Jump to content
BulForum.com

www.mbox.tv

Aeon

Recommended Posts

Нищо му няма на mbox-а, не лъжете хората!

Беше разкапан преди два дена, ама се оправи и оттогава нямам проблемчета с него - е, тук там някой филм все още не е оправен, та не може да се гледа (прословутото NOT AVAILABLE или пълната липса на картинка), ама мога и да си ги гледам, и да ги тегля - работи си download-а и толкова!!! :P

Mi kat' si tolko otvoren ela v nas i mi pusni film :excl: Kato kazvam, 4e ne moje, zna4i ne moje!

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply
Mi kat' si tolko otvoren ela v nas i mi pusni film :excl: Kato kazvam, 4e ne moje, zna4i ne moje!

Може, бе човек, е ся' го пускам и тръгва, мамка му!!!

Гледам го в очите сайта и той СИ ВЪРВИ напук на всичко и всички!

Може, бе човек, е ся' го пускам и тръгва, мамка му!!!

Гледам го в очите сайта и той СИ ВЪРВИ напук на всичко и всички!

Az ne sum kazal, 4e pri teb ne vurvi, no pri men sus sigurnost ne varvi!

vig kodeci ,ako ne e ot twa zwani im i gi pitai :(

Ne e ot kodecite sus sigurnost :excl: Ot warez-a si gledam normalno :punk Ei sq 6te im zvunna da vida kva e taq hava :confused

Edit:Kazaha, 4e ima maluk problem i do 4as 6te se opravi-podmqna na kabeli!

Edit 2:Opravi se :D

• 3 weeks later...

Аз имам един въпрос, защо филмите, които се качват вече в warez.ru и www.mbox.tv са с резолюция по-голяма от 720Х576. Те хора толкова ли незнаят, че стандартната на двд-то е 720х576 и ако ще да е увеличиш и направиш ресайз на десет пъти по-голяма резолюция нищо не правиш, защото източника не е такъв.Не можеш да напривиш нещо по-голяма от това, което си е. И тяхното действие е лишено от всякаква логика, на всичкото отгоре стават по тежки самите филми.Някой има ли идея кой го измисли това нещо?

Аз имам един въпрос, защо филмите, които се качват вече в warez.ru и www.mbox.tv са с резолюция по-голяма от 720Х576. Те хора толкова ли незнаят, че стандартната на двд-то е 720х576 и ако ще да е увеличиш и направиш ресайз на десет пъти по-голяма резолюция нищо  не правиш, защото източника не е такъв.Не можеш да напривиш нещо по-голяма от това, което си е. И тяхното действие е лишено от всякаква логика, на всичкото отгоре стават по тежки самите филми.Някой има ли идея кой го измисли това нещо?

А ти знаеш ли, че хората които качват филмите не ги рипват самите те ;).

бтв я ми покажи такъв филм дето е по - голям от 720х576. Засега не успях да намеря такъв ;).

На някои от филмите субтитрите не са синхронизирани и според мен проблема е от кодеците.Кажете вие с кои от дадените за download сте си сложили за да пробвам и аз с тях.

То нали си пише, че ще може да се свалят в интервала от 04:00 до 10:00. Вие за през другото време ли говорите? :confused

teglene ot mbox.tv stawa malko e po slojno no stawa, az si teglq po vsqko vreme na dnonoi6tieto vupreki ograni4enieto :D

i az znam kak stawa,ama ako seki zapo4ne da tegli prez denq ste go zabranqt da se tegli vuobste taka 4e ne pitaite stot edin kato nau4i i nau4wata si4ki i nakraq za nikoi nqma da ima :(

Хора, някой би ли ми обяснил защо се тегли само от 4 до 10ч? :confused

В смисал какъв е проблема през другото време да се тегли?

Там пише, че е временна мярка, така че невиждам проблема

П.П. Всички типовете, които сме били на Визио знаем как да сваляме такива филми, защото там от край време са така един род филми ( :hump: ) :D

ami problema im e sigurno 4e se lagwa servera i drugite ne mogat da gledat online kato po4nat da teglqt opredelen broi hora :(

ОК. Аз за съжаление не съм от най-разбиращите от компютри, интернет и т.н. :(

Само да попитам, то като си пуснеш филм Он-лайн, той не се ли сваля пак в internet temporary files :unsure:

Демек, въпросът ми е не е ли все тая дали гледаш он-лайн или сваляш? :huh:

така. много неща се изприказваха - доста безсмислени, доста нахални и някои точно по темата.

miro123 е прав, и предполагам вече се убедихме защо е необходимо всеки да си знае гьола и да си пази полезните неща за себе си. ако не сте разбрали сървърът не е нещо неограничено - и той душа носи и лесно се скапва. представете си, че 20-30 човека смучат на фул-макс от сървъра, а някое юзър-че се пробва да гледа филм - еми няма да стане. А пък и идеята на mbox.tv беше да може да имаме достъп до филми за лично ползване - демек за гледане. Ако искаш да свалиш филм, да го запишеш на приятел - нямаш проблеми, има си warez.ru - сваляй оттам. Верно, по-бавно е, ама кво ти пука, вече си гледал филма, няма закъде да бързаш.

Ако някой още не е разбрал, го обяснявам много просто с един пример:

1.имаше ли sms gate - имаше

имаше ли cellebrum.com - имаше

2. някой постваше ли като луд из форуми кои са сайтовете - постваше

3. сега има ли смс-и към глобул - няма!

по-просто здраве му кажи.

по темата:

Uncle Fester и Clades: Субтитрите нямат нищо общо с кодеци. Виж дали картината върви заедно със звука и ако всичко е наред, нямаш проблеми с кодеците.

do4okarako4ev еми ако файлът минаваше през internet temporary files първо щеше да чакаш да се дръпне целия файл и тогава да го гледаш. "Другото име" на он-лайн гледането е streaming (поточно) video - в смисъл "гледаш и заминава" :)

Верно, по-бавно е, ама кво ти пука, вече си гледал филма, няма закъде да бързаш.

Ако някой още не е разбрал, го обяснявам много просто с един пример:

1.имаше ли sms gate - имаше

имаше ли cellebrum.com - имаше

2. някой постваше ли като луд из форуми кои са сайтовете - постваше

3. сега има ли смс-и към глобул - няма!

по-просто здраве му кажи.

.................

Пра си! Примера RULEZZZZ :punk

Това ми напомня, че по темата смс до глобул никой не е поствал от 100 години. Аз бях последен.

Сори за офтопика

Edit: Вече от 3 до 12ч може да се теглят филмите :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...