rider Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 ako nqkoi moje da mi kaje kakvo trqbva da se napravi za da se osu6testvi razgovor po icq-to 6te mu buda mnogo blagodaren sus skype nqma problem a tupoto icq ne6te sumati versii probvah i ne stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Ми може да кажеш какъв е проблема? Не само "пробвах и не става" какво нестава(нещо изписва ли)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Аз използвам Rave 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 значи Black_Hacker е прав, трябва да кажеш какво не му бачка на ИЦК-то. Аз съм приказвал по него (при моята връзка поне нямаше разлика от Skype-a). Иначе как става (само за ИЦК Про, за версия 4 Лайт не става)- пускаш нов прозорец да си пишеш с човека, който ти трябва. Излиза си полето и някъде по средата имаше копче "Talk". Ако не си си дръпнал плуг-ин за приказване, най-вероятно ще ти каже, че нямаш и трябва да си го слагаш (вече откъде се слагаше съм забравил, сори за пропуска). и тва е. Ако евентуално всичко по-горе си го правил и пак не ще, най-вероятно сървърите на Мирабилис са предръстени и отказват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rider Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 zna4i izvinqvam se za ne pulnoto opisanie na problema izpisva mi kogato trugne da na bira failed to establish the call Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 skype tova e vupros na izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Option A: "Грешката не е във вашия телевизор" - сигурен ли си, че и на отсрещния комп има плуг-ин за ICQ Talk? Option B: Не можеш да се вържеш към сървъра - ISP-то и/или ICQ са ти проблема, но не виждам да има някакво решение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.