DonRamon Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Пичове имам проблем с този монитор LG F700B на 2 дена е чисто нов пред мен го разпечатаха преди да го купя мисля че си е поседял доста време във фирмата защото когато го включихме цветовете му бяха малко кофти и след една функция в менюто там за размагнитизиразне се оправиха но сега в двата края на монитора на бял фон с черни букви се вижда как буквите са едни такива замаглени а ве фокуса от 2-та странични края не е хубав някои да има идея какво тябва да се направи. Другия проблем е че на черен фон в ъглите на монитора черното е малко по бледо опитах от менютата ама не е от там благодаря предварително !!! :angry1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Нали е в гаранция, забиваш им го в главите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 da le edno priatelce si kupi,sushtia problem otide na drugia den i go smeniha s drug.Sega veche monitorite gi prodavat s 2 ili 3 godishna garancia Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 10, 2003 Author Share Posted June 10, 2003 да тои и моя е с 2 години гаранция ама да не би дето е стоял нещо а след това да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Zemi im go varni i iskai LG FLATRON 775FT az sam s takav i nqmam problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Zemi im go varni i iskai LG FLATRON 775FT az sam s takav i nqmam problemi. Ale Lq-Budluck as sum s suhtiq deto si e kupil DonRamon kaji mi,moq e na gore dolu 5 meseca ve4e cvetovete sa prosto neveroqtni,nqmal sum nikvi problemi s nego a za toq deto go kaza ne iskam da te obijdam 4e e losh ama as takuv nikoga nqma da si vzema zashtoto na edni moi priqtel eto takuv sushtiq kato tvoq mu izgorq neshto dobre 4e beshe v garantciq ta mu go smenixa sus sushtiq i pak sled 1,2 meseca izgorq nai nakraq mu dadoxa drug takuv kato na DonRamon i moq i ve4e godina i neshto ne e imal nikvi problemi,zatva mislq 4e tozi model Monitor e super prosto e nqmal kusmet kato si go e vzimal DonRamon da utide vuv firmata i da mu go smenat sus sushtiq oba4e da ne e sedql tam 100god,na skoro zakupen i nqma da ima problemi.No moje do nqkade problema da e do nastroikite,moje DonRamon da ne moje da si gi nastri kakto trqq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 11, 2003 Author Share Posted June 11, 2003 Ne e ot nastroikite 2 dena sedq pred nego kato pametnik i bazikam nastroikite ne6to drugo si mislq az da ne bi da ne se e razmagnitiziral o6te za tva da e tzqlata istoriq az sam se obadil na tiq vav firmata deto go kupih kazaha mi da go ma4a s nastroiki ako ne da im go zanesa tam. a tva za problema s fokusa trqbva mnogo vnimatelno da se vgleda6 4e da go vidi6 sigurno dnes 6te im go zanesa da go vidat Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Takova izbivane na cvetovete se poluchava ili pri mnogo stari monitori ili pri defektni monitori. Nai-dobre go varni shtom ti e v garancia, tova ne e normalno da mu izbivat cvetovete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Това с губенето на фокуса понякога става и от външни електромагнитни полета. Пробвай да изместиш монитора или да го сложиш на друго място или дори в друго помещение и виж дали ще има ефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Takova izbivane na cvetovete se poluchava ili pri mnogo stari monitori ili pri defektni monitori. Nai-dobre go varni shtom ti e v garancia, tova ne e normalno da mu izbivat cvetovete. Fon_Tomov da moje i taka da e modela na monitora e suvsem nov no moje monitora da e bil defekten nqkoq ostanala broika i da sa mu q probutali!