Jump to content
BulForum.com

препоръчайте ми...

tox1c_blitz

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply
е да де  ;) 

512MB COMPACT FLASH MEMORY 50.00 52.00 54.00

512MB SECURE DIGITAL              53.50 55.50 57.50

512MB MULTIMEDIA CARD          54.00 56.00 58.00

хич не са скъпи.

memory stick pro осигурява по-бърз трансфер. За картите с големи капацитети това предимство не е никак малко.

Най-добре изчакай с покупката! Идват празници, ще има намаления разни.

Освен това цените на тия неща падат главоломно и ще падат още.

Смятай - началото на годината Пентакс обявиха, че спират да правят обикновени (с филм) 35 мм фотоапарати за масова употреба. Ще си запазят само производството на широкоформатни машинки за професионалисти от Плейбой и прочее от сорта.

Петнакс са огромни и може само да се предполага при масово серийно производство на дигиталки колко ще паднат цените!

Така че не бързай!

Ха със здраве!!

P.S. И не забравяй - оптиката е важна! В моя случай един посредствен като електроника апарат в крайна сметка е много добър като цяло, благодарение на обектива Фуджи. При свястен обектив дори с не особено голям резолюшън снимките стават перфектни. (Мързи ме да ъплоудвам, но ако някой иска да види, ще си напъна г..а .)

Аз , например, с моята машина рядко снимам на максимум резолюшън, не ми се налага просто. Не правя списание все пак :D Обикновено ползвам 1Мп, рядко максималните 4 .

:punk

Вземи го напъни ама по леко да не стане беля. Дай снимки и ревю.

И колко струва тоя сладур ако не е тайна.

После дай на сам инструкциите :D

Aquila , то си пише на тая страничка .

Аз го взех от човек, та ми легна много изгодно - 400 лв. Преди години му помогнах за една дреболия на тоя човек, и бях забравил, ей Богу! Ама той помни, та когато му попаднал изгоден апарат, ми го запазил... Въобще хубаво е да се правят услуги, тия неща рано или късно се връщат. :D

Скъпичък е според цените , посочени в страничката, но си заслужава парите.

Ама вече не се произвежда, та ако си се навил за него, побързай :D

Аз винаги съм навит ама тва студентство , нямам пари и за дискове та харда ми е фраш. А цените на страничката са... :blink:

Какваму е оптиката че от ревю нещо не ми става ясно, тия езици ми взеха здравето :wir

• 3 weeks later...
9

смятам да си взимам любителски цифров фотоапарат, но все още не мога да се ориентирам. ще съм много благодарен на всеки, който успее да ми помоне с нещо. ката цяло търся

опсссс....без да искам постнах темата по-рано от предвиденото - SORRY.  та значи търся си фотоапарат за около 400 лв. и около 4 мегапиксела. какво бихте ми препоръчали? 10x предваретелно на всички!!!

1.matricata na 95% ot nai razprostranenite cifrovi aparati e proizvodstvo na SONY 2.OBEKTIVA e dobre da e Carl Zeiss ,firma s dulgogodishni tradicii v oblasta (moje bi nai dobroto za men e na edno nivo sas Kannon ,Olimpus i Nikon) 3 Stomanen korpus-teji pove4e no e za predpo4itane 4.Bateriyata-pove4eto aparati sa lakomnici ,gledai da e vanshna za da moje da se smenya NA VSYAKA CENA BYAGAI DALE4E OT APARATi S VGRADENA BATERIYA !!! 5.pametta-kolkoto pove4e pikseli tolkova po goliama karta pamet....kato cyalo ako zalojish na SONY P-93 nyama da sburkash vaobshte mislya 4e za cenata si e nai dobroto na pazara. Az polzvam Sony dsc-T1 i sam mnogo dovolen,dano sam ti pomognal v izbora i kasmet ;)

Tezi dni si zeh fotoaparat4e za 419 lv s DDS i vsi4ko

osnovnoto e

3.2 mega piksela

3xopti4en 9xcifrov(ili kakto se vodi zoom)

Zapisvane na klip i diktofon

super liubitelski e ama men pone me kefi

P.S Vzaeh go ot tehno market evropa ima6e dosta golqm izbor

Честито! Да си го ползваш с кеф и да не се разваля !!!!!!

Между другото аз имах един апарат, който се скапа два месеца преди края на гаранцията и ми го смениха с нов . Далавера и половина стана !!!!!!!!

Хич не бяха доволни в магазина :)

"Зенит" Rulezz

да бе, или някоя чернобяла "Смяна".... :D Най-хубавите апарати, които съм чувал, винаги си остават Olympus. Е да, леко отиват към раздел "Скъпи и професионални", но пък ще работи стабилно. :punk :punk :punk

Значи аз  препоръчвам Канон  А85.Или пък Сони и В1

И 2та апарата са доста добри.

Ето ви и сайтче откъдето може да си купите по евтино

http://www.etronicsbg.com/digital.htm

Мдаа и двата са много добър избор :punk особенно W-1 :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...