SinisteR Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Та на вапросното дъно ме интересува дали може да се сложи процесор Celeron Tualatin 1 ================================================ линк към за дъното тук линк към процесора тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 na 815 EP moje, az imah TUSL 2-c s tualatin Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinisteR Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 За TUSL работата е ясна за CUSL ме интересува Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPACEWOLF Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 За TUSL работата е ясна за CUSL ме интересува <{POST_SNAPBACK}> Aми то името говори достатъчно дали може- CUSL -Coopermine CPU; TUSL- Tualatin CPU Ти питаш за Туалатин така че си направи изводите Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinisteR Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 Очевадно "Хасан няма да яде баница" лошо Столаров много лошо. SPACEWOLF извода отдавна ми се мота из главата .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 От опит ще ти кажа, смених си CUSL2-C-то за TUSL2 заради един Tualatin 1,2 :-) 100% не става на CUSL2. Другото което установих от опит е че имат някаква 'тънка' разлика двете дъна и се налага преинсталация на XP-то. нещо се омотва тотално при смяната на тия двете дъна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Очевадно "Хасан няма да яде баница" лошо Столаров много лошо. SPACEWOLF извода отдавна ми се мота из главата .... <{POST_SNAPBACK}> Ako ima6 predvid filma s to6ko kolev-imeto na geroq e Sedlarov! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsn26 Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Имаше преходник от около 12-13 $ от C-mine на Tualatin. Въпросът е дали още може да се намери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinisteR Posted November 5, 2004 Author Share Posted November 5, 2004 Ми ай да го купя тоз преходник (переходник)Малко не ми е ясно от каде но някои ако има моля да не се притеснява да си каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.