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Pi4, toq model e skapan...az sam sus sushtiq model...poddurja malki rezolucii i refresh rate-a ne moje d abade pusnat nad 85HZ...ako pitash men doplati oshte 20$ i si vzemi F700P...toi e sushtiq, no s visoki refresh rates i resolutions. Ina4e s toq problem ako ne e ot nqkvi tonkoloni, gsm i t.n. Napravo im go vrushtai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Pi4, toq model e skapan...az sam sus sushtiq model...poddurja malki rezolucii i refresh rate-a ne moje d abade pusnat nad 85HZ...ako pitash men doplati oshte 20$ i si vzemi F700P...toi e sushtiq, no s visoki refresh rates i resolutions. Ina4e s toq problem ako ne e ot nqkvi tonkoloni, gsm i t.n. Napravo im go vrushtai! Прави ми впечатление че вси4ки нови конфигурации от преди 6-7 месеца ги продават с този боклук("монитор").Не стига че е скъп ми и не дава тва кото очакваш.За същите пари (че даже и да не е по евтин вече) препоръчвам Samsung 755 DFX. Аз съм с такъв в нас ,а на работа съм с LG F700B и виждам коренна разлика.На всичкото отгоре излиза че има и дефектни (неизтествани). Връщай го този няма кво да му се чудиш кво му има.Дори и да се оправи(чудеса ) няма да е за дълго! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Spored men prosto si e skapan monitora. Da go vrashta dokato e v garancia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 11, 2003 Author Share Posted June 11, 2003 Това с губенето на фокуса понякога става и от външни електромагнитни полета. Пробвай да изместиш монитора или да го сложиш на друго място или дори в друго помещение и виж дали ще има ефект. i taka opitah no ne stava hodih vav firmata vidqha go nemojaha da go opravqt sega monitora e pri men do 1 sedmitza 6tqli da imat dostavka na takiva kato moq i 6te mi se obadqt da go smenim blagodarq na vsi4ki koito opitaha da pomognat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prasko Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 az samo da spomena 4e su6to sam s LG f700 B i monitor-a si pori dupe (ot dekemvri sam s nego) - mno osam dovolen P.S. - ima l izna4enie dali 6a si sloja refresh rate-a na 85 hz ili na po nisko , za6toto az mai 4e si go slojih na po malko za6toto na 85 mi drazne6e o4ite , puk moje i da sa burkam q kajete Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 11, 2003 Author Share Posted June 11, 2003 az samo da spomena 4e su6to sam s LG f700 B i monitor-a si pori dupe (ot dekemvri sam s nego) - mno osam dovolen P.S. - ima l izna4enie dali 6a si sloja refresh rate-a na 85 hz ili na po nisko , za6toto az mai 4e si go slojih na po malko za6toto na 85 mi drazne6e o4ite , puk moje i da sa burkam q kajete Bi trqbvalo da e obratno na 85hz e nai dobroto za tozi model Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Pi4, toq model e skapan...az sam sus sushtiq model...poddurja malki rezolucii i refresh rate-a ne moje d abade pusnat nad 85HZ...ako pitash men doplati oshte 20$ i si vzemi F700P...toi e sushtiq, no s visoki refresh rates i resolutions. Ina4e s toq problem ako ne e ot nqkvi tonkoloni, gsm i t.n. Napravo im go vrushtai! Ne me interesuva kvo govorite as sum s takuv i problemi nqmam tva e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 @Prasko...shte ti kaja slednoto... televizorite rabotqt na okolo 60Hz...ako gi gledash ot 20 cm razstoqnie sled okolo 5 4asa zqpane shte imash problemi sus zrenieto(btw umorata trqbva da e pri po-niski stoinosti, poneje togava kartinata treperi pove4e)...kolkoto pove4e Hz ti e refresh rate-a, tolkova po-dobre. F700 P pozvolqva stoinosti kato 100Hz neshto, koeto s f700B samo mojesh da si me4taesh za nego. @HitMan ne se o4udvam, 4e si dovolen...to ti kvo li razbirash, 4e puk i kosur da mu tursish. @Ael tozi tvoq samsung ako se neluja e s diamondtron truba...biva i da se oplakvash sled kato trinitron e "skapanoto" kopie na sushtata tazi truba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 12, 2003 Author Share Posted June 12, 2003 @Prasko...shte ti kaja slednoto... televizorite rabotqt na okolo 60Hz...ako gi gledash ot 20 cm razstoqnie sled okolo 5 4asa zqpane shte imash problemi sus zrenieto(btw umorata trqbva da e pri po-niski stoinosti, poneje togava kartinata treperi pove4e)...kolkoto pove4e Hz ti e refresh rate-a, tolkova po-dobre. F700 P pozvolqva stoinosti kato 100Hz neshto, koeto s f700B samo mojesh da si me4taesh za nego.