jordan_86 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Nqkoi moje li da mi kaje dali s Windows 98 moje da se gledat tezi filmi ot www.mbox.tv.Mai s mediaplayer 10 mogat da se gledat ama na 98 ne6te da instalira.Ako znete kak da si pusna filmite s 98-ca plsssssssssssss kajete Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 spoko we! moje i da se maitapq!na wsichki useri kazwam da sa spokoini! dokolkoto zawisi ot men neshtata shte sa taka che nikoi ot userite nito na evrocom nito na gigabit da se chuwstwa precakan! taka che spokoino! po princip saita mbox.tv e naprawen za da se raztowari warez-a ot userite na ggbit. wsichki flimi na mbox.tv shte se swalqt ot warez.ru . taka che contenta shte e dosta po-maluk ot warez.ru i sushtiq shte go ima na warez.ru . taka che ne bi trqbwalo da predstawlqwa osoben interes za userite na evrocom! <{POST_SNAPBACK}> e da we samo4e gnet 6te mogat da gledat online dori i s 18 kinta a nie ne moje6 . mislq 4e tova e pri4inata 4e da e interes za userite na evrokom!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 to ve4e mbox-a s vijda i ot evrocom ama nemoje da s gledat filmi online :/ (pone za sega) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 to ve4e mbox-a s vijda i ot evrocom ama nemoje da s gledat filmi online :/ (pone za sega) <{POST_SNAPBACK}> i kvo kato se vijda prepratkite sa pak v warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 pone s vijda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Тъй като гледам сайтчето има вид... но изглежда е само за онлайн гледане. Пък и за какво да се тегли от mbox като всичко на тоя сайт е изтеглено от warez.ru и поради това не би представлявал особен интерес за тези от нас, които досега не виждахме сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 як дизайн...но има толкова много препратки към уареза пък и освен тва всичко от тук се сваля ...така че ... нема полза от него :Р (поне за тези които са на евроком) Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 хахах. то нека си има филми за онлайн гледане, ама са по-дърти от мене. всички филми, който са излезнали досега в mbox.tv засега са на повече от 2-3 месеца. при всички положения новите филми си остават на ФТП-то на warez.ru, както и интересът към тях съответно. Nqkoi moje li da mi kaje dali s Windows 98 moje da se gledat tezi filmi ot www.mbox.tv.Mai s mediaplayer 10 mogat da se gledat ama na 98 ne6te da instalira.Ako znete kak da si pusna filmite s 98-ca plsssssssssssss kajete може, даже и по-добре се connect-ва понякога 98 от ХР, особено ако на ХР-то имаш firewall. Просто трябва да си дръпнеш Windows Media Player 6.4. В warez-а мисля, че я нямаше, виж някъде из другите бг фрее-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 хахах. то нека си има филми за онлайн гледане, ама са по-дърти от мене. всички филми, който са излезнали досега в mbox.tv засега са на повече от 2-3 месеца. при всички положения новите филми си остават на ФТП-то на warez.ru, както и интересът към тях съответно. може, даже и по-добре се connect-ва понякога 98 от ХР, особено ако на ХР-то имаш firewall. Просто трябва да си дръпнеш Windows Media Player 6.4. В warez-а мисля, че я нямаше, виж някъде из другите бг фрее-та. <{POST_SNAPBACK}> Теб да не са те родили миналия месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 а-гу-гу-га wahahaha. мне, виж миналата година по може. ;p все пак не можеш да отречеш, че базата с данни от филми на mbox-a е доста назад за момента. виждам, че работят по въпроса, все пак нищо не става за 1-2 дена. Идеята беше, че при всички положения ще се бавят филмите преди да излезнат и в mbox.tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 http://warez.ru:8080/FTP/Moviez/+(codecs)/DivX.G400/ <{POST_SNAPBACK}> С това тръгват "букви4ките" ,но са на друг език...от каде да ги направя на БГ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 С това тръгват "букви4ките" ,но са на друг език...от каде да ги направя на БГ ? <{POST_SNAPBACK}> Ми по време на филма виж долу в дясно дали има една зелена стрелка до часовника като я натиснеш ти се отваря един прозорец с настройки и там гледаш къде пише субтитри кликваш там отваш да си избереш FONT и долу на SCRIPT избираш Cyrillic Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasco Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Vijdam 4e Veno i Dreamer se opitwat da ni ubediat 4e e po dobre d si Downloadwame niakolko 4asa filma i posle da gledame. Mi da te zashtitawat interesa na EK. Procedurata e slednata : 1. Swaliash niakolko 4asa 2. po4wash da gledash 3. sled niakolko min razbirash 4e towa eporednata idiotshita 4. po4wash da swaliash sledwashtia >>> kam to4ka >>> 1. 