Jump to content
BulForum.com

препоръчайте ми...

tox1c_blitz

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Значи фирмите за дигитални камери са: Никон, Канон, Олимпус. другите марки не стават. Питай някой фотограф и той ще ти каже същото. И в никакъв случай не купувай Сони голям боклук са, знам от опит. Да не си ги хвалят притежателите им, няма смисъл. Имат шумове в изображенията и по точно в баланса на синьото. И пак не купувай Сони!!! P.S. Един добър обектив не прави качествен целия апарат!!!

Значи фирмите за дигитални камери са: Никон, Канон, Олимпус. другите марки не стават. Питай някой фотограф и той ще ти каже същото. И в никакъв случай не купувай Сони голям боклук са, знам от опит. Да не си ги хвалят притежателите им, няма смисъл. Имат шумове в изображенията и по точно в баланса на синьото. И пак не купувай Сони!!! P.S. Един добър обектив не прави качествен целия апарат!!!

Достатъчно е да кача само една снимка и думите ти ще избледнеят :о)

Такава комбинация от думи направо ме разби:

Имат шумове в изображенията и по точно в баланса на синьото

Къде ги научавате тези неща бе хора?Дайте да видим бре...

А колко до обективите аз ще кажа ,че кинескопите ама изобщо не правят телевизорите (примерно)....

имам pentax optio s40 и съм много доволен. Камерата е супер-миниатюрна ... събира се в ръката, спокойно в джоб. Където и да я сложиш ще си намери място. Взех я за 470 лева от метро преди един месец, но навън е 530 /незнайно защо/.  Пикселите са 4.1 mp :] Прави страхотни снимки на 3 ... максимална резолюция е 2304х1728 ... Вградена памет 16 мб много съм доволен, препоръчвам ти я горещо, но ако имаш малко повече пари, нищо не ти пречи да си вземеш canon powershot a75 или някое sony cybershot :) няма да сбъркаш, но в никакъв случай не си взимай фотоклип! :) успех в търсенето! като си купиш драсни един пост...

Пич, прочети това review и после ще си говорим :)

Това което казваш за Сони наистина е така, но не и за моделите от тази година (2004). Изчел съм много ревюта за Сони P73 и P93 и никъде никой не казва подобно нещо. Накрая си купих такъв и съм много доволен. Иначе класацията ти за фотоапаратите в началото наистина е така, като за опилмпуса може да поспорим :)

Това което казваш за Сони наистина е така, но не и за моделите от тази година (2004). Изчел съм много ревюта за Сони P73 и P93 и никъде никой не казва подобно нещо. Накрая си купих такъв и съм много доволен. Иначе класацията ти за фотоапаратите в началото наистина е така, като за опилмпуса може да поспорим :)

Дами и господа, историята на фотоапаратите SONY се дели на 2 основни периода - преди и след 2004 година :о)

Пич, земи чети, чети, чети. Има много инфо по интернетъ. И накрая ще направиш като мен, ще си вземеш нещо за парите който си приготвил или вариант втори, ще събереш още малко пари и ще си вземеш Канон А80 ;-) Честно да ти кажа за до 400лв не виждам какво ще е това чудо на техниката. Вземи си един Samsung Digimax 370 и ще имаш за зарядно+4 батерии+една 128-ца, е може да требе да добавиш още 10-на лв най-много. За същите пари Sony-P52 ама нема да ти останат за мемори стик ;-) Изобщо имаш доста дилеми да решаваш :-)

Пич, прочети това review и после ще си говорим :)

ами няма какво да си говорим :) url-то, което си ми дал не е за моят фотоапарат, а за pentax optio s, което е друг модел. Един приятел има такъв и пак е доволен. мисля, че лещите са същите обаче. разликата е само, че тоя е ultra-slim, че с литиево-йонна батерия и зарядно и че е 3мп:)

10х много на всички!!! мисля, че ще се спра на Panasonic DMC-LC50 или Panasonic DMC-LC70. аз съм голям фен на панасоник и честно казано всичката техника в нас е такава. за жалост няма да мога да си взема апарата в близите 2 месеца, защото преди седмица си счупих мноо кофти дясната ръка и съм целия в гипс. поради тази причина не мога и да пообиколя магазините както подобава... :( все пак вече ще знам какво да търся и работата ми е наполовина свършена.... :punk :punk :punk

10х много на всички!!! мисля, че ще се спра на Panasonic DMC-LC50 или Panasonic DMC-LC70. аз съм голям фен на панасоник и честно казано всичката техника в нас е такава. за жалост няма да мога да си взема апарата в близите 2 месеца, защото преди седмица си счупих мноо кофти дясната ръка и съм целия в гипс. поради тази причина не мога и да пообиколя магазин както подобава... :( все пак вече ще знам какво да търся и работата ми е наполовина свършена.... :punk  :punk  :punk

няма кво да обикаляш. Техномаркет Европа, официален вносител на Panasonic за България са ;-) А да, и на SAMSUNG.

Най-големите глупости, които съм чел някога за фотоапаратите...Не се обиждай! :bgrin:

Що сони да не са мнаого стока или да са по добри он никон и пентакс

Според мен Sony са си супер добри.Моят модел(DSC-P93) е адски добър.Вади супер качествени снимки и клипове

СУПЕР ЗДРАВ Е?

Общо взето всеки си хвали собствения фотоапарат. Затова почнах да чета ревюта в интернет, където хората ти насочват вниманието към детайлите , които ти не забелязваш, но все пак има какво още да се иска при тях. Малко странен избор си направил според мен с този панасоник, но поне е от известна марка :)

Според мен Sony са си супер добри.Моят модел(DSC-P93) е адски добър.Вади супер качествени снимки и клипове

СУПЕР ЗДРАВ Е?

Забеляза ли при 30fps колко големи стават видеоклипчетата? :) Аз имам 256MB Pro и ми събира 3мин и някви секунди. Иначе при 15fps са 11мин, което не е зле.

Aми да.Аз съм с 512мб и ми изкарва 6.22 минути.Иначе на standart 23 минути.И то качеството си е супер.А бе апаратът е адския.Ти си с Memory Stick Pro нали?

Aми да.Аз съм с 512мб и ми изкарва 6.22 минути.Иначе на standart 23 минути.И то качеството си е супер.А бе апаратът е адския.Ти си с Memory Stick Pro нали?

Да, с Pro съм, защото иначе неможеш да снимаш на fine mode, ами само на стандарт където е 15fps, апък на fine e 30fps :) Абе Sony Rlz! :punk

А ми 512 е около 200лева.Не е малко(за жалост),ама върши бая работа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...