми е бъгнато.Като пусна филма има звук но няма картина   :angry:

Тва е от теб, от кодеците ти е :huh:

Бива, не е нещо особено ама бива, сега като начална разработка е добре, дано и скороста да е потдържат 2 МБ/с и всичко ще е ОК

Аз до 1 и малко качвам, ама много ми накъсва нещо.Иначе е яко.Само да не кръцнат уариза :cry

То хубаво че има за сваляне вече музика и игри , ама като пуснат да свалят много хора да не се прецака като филмите, да почнем да сваляме в точно определено време

Подобрение в скороста 3,5-4,5 МБ/с :D . Варез-а ще го махнат, ама и юзарите ще се махнат, за тва докато мбокс-а не го направят поне да доближава на визио варез-а (щтото на вареза инфото е по-малко от колкото на ЕК ) няма да го махнат. Поне ако не искат да си загубят клиентите :angry:

То хубаво че има за сваляне вече музика и игри , ама като пуснат да свалят много хора да не се прецака като филмите, да почнем да сваляме в точно определено време

Абе то си има хора за потдръжката. Аз като бях на визио преди, си свалях с 2МБ/с и колкото и човека да бяха в мрежата пак с толкова си свалят от варез-а. То си е помислено за повишения трафик. А сега някои свалят и с 8 МБ (на визио) като си имаш на предвид, че и юзерите на визиото нарастват :wacko:

Подобрение в скороста 3,5-4,5 МБ/с  :D . Варез-а ще го махнат, ама и юзарите ще се махнат, за тва докато мбокс-а не го направят поне да доближава на визио варез-а (щтото на вареза инфото е по-малко от колкото на ЕК ) няма да го махнат. Поне ако не искат да си загубят клиентите  :angry:

Ами аз не свалям с повече от 1мв в сек.

Аз съм на 28 лв тарифа. Може би за това свалям с тая скорост или може би не :blink: , а може би щтото живея и близо до мястото където е сървара на мбокс (но дали това има някво значение :confused )

Аз съм на 28 лв тарифа. Може би за това свалям с тая скорост или може би не  :blink: , а може би щтото живея и близо до мястото където е сървара на мбокс (но дали това има някво значение  :confused )

Значи е за тва

Zna4i na Ikonomi4ka + sum i da re4em kakuv trafik triabva gore dolo da imam kum mbox.tv :blink: shtot probvam da mi otvori film i ne stava nishto pa kat va slusham 4e si govorite za celi mb/s i naprao si qm noktite ue pi4ove :confused :bgrin:

Zna4i na Ikonomi4ka + sum i da re4em kakuv trafik triabva gore dolo da imam kum mbox.tv  :blink:  shtot probvam da mi otvori film i ne stava nishto pa kat va slusham 4e si govorite za celi mb/s i naprao si qm noktite ue pi4ove  :confused  :bgrin:

значи за да ти върви един филм горе долу добре трябва да имаш поне 50 kb интернет,но дори и да имаш толкова ще отнеме достааааа време докато го зареди филма

Guest Phoenix

Аз съм към ggbit.(mi)net и искам да ви кажа, че тоя ми ти сайт mbox.tv е абсолютно излишен, бъгав и глупав. Има супер малко филми, никой не си играе да качва нови, самия сайт е абсололютна бъгавина. Ако ще гледам филм го правя директно през warez.ru :angry1

Аз съм към ggbit.(mi)net и искам да ви кажа, че тоя ми ти сайт mbox.tv е абсолютно излишен, бъгав и глупав. Има супер малко филми, никой не си играе да качва нови, самия сайт е абсололютна бъгавина. Ако ще гледам филм го правя директно през warez.ru  :angry1

Съгласен съм с тебе .Сега и с тези промени като пускане на игри качване на музика и темподобни много абонати ще започнат да си свалят игри и подобни само за да ги видят което по свое му означава че връзката ще падне .Дори днес свалих една песен да жидя за какво става въпрос 100~200KB/s а преди стигаше до 5МВ ама какво да се прави

Аз съм към ggbit.(mi)net и искам да ви кажа, че тоя ми ти сайт mbox.tv е абсолютно излишен, бъгав и глупав. Има супер малко филми, никой не си играе да качва нови, самия сайт е абсололютна бъгавина. Ако ще гледам филм го правя директно през warez.ru  :angry1

Наистина е излишен. warez.ru никой не може да го замени

Излишен? Дали ако ти спрът достъпа до варез.ру няма да запеете друга песен. За тоя достъп ГГ сигурно плащат някви проценти, а мбокс си е техен. То по ваща логика, да ни пуснат и на Лан гейм вареза и на Визиото и да ни спрът външния трафик, щтото "практически" би трябвало да има всичко в тия саитове а? :blink: Все пак хората се мъчат да изградят собствена мрежа, а не да са зависими от който и да било :blink: :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...