f1_maniak Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Vsi4ki modeli na soni sa super!Vadqt strahotno ka4estvo i ne sa mnogo skupi,su6to taka i Memory Stisk ne sa mnogo skapi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 512MB MEMORY STICK PRO $103.00 без ДДС. Виж сам на www.most.bg <{POST_SNAPBACK}> е да де 512MB COMPACT FLASH MEMORY 50.00 52.00 54.00 512MB SECURE DIGITAL 53.50 55.50 57.50 512MB MULTIMEDIA CARD 54.00 56.00 58.00 хич не са скъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 е да де 512MB COMPACT FLASH MEMORY 50.00 52.00 54.00 512MB SECURE DIGITAL 53.50 55.50 57.50 512MB MULTIMEDIA CARD 54.00 56.00 58.00 хич не са скъпи. <{POST_SNAPBACK}> memory stick pro осигурява по-бърз трансфер. За картите с големи капацитети това предимство не е никак малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Най-добре изчакай с покупката! Идват празници, ще има намаления разни. Освен това цените на тия неща падат главоломно и ще падат още. Смятай - началото на годината Пентакс обявиха, че спират да правят обикновени (с филм) 35 мм фотоапарати за масова употреба. Ще си запазят само производството на широкоформатни машинки за професионалисти от Плейбой и прочее от сорта. Петнакс са огромни и може само да се предполага при масово серийно производство на дигиталки колко ще паднат цените! Така че не бързай! Ха със здраве!! P.S. И не забравяй - оптиката е важна! В моя случай един посредствен като електроника апарат в крайна сметка е много добър като цяло, благодарение на обектива Фуджи. При свястен обектив дори с не особено голям резолюшън снимките стават перфектни. (Мързи ме да ъплоудвам, но ако някой иска да види, ще си напъна г..а .) Аз , например, с моята машина рядко снимам на максимум резолюшън, не ми се налага просто. Не правя списание все пак Обикновено ползвам 1Мп, рядко максималните 4 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Вземи го напъни ама по леко да не стане беля. Дай снимки и ревю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Ето - http://www.dpreview.com/reviews/specs/HP/hp_850.asp . За снимките - ще трябва да почакате, да ме инструктират как се ъплоудвот Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 И колко струва тоя сладур ако не е тайна. После дай на сам инструкциите Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Aquila , то си пише на тая страничка . Аз го взех от човек, та ми легна много изгодно - 400 лв. Преди години му помогнах за една дреболия на тоя човек, и бях забравил, ей Богу! Ама той помни, та когато му попаднал изгоден апарат, ми го запазил... Въобще хубаво е да се правят услуги, тия неща рано или късно се връщат. Скъпичък е според цените , посочени в страничката, но си заслужава парите. Ама вече не се произвежда, та ако си се навил за него, побързай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Аз винаги съм навит ама тва студентство , нямам пари и за дискове та харда ми е фраш. А цените на страничката са... Какваму е оптиката че от ревю нещо не ми става ясно, тия езици ми взеха здравето Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Ми Фуджи !! То си пише бе, майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
_GrimReaper Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 "Зенит" Rulezz Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 9смятам да си взимам любителски цифров фотоапарат, но все още не мога да се ориентирам. ще съм много благодарен на всеки, който успее да ми помоне с нещо. ката цяло търся опсссс....без да искам постнах темата по-рано от предвиденото - SORRY. та значи търся си фотоапарат за около 400 лв. и около 4 мегапиксела. какво бихте ми препоръчали? 10x предваретелно на всички!!! <{POST_SNAPBACK}> 1.matricata na 95% ot nai razprostranenite cifrovi aparati e proizvodstvo na SONY 2.OBEKTIVA e dobre da e Carl Zeiss ,firma s dulgogodishni tradicii v oblasta (moje bi nai dobroto za men e na edno nivo sas Kannon ,Olimpus i Nikon) 3 Stomanen korpus-teji pove4e no e za predpo4itane 4.Bateriyata-pove4eto aparati sa lakomnici ,gledai da e vanshna za da moje da se smenya NA VSYAKA CENA BYAGAI DALE4E OT APARATi S VGRADENA BATERIYA !!! 5.pametta-kolkoto pove4e pikseli tolkova po goliama karta pamet....kato cyalo ako zalojish na SONY P-93 nyama da sburkash vaobshte mislya 4e za cenata si e nai dobroto na pazara. Az polzvam Sony dsc-T1 i sam mnogo dovolen,dano sam ti pomognal v izbora i kasmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Tezi dni si zeh fotoaparat4e za 419 lv s DDS i vsi4ko osnovnoto e 3.2 mega piksela 3xopti4en 9xcifrov(ili kakto se vodi zoom) Zapisvane na klip i diktofon super liubitelski e ama men pone me kefi P.S Vzaeh go ot tehno market evropa ima6e dosta golqm izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Честито! Да си го ползваш с кеф и да не се разваля !!!!!! Между другото аз имах един апарат, който се скапа два месеца преди края на гаранцията и ми го смениха с нов . Далавера и половина стана !!!!!!!! Хич не бяха доволни в магазина Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Значи аз препоръчвам Канон А85.Или пък Сони и В1 И 2та апарата са доста добри. Ето ви и сайтче откъдето може да си купите по евтино http://www.etronicsbg.com/digital.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 "Зенит" Rulezz <{POST_SNAPBACK}> да бе, или някоя чернобяла "Смяна".... Най-хубавите апарати, които съм чувал, винаги си остават Olympus. Е да, леко отиват към раздел "Скъпи и професионални", но пък ще работи стабилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Значи аз препоръчвам Канон А85.Или пък Сони и В1И 2та апарата са доста добри. Ето ви и сайтче откъдето може да си купите по евтино http://www.etronicsbg.com/digital.htm <{POST_SNAPBACK}> Мдаа и двата са много добър избор особенно W-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.