5 4ai pat se stiga i do tazi to4ka - Gledash si film4eto deto si go do4akal da se swali. Da da ama ne plashtam 30 lv i iskam da moga da gledam bez da swliam. Na EK towa ne im struwa nishto malko prenastroika na modemite. Edinstweno se uspokoiawam 4e wanshnia trafik ne e po dobar ot na gbit. Zashto taka i taka swaliame filmite predi da gi gledame ne po4nem da gi darpame ot vansni satrowe ? Taka moje i da ponatowarim wanshnia trafik za koito EK plashta a da si ni darjat togawa nisak watreshe koito im e free. Sedia i si mislia, mislia i si sedia i ... zapochvam da se chudia ima li logika da ni ograni4awat lokalnia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Az sam si s MEDIAPLAYER 10 bez nikwi dobavki si4ko e 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 е то по голямо прецакване от тва здраве му кажи за 18лв да си свалят с 300к и да гледат online филми едновремено, а пък аз да не мога да слушам едно мп3 online щот постоянно дава "503" - ок нп страшна политика имат ЕК спрямо юзърите си няма що <{POST_SNAPBACK}> edinstvenoto predimstvo ba ggbite pred evrocom e warez vryzkata. a sega i tova mbox.tv Obache znaete li kyv mi localnia s ftlbg i data.bg ? Chujdia net znaete li kolko e. Kato ne iskate da imate internet a localna vryzka si pusnete ggbit. (ne che ne sym dovolen ot ggbita za 18 lv ama se draznia na takiva mrynkashti useri s 30k/s vynshen) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 nqkoi znae li kak se svalqt filmi ot mbox.tv ? to qvno taka ne stava ami sigurno trqbva nqkoiq programka .Blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fascinate_me Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 ot nqkolko ot pro4etenite postove shvanah ideqta 4e pove4eto linkove na mbox.tv so4at kym warez.ru i koi sa tiq, az edin ne vidqh, mai mnogo naizust se govori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 ot nqkolko ot pro4etenite postove shvanah ideqta 4e pove4eto linkove na mbox.tv so4at kym warez.rui koi sa tiq, az edin ne vidqh, mai mnogo naizust se govori Мне, няма линкове към warez.ru. Там си се хостват нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fascinate_me Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Видях, ама като гледам бая хора са заблудени btw. незнам кой се грижи за този сайт ама са в дл секцията са дали линкове към плаър и кодеци които са далеч от перфектни, мисля че е голяма грешка да се инсталира медиаплеър 10, доста хора изреваха от него вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Vupros4e-nqkoi da ima problemi s gledaneto na filmi online?Pitam abonatite na ggbit, a i tezi na EK, koito sa na bo visoka tarifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Последия път като пробвах от зала свързана за евроком с оптика, се получи пълна излагация. Някой е филтрирал сървъра с филмите.... Така че вероятнстта да ви тръгне филма ако IP то ви започва с 217. не е много голяма. Иначе, за тестване на скоростта най-добре използвайте The Increadables, сцените с преследването на втория диск имат най-високия bitrate който съм срещал досега в DVDrip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 mi na men si mi na men si mi trugwat filmite i ot wareza i ot mbox.tv,e ot wareza 4at pat lagwat ama za 18 leva tolkowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Последия път като пробвах от зала свързана за евроком с оптика, се получи пълна излагация. Някой е филтрирал сървъра с филмите....Така че вероятнстта да ви тръгне филма ако IP то ви започва с 217. не е много голяма. <{POST_SNAPBACK}> I tva na koi MALOUMNIK e mu e hrumnalo tva delo Moito IP ne po4va s 217, ama i az ne6to ne moga da gledam @Miro123:Ti s kvo IP si? EDIT:Az si teglq s 550K, ama ne6to nemi se otdava online-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 s 84. na ggbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prime Hellix Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Нищо му няма на mbox-а, не лъжете хората! Беше разкапан преди два дена, ама се оправи и оттогава нямам проблемчета с него - е, тук-там някой филм все още не е оправен, та не може да се гледа (прословутото NOT AVAILABLE или пълната липса на картинка), ама почти всичките мога и да си ги гледам, и да ги тегля - работи си download-а и толкова!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.