solid_snake Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Един приятел си сканираше за вируси онзи ден, но намери малко повече вируси отколкото очакваше . Ето вижте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 И на мен ми се е случвало за това не се доверявам нито на F-Prot , Norton Antivirus , Kaspersky доста са бъгави Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Един приятел си сканираше за вируси онзи ден, но намери малко повече вируси отколкото очакваше . Ето вижте. <{POST_SNAPBACK}> E tva e gati ne6toto golqm smqh:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 И на мен ми се е случвало за това не се доверявам нито на F-Prot , Norton Antivirus , Kaspersky доста са бъгави <{POST_SNAPBACK}> Mi na kvo se doverqva6 da ne gi goni6 virusite s metla ili gi galne6 ne6to vodoo magii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Бах и вирусите....те повече от файловете бе! Mi na kvo se doverqva6 da ne gi goni6 virusite s metla ili gi galne6 ne6to vodoo magii Неее.....ползва комбинация от Доместос и Райд - изтребва ги до крак! И аз ползвам Доместос, но само в тоалетната, а за 2-та ми компа съм се доверил на чичко Нортън (хич не си е бъгав човечецът, а и доста усърдно следи) + firewall + 2 бр. spy (Ad-Aware + Search and Destroy) щото скоро ми се беше лепнала една начална 'Cool Search' на мястото на 'about: blank' - еййй....по-зле от конска муха и женски комар, взети заедно. Аз ги трия из регистрите - те пак се самовъзстановяват. Добре, че има и Ad-watch, та оправих проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Че кое му е бъгнатото?Аз преди една-две години имах един много нахален вирус които беше поразил абсолютно всички .ехе и .dll файлове.2 седмици сменях антивирусни и накрая само F-Prot оправи положението под DOS,защото почти нито една програма не искаше да тръгне.Вируса дори беше засегнал u Norton Antivirus 2003и не искаше да се пусне.Постоянно разни грешки от Windows.Аве не го пожелавам на никой.Ти сигурен ли си че компютъра наистина няма вирус? Link to comment Share on other sites More sharing options...
solid_snake Posted November 5, 2004 Author Share Posted November 5, 2004 Че кое му е бъгнатото?Аз преди една-две години имах един много нахален вирус които беше поразил абсолютно всички .ехе и .dll файлове.2 седмици сменях антивирусни и накрая само F-Prot оправи положението под DOS,защото почти нито една програма не искаше да тръгне.Вируса дори беше засегнал u Norton Antivirus 2003и не искаше да се пусне.Постоянно разни грешки от Windows.Аве не го пожелавам на никой.Ти сигурен ли си че компютъра наистина няма вирус? <{POST_SNAPBACK}> На пц-то си имаше вируси, ама не бяха сто хиляди. Бъгът в случая е, че антивирусната е отчела изтриването на един вирус много пъти. Ето снимка от репорта за намерените вируси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш баси миката ! тая анти жирусна се е побаркала ве напражо е ЛУДНАЛА Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 maliiii taq antivirusna leeeeko se e prestarala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Hahaha awe ot de znaete 4e se e bugnal kaspersky, moje naistina da ima tolkova virusi pi4a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Hahaha awe ot de znaete 4e se e bugnal kaspersky, moje naistina da ima tolkova virusi pi4a. <{POST_SNAPBACK}> Честно да ти кажа малко не ми се вярва!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 I az se samniavam da ima tolkova.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mir4oni Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 hahaha luda ralta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 mnogo e izvurten tozi kasperski Link to comment Share on other sites More sharing options...
SET Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Абе кво калнете антивирусните програми бе? Тоя не си е чистил темпоралните интернет файлове сигурно 2 години! то която и програма да пуснеш сигурно пак тва ще покаже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Az ot 1 mesec sum bez antivirusna i kompura mi e lom partal ! Super flegmati4no zarejda lagva ot vreme na vreme , ne mi trugvat nqkoi programi ! Vednuj na staroto pc imah 3 virusna 1-q ot koito be6e troqnskiq kon Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 И на мен ми се е случвало за това не се доверявам нито на F-Prot , Norton Antivirus , Kaspersky доста са бъгави <{POST_SNAPBACK}> И на F-prot много не се доверявам щото преди бях с нея и ми се напълни компа до горе с вируси...Сега съм с AVG и нямам толкова проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Аз съм с Kaspersky вече 2 години и нямам никакви проблеми И това НИКОГА не ми се е случвало .Сканирам на всеки 2-3 седмици ама такова чудо още не съм видял и не вярвам и да вида Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Mi na kvo se doverqva6 da ne gi goni6 virusite s metla ili gi galne6 ne6to vodoo magii <{POST_SNAPBACK}> Вика му се PANDA ANTIVIRUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Scarface, syglasen sam s teb tva e ot temporary failovete. az imah sa6tiq problem predi edna sedmica se setih da gi iztriq i vsi4ko sa oprai. ina4e predi lagva6e, zarejda6e saitove po polovin 4as (obrazno kazano) triite tempovete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.