d_micev Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 na tozi post moje i da ne mu e tuka miastoto, no shte riskuvam! ... Znachi imam znachitelen problem pri vlizaneto v Lan sarvarite v igrata - sled kato mi izleznat sarvarite v CS i se ''Join"-a kam niakoi ot tiah i mi dava "Could not connect..... Lan servers are restricted to local clients (class C) '' Kvo po diavolite znachi tova? Nali i az sam kam Lan ?! Niakoi ako moje da dade malko help sha sam blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Probvai da igraesh prez On-line. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted June 10, 2003 Author Share Posted June 10, 2003 dobre de, ama za LAN shto ne stava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 shtoto serverite sa s IP ot druga B class mreja za da ne go dava tva trqa servera da se crack-ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 А как да се кракне тоя сървър и може ли да бъде кракнат без да бъде dedicated ,защото аз искам да си направя listen server и приятелите ми да влизат в него без да им изписва тва досадно нещо CLASS C Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 мисля ,че докато не минете на визио или некфа друга боза няма да може да играете в class C сървърите .. играите си в еврокомските, оптиланските ,хеадофските през play online @d_micev кой ти каза ,че си на Lan ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 zna4i ako igrae6 v sarvarite na Opti-lan(classic,Deathmach)osven 4e trqqq da ima6 CS 1.6 ti trqqq o6te i edin pach kioto se kazva patch7 ili versiq 7,v7 ne6ot takova.TArsi v opti-lan.com. Updeitva6 si cs-a s toq pa4 i si gotov. off topic:Ako te dropva ot sarvarite,ti trqq cheatin-death 4.15,samo 4.15 var6i rabota.nadqvam se sam pomognal ne6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.