LPFC Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 С коя програма мога да записвам DVD без да ми пречи това че са със защита за презапис? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 5, 2004 Author Share Posted November 5, 2004 Хайде,де,никой ли не знае..много ми трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 CLONE DVD Пробвал ли си това. Мисля че ще ти свърши работа също така и това blindwrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Хайде,де,никой ли не знае..много ми трябва! <{POST_SNAPBACK}> С DVD Shrink - тва е правилната програма.Питай ако те интересува повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilko_Rock Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Ето това е програмата - DVD Decrypter. А ако искаш да правиш AVI от DVD и то без да разбираш нищо от ripping -ето това е идеалния вариант Auto Gordian Knot има и една за махане на защитата - DVD Region-CSS Free, за която пач, можеш да намериш навсякъде. Успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Nero 6.3,Nero Vision Express 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 трябва ми програма, която да е подобна на dvd shrink, с която да мога да махна излишните потоци. dvd decrypter не върши работа в случая. vobblanker също не върши работа. предлагайте ... и забравих да допълня - трябва да може в същото време да направи и компресия до dvd5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel66 Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 трябва ми програма, която да е подобна на dvd shrink, с която да мога да махна излишните потоци.dvd decrypter не върши работа в случая. vobblanker също не върши работа. предлагайте пробвай ShrinkT5 GUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 пробвай ShrinkT5 GUI нещо не мога да намеря линк за теглене на тая програма ::edit:: намерих я! ще пробвам и ще кажа какво е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 мерси за програмата. с нея (не само) обаче се справих само с едното двд. другото просто няма "извличане" Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Чудно как декриптъра не се е оправил. Досега не ми е попадал такъв диск. С каква защита е това двд. С AnyDVD опита ли? За компресирането аз ползвам DVD Decripter + DVDRemake pro + DVDRebuilder + CCE. Смея да твърдя, че това е най-силната комбинация, макар че цялата работа отнема поне 3-4 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 защитата няма значение! двд диска е надраскан и затова не мога да му направя backup на харда. другия също беше надраскан, но излежда "поносимо" и в съчетание dvdfab decrypter(много по-добра от dvd decrypter-a в това отношение. никви претенции) + vobblanker + ShrinkT5 (10x to pavel66) едното двд го докарах до dvd5, но след като му бях направил backup 1:1 .... при второто с нищо не мога да го накарам да "извлече" мда ... няколко chapter-a поред не се "четат" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.