Lg-Badluck Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Еми наскоро ми изгоря винтилатора на захранването, но добре че съм с Pentium, че можеше и нещо друго да изгори. Та въпроса ми е дали да си сложа още един винтилатор на кутията, защото като играя игри яко почва да се стопля - направо пари (мога яйца да си изпържа )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Slozi si ventilator na zahranvaneto zadalzitelno ako ne ti se iska da stane GAF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted June 11, 2003 Author Share Posted June 11, 2003 Не аз вече си имам един те ми го смениха във фирмата, но дали да сложа още един, защото имам място за 1 и дали е нормално като сам Windows си е студен компа, но като пусна игра и заиграя за 10-15мин. се загрява доста? Дайте ми съвет моля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Ako ima6 miasto - slagai Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Nikoga ne e izlishno da turosh oste niakoi ventilator. Poniakoga ne e koi-znae kolko efektivno, no nikoga ne e vredno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Po princip na dobrite kutii ima miasto za dva dopalnitelni ventilatora,edin na chelnata i edin na zadnata stena.Dobre e da se slagat i dvata,kato prednia da vkarva vazduh v kutiata,a zadnia da go izkarva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 абе.. като чуеш гюрлутията на вентилатор, дето духа/смуче през малки дупки, ще ти се поохлади интереса.. пък и щом си с Pentium, ако ще и MMX da e, просто не виждам що ти е тоя вентилатор изобщо Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted June 14, 2003 Share Posted June 14, 2003 абе.. като чуеш гюрлутията на вентилатор, дето духа/смуче през малки дупки, ще ти се поохлади интереса.. пък и щом си с Pentium, ако ще и MMX da e, просто не виждам що ти е тоя вентилатор изобщо weasel zashto govorish bezsmislici ne moa da razbera. Toi moje da e s Pentium no ako spre ventilatora na koqto i da e chast ot kompa moje da stane druk gaf da izgori duno ili kakvoto drugo se setish. Na men mi se e sluchvalo pri sprqn ventilator na procesora da mi izgori duno i ram pamet, a procesora da e jiv i zdrav. Za tova ventilatorite nikoga ne sa izlizashni puk i kakvo ot tova che sa poveche oshte po hubavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 14, 2003 Share Posted June 14, 2003 Imal edin sluchai sas edin sarvar Intel 450MHz, na koito mu biaha spreli ventilatorite na kutiata i raboteshe samo tozi na CPU-to. Posledicite biaha: Duno i SCSI HDD. Poviarvaite mi, ne im beshe nikak priatno da zahvarliat 6 meseca trud, koito se namirashe na tozi HDD. Uz Intel, pri tova samo na 450MHz, a glei k'vo stava...... puf..... Kato pregree mashinata nikoi nemoze da predvidi kakvo ste stane. Te zatva horata sa predvidili miasto za ventilatori, ne e sluchaino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted June 16, 2003 Share Posted June 16, 2003 Pri PC-ta vinagi kazvam che sichko e boja rabota no shtom ima mqsto za ventilator e hubavo da e pulno tova mqsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 16, 2003 Share Posted June 16, 2003 kolkoto mu e po studeno na procesora tolkova po dobre. bqh 4el nqkude za test pri koito pri zamrazqvane s freon postigat neveroqtni skorosti. novite ventilatori koito se proizvejdat ne vdigat tolkova shum kolkoto starite. kato stana vuprso za intel i predgqravne vijte THG_CPU_COOLING puk posle si kupuvaite AMD. Lg-Badluck slagai kolkoto mojesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Vegas Posted June 22, 2003 Share Posted June 22, 2003 Pich predi sedmica si kupih bezshumen ventilator za 6 leva (imashe i po-evtini) ot Noel komputers koto montirah na kutiqta. Moga da ti kaga che sus sigurnost temperaturata na procesora mi se poniji s nad 6 gradusa. Taka che slagai smelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Ne se hvarlaite na eftini ventilatori deto gi davat che edva li ne sa super. Vaznoto e za edin ventilator da e sas sachmi - inache kazano lageri ( ne sas vtulki), da ima datchik za oborotite i estestveno da e tih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 23, 2003 Share Posted June 23, 2003 Toi moje da e s Pentium no ako spre ventilatora na koqto i da e chast ot kompa moje da stane druk gaf da izgori duno ili kakvoto drugo se setish abe ti izobshto intel Pentium vijdal li si? socket5/socket7 s 430 FX/NX/HX/VX/TX chipset.. primerno.. ?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.