Super_malCHo Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Predlogete mi niakoia iaka programka za pravene na muzika Thanks za uslugata... P.S. Razbrah che Muzik Maker max.... ne bila hubava zatva ne mi ia predlagaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Ква музика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_malCHo Posted June 10, 2003 Author Share Posted June 10, 2003 dance, rap ili rock i metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 za dance muzika moga da ti predloja Dance eJay 4 http://warez.ru:8081/win_appz/eJay_by_DEVILMAN/ za rap mojesh da izpolzvash Hip-Hop ejay 2 http://warez.ru:8081/win_appz/Ejay_Hip-Hop...op_By_DEVILMAN/ sushto taka mojesh da izpolzvash i Fruity loops studio producer edition v401 http://warez.ru:8080/NEW_FTP/Win_Appz/frui...r_edition_v401/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_malCHo Posted June 10, 2003 Author Share Posted June 10, 2003 Thanks mnogo za pomoshta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest InTeRgAlAcTiC Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Абе ако искаш само ей така, да видиш какво е, наистина eJay & Music Maker. За по-сериозно си вземи например Propellerheads' Reason или ReBirth; FL Studio и други работи... Провери за повече инфо computermusic.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_malCHo Posted June 11, 2003 Author Share Posted June 11, 2003 Thanks Imam samo edin vapros Kato e v ISO file kak da bachkam s nego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 ThanksImam samo edin vapros Kato e v ISO file kak da bachkam s nego? Zapisva6 go na CD direktno s Nero (funkciata "burn image") ili go otvaria6 s WinISO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_malCHo Posted June 11, 2003 Author Share Posted June 11, 2003 Aha... kakto bin file taka li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Aha... kakto bin file taka li? To e po4ti sy6toto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Ako go pi6e6 s NERO ti trqbva i .cue file za da polzva6 "Burn Image" funkciqta. Ako ne moje6 da si napravi6 takyv file WinISO moje da konvertira .bin v .iso. A ako e .iso napravo v NERO-to klika6 gore vlqvo na File/Burn Image poso4va6 kade se namira vyprosnoto .iso i pi6e6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 ThanksImam samo edin vapros Kato e v ISO file kak da bachkam s nego? Може и да си емулираш CD. Ако не държиш да ти е записано само за да го чуеш какво е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_malCHo Posted June 12, 2003 Author Share Posted June 12, 2003 A kato save neshto(niakva napravena muzika) to e .wav Kak moga da go napravia na .bin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 13, 2003 Share Posted June 13, 2003 Kато е .wav няма да го правиш на .bin! Ще го направиш на .mp3 (качеството пада значително) или направо го записваш на Audio CD (пак с Nero). Offtopic: Форума се ебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 13, 2003 Share Posted June 13, 2003 Predlogete mi niakoia iaka programka za pravene na muzika Thanks za uslugata... P.S. Razbrah che Muzik Maker max.... ne bila hubava zatva ne mi ia predlagaite S tazi se pravi Techno Tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.