Liverpool`Fan`1 Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Ако някой знае колко струват тези компоненти втора употреба нека да пише. CPU: AMD Duron 1300/1400 Mhz MB:Socket A DDR/SD RAM, SB5.1, USB2.0, PCI&ISA slot, HDD: 20/30 GB 5600/7200rpm RAM:2x128Mb или 256MB според зависи какво поддържа дъното DDR или SD. VC:32/64 Mb TV out ако е с вграден TV Tuner ще е идеално. LAN:10/100 Mbit PCI home мрежа... Търся нещо такова за спалнята си.Че не ми се ще да си купувам TV.По-хубаво компютър, защото ще мога и музика, и игри, и филми да гледам на нея.Пращайте и PM-и с цени.Всичко приемам.Просто искам да събера информация, колко пари ще ми трябват за това нещо. Благодаря предварително !!! Edit: Ако може давайте цени поотделно за всеки компонент.Няма да купувам цяла конфигурация.Може само дъно с процесор да е от един човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 moga da ti predloja : 1.lanka realtec na pci-->5leva 2.128mb ednostranna sdram pc 133-->25 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 Shte te imam v predvid. Poneje qvno trudno shte namerq po otdelno.Kajete nqkoi sait deto da ima .Takiva ot starite konfiguracii.Navremeto gi puskaha dosta v kompiutarna borsa.Moje da ima oshte. Izvinqvam se za ezika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=20946 Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 MB:Socket A DDR/SD RAM, SB5.1, USB2.0, PCI&ISA slot,HDD: 20/30 GB 5600/7200rpm Мисля, че такова дъно няма да намериш - хем да има ISA слот, хем DDR+SDRAM, хем Sound 5.1, че и USB 2.0 (най-големия проблем според мен е ISA-слота) А дисковете са на 5400 или 7200 оборота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 ...А дисковете са на 5400 или 7200 оборота. <{POST_SNAPBACK}> Има и 5600 оборотни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 Явно не съм обяснил правилно.Ако има с DDR идеално, но ако няма може и с SD RAM.това имах предвид.Иначе за USB2.0 може да пропусна.Абе въбще някво дъно, на което да тръгне.Аз преди имах такова PC.Но го продадох на времето.И ся ми остана май само кутията.Ама след 2 год едва ли ще намеря такъв АКОРП. Иначе благодаря на Runner за линкът.Аз явно не съм гледал внимателно, защотото търсих за подобни работи, но не намерих. Колкото до дисковете извинявам се за грешката ма реших, че след като е 7200 треа другото да е 5600 нали 6+6=12.А то било 5400.Мерси вече ще знам.А за ISA слота старите дъна имат такава поддръжка.За това съм го вметнал.Но на никой няма да се разсърдя ако предложи 5xPCI slot.Може пък да попадна на дъно с AGP4x. Т'ва ще е супер тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Проблем ще е според мен да си намериш дъно Socket A (462 pin) с ISA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 Проблема е следният.Имам малък комп, в който имам модем и саунд.Ама са на ISA.Ако дъното няма саунд да мога да ползвам тази карта.Иначе щом няма да намеря.Предлагайте дъна на който да тръгне Дурона.Дали има или няма ISA може да се прежалим.А пък и аз в момента искам да разбера цените на компонентите.Зада си правя сметка на бюджета дето трябва да се отдели за компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.