@HitMan ne se o4udvam, 4e si dovolen...to ti kvo li razbirash, 4e puk i kosur da mu tursish. @Ael tozi tvoq samsung ako se neluja e s diamondtron truba...biva i da se oplakvash sled kato trinitron e "skapanoto" kopie na sushtata tazi truba. Razlikata mejdu F700B i F700P e 4e edinq e 70khz a drugiq e 90khz razlikata ne e malka a za samsungite ediniq beshe s traba na samsung a drugiq e s traba na mitsubishi tozi koito e s trabata na mitsubishi e po dobriq model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 12, 2003 Share Posted June 12, 2003 @Prasko...shte ti kaja slednoto... televizorite rabotqt na okolo 60Hz...ako gi gledash ot 20 cm razstoqnie sled okolo 5 4asa zqpane shte imash problemi sus zrenieto(btw umorata trqbva da e pri po-niski stoinosti, poneje togava kartinata treperi pove4e)...kolkoto pove4e Hz ti e refresh rate-a, tolkova po-dobre. F700 P pozvolqva stoinosti kato 100Hz neshto, koeto s f700B samo mojesh da si me4taesh za nego.@HitMan ne se o4udvam, 4e si dovolen...to ti kvo li razbirash, 4e puk i kosur da mu tursish. @Ael tozi tvoq samsung ako se neluja e s diamondtron truba...biva i da se oplakvash sled kato trinitron e "skapanoto" kopie na sushtata tazi truba. Basten kato pishesh gledai kvo pishesh,i ti ako si s F700 P mnoo qsno 4e shte kazvash 4e e po xubav,no as prosto kazah 4e sum dovolen i za nqkvi prostotii det mi govorish 4e shte se izmorqvam na F700B tva e LUJA,trqq da igraq 20 4asa ta da se po4uvstva neshto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 12, 2003 Share Posted June 12, 2003 I smqtam 4e DonRamon e vzel pravilno reshenie kato si e vzel takuv monitor,tupo shte stane ako zapo4nem s ubidite kato BASTEN v predishniq mu Post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 12, 2003 Share Posted June 12, 2003 @Hitman, ne sum iskal da te obidq...i az sam s F700B, no az za razlika ot teb qvno uspqvam da otkriq slabite meCta na monitora...i da ti kaja imam edna Belinea ot 98...i pak da ti kaja, tq varvi na pove4e Hz i po-dobra resoluciq ot tva LG...ako znaesh kolko me e qd, 4e go kupih predi 6 meseca(LG-to)... @DonRamon e imenno razlikata v KHz e vajna v slu4aq...i az za neq govorih, no go kazah po-podrobno poneje nqkoi izobshto ne zagrqvat kvo to4no predstavlqvat tiq KHz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 12, 2003 Share Posted June 12, 2003 @Hitman, ne sum iskal da te obidq...i az sam s F700B, no az za razlika ot teb qvno uspqvam da otkriq slabite mesta na monitora...i da ti kaja imam edna Belinea ot 98...i pak da ti kaja, tq varvi na pove4e Hz i po-dobra resoluciq ot tva LG...ako znaesh kolko me e qd, 4e go kupih predi 6 meseca(LG-to)...@DonRamon e imenno razlikata v KHz e vajna v slu4aq...i az za neq govorih, no go kazah po-podrobno poneje nqkoi izobshto ne zagrqvat kvo to4no predstavlqvat tiq KHz. No Problem Basten,as ne sum iskal da go xvala toq Monitor prosto kazah 4e as sum s takuv i do sq problemi nqmam i kazvam na DonRamon 4e e xubav,ESTESTVENO 4E IMAM I PO XUBAVI I SHTE IZLIZAT OT PO XUBAVI PO XUBAVI zatva spored men ne trqq da se karame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIO Posted June 12, 2003 Share Posted June 12, 2003 Novite FLATRON-i sa tragi4ni..... 795 be6e hubav no 700B i P sa bokluci bez fokus i s kriwa geometriq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Vegas Posted June 12, 2003 Share Posted June 12, 2003 Pichove, nai-veroiatno problema na monitora e v nepravilno transportirane ili syhranenie, a moje bi i dvete ot strana na firmata dostavchik. Napravi mi vpechatlenie che kogato vkluchihme monitora i napravihme grubite nastroiki obraza se izmesti znachitelno v liavata chast na ekrana. Pri vyztanoviavane na zavodskite nastroiki obraza se svivashe i zastavashe v centralnata chast na ekrana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.