Harbachek Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Точно пишех по темата и компа цък и изгасна.Така това е много старо миналата година пак беше във форума. Защо не се направи нещо като архив, че да не се повтарят така тия работи, верно че е яко ама това не е "Шоуто на Слави" че да има пововторение след една година. <{POST_SNAPBACK}> Tuk ne si mnogo prav za6toto ima nqkoi hora kato men koito sa po otskoro regnati i ne sa go vijdali ni6to lo6o nqma da se povtori spored mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
GODZIL_KRIS Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 mi dobre go e napravil 4oveka tva.i men me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 шшшшшш баси якото....гаврата е станала супер...хахахха не мъ завиждам на ония пич от картинката..... не искам да съм на негово място......сички да се разцепват от смях за моя сметка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Sme6no e ,no da ne zabravqme ,4e na vseki moje da se slu4i. A ako si ot drugata strana e mnogo kofti Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Sme6no e ,no da ne zabravqme ,4e na vseki moje da se slu4i. A ako si ot drugata strana e mnogo kofti <{POST_SNAPBACK}> Ам да така си е Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Sme6no e ,no da ne zabravqme ,4e na vseki moje da se slu4i. A ako si ot drugata strana e mnogo kofti Az bih se zaradval da se vidq taka obraboten, no samo az, za da ne mi se smeqt drugi po forumite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Ето 20 причини, поради които НЕ е полезно да публикувате Ваши снимки в Интернет - http://life.index-bg.com/show_news.php?show=697 <{POST_SNAPBACK}> ta kvo vika6e za 4ustvoto za humor xaxaxaxaxaxaxax Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Toq deto go e prawil twa e dosta dobyr na tema kolaji. Mnogo se nakefih. Wpr nqkoi znae li koi e awtora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.