Jump to content
BulForum.com

dvd

LPFC

Recommended Posts

С коя програма мога да записвам DVD без да ми пречи това че са със защита за презапис?

Хайде,де,никой ли не знае..много ми трябва! :excl:

Ето това е програмата - DVD Decrypter.

А ако искаш да правиш AVI от DVD и то без да разбираш нищо от ripping -ето това е идеалния вариант Auto Gordian Knot

има и една за махане на защитата - DVD Region-CSS Free, за която пач, можеш да намериш навсякъде. Успех!!!

• 1 year later...

трябва ми програма, която да е подобна на dvd shrink, с която да мога да махна излишните потоци.

dvd decrypter не върши работа в случая. vobblanker също не върши работа.

предлагайте :P

... и забравих да допълня - трябва да може в същото време да направи и компресия до dvd5!

трябва ми програма, която да е подобна на dvd shrink, с която да мога да махна излишните потоци.

dvd decrypter не върши работа в случая. vobblanker също не върши работа.

предлагайте :P

пробвай ShrinkT5 GUI

пробвай ShrinkT5 GUI

нещо не мога да намеря линк за теглене на тая програма :huh:

::edit::

намерих я! ще пробвам и ще кажа какво е станало ;)

Чудно как декриптъра не се е оправил. Досега не ми е попадал такъв диск.

С каква защита е това двд.

С AnyDVD опита ли?

За компресирането аз ползвам DVD Decripter + DVDRemake pro + DVDRebuilder + CCE.

Смея да твърдя, че това е най-силната комбинация, макар че цялата работа отнема поне 3-4 часа.

защитата няма значение! двд диска е надраскан и затова не мога да му направя backup на харда. другия също беше надраскан, но излежда "поносимо" и в съчетание dvdfab decrypter(много по-добра от dvd decrypter-a в това отношение. никви претенции) + vobblanker + ShrinkT5 (10x to pavel66) едното двд го докарах до dvd5, но след като му бях направил backup 1:1 .... при второто с нищо не мога да го накарам да "извлече" :huh:

мда ... няколко chapter-a поред не се "четат"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...