LSS Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 samsung sa evtini i hubavi aparati preporu4vam gi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_petrov Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Значи фирмите за дигитални камери са: Никон, Канон, Олимпус. другите марки не стават. Питай някой фотограф и той ще ти каже същото. И в никакъв случай не купувай Сони голям боклук са, знам от опит. Да не си ги хвалят притежателите им, няма смисъл. Имат шумове в изображенията и по точно в баланса на синьото. И пак не купувай Сони!!! P.S. Един добър обектив не прави качествен целия апарат!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Значи фирмите за дигитални камери са: Никон, Канон, Олимпус. другите марки не стават. Питай някой фотограф и той ще ти каже същото. И в никакъв случай не купувай Сони голям боклук са, знам от опит. Да не си ги хвалят притежателите им, няма смисъл. Имат шумове в изображенията и по точно в баланса на синьото. И пак не купувай Сони!!! P.S. Един добър обектив не прави качествен целия апарат!!! <{POST_SNAPBACK}> Достатъчно е да кача само една снимка и думите ти ще избледнеят :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Такава комбинация от думи направо ме разби: Имат шумове в изображенията и по точно в баланса на синьото Къде ги научавате тези неща бе хора?Дайте да видим бре... А колко до обективите аз ще кажа ,че кинескопите ама изобщо не правят телевизорите (примерно).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Достатъчно е да кача само една снимка и думите ти ще избледнеят :о) <{POST_SNAPBACK}> ako imash interes prodavam canon ixus 2 za 450 kinta na 3 meseca e . kupih si novija model s 40 i vtori aparat ne mi trjabva Link to comment Share on other sites More sharing options...
subbs Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 za men tova e nai-dobro pri saotno6enie cena/ka4estvo checkout: http://steves-digicams.com/2004_reviews/z2.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 ako imash interes prodavam canon ixus 2 za 450 kinta na 3 meseca e .kupih si novija model s 40 i vtori aparat ne mi trjabva <{POST_SNAPBACK}> Аз си имам, бре :о) SONY p52 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 имам pentax optio s40 и съм много доволен. Камерата е супер-миниатюрна ... събира се в ръката, спокойно в джоб. Където и да я сложиш ще си намери място. Взех я за 470 лева от метро преди един месец, но навън е 530 /незнайно защо/. Пикселите са 4.1 mp :] Прави страхотни снимки на 3 ... максимална резолюция е 2304х1728 ... Вградена памет 16 мб много съм доволен, препоръчвам ти я горещо, но ако имаш малко повече пари, нищо не ти пречи да си вземеш canon powershot a75 или някое sony cybershot няма да сбъркаш, но в никакъв случай не си взимай фотоклип! успех в търсенето! като си купиш драсни един пост... <{POST_SNAPBACK}> Пич, прочети това review и после ще си говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Значи фирмите за дигитални камери са: Никон, Канон, Олимпус. другите марки не стават. Питай някой фотограф и той ще ти каже същото. И в никакъв случай не купувай Сони голям боклук са, знам от опит. Да не си ги хвалят притежателите им, няма смисъл. Имат шумове в изображенията и по точно в баланса на синьото. И пак не купувай Сони!!! P.S. Един добър обектив не прави качествен целия апарат!!! <{POST_SNAPBACK}> Това което казваш за Сони наистина е така, но не и за моделите от тази година (2004). Изчел съм много ревюта за Сони P73 и P93 и никъде никой не казва подобно нещо. Накрая си купих такъв и съм много доволен. Иначе класацията ти за фотоапаратите в началото наистина е така, като за опилмпуса може да поспорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Това което казваш за Сони наистина е така, но не и за моделите от тази година (2004). Изчел съм много ревюта за Сони P73 и P93 и никъде никой не казва подобно нещо. Накрая си купих такъв и съм много доволен. Иначе класацията ти за фотоапаратите в началото наистина е така, като за опилмпуса може да поспорим <{POST_SNAPBACK}> Дами и господа, историята на фотоапаратите SONY се дели на 2 основни периода - преди и след 2004 година :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Пич, земи чети, чети, чети. Има много инфо по интернетъ. И накрая ще направиш като мен, ще си вземеш нещо за парите който си приготвил или вариант втори, ще събереш още малко пари и ще си вземеш Канон А80 ;-) Честно да ти кажа за до 400лв не виждам какво ще е това чудо на техниката. Вземи си един Samsung Digimax 370 и ще имаш за зарядно+4 батерии+една 128-ца, е може да требе да добавиш още 10-на лв най-много. За същите пари Sony-P52 ама нема да ти останат за мемори стик ;-) Изобщо имаш доста дилеми да решаваш :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Пич, прочети това review и после ще си говорим <{POST_SNAPBACK}> ами няма какво да си говорим url-то, което си ми дал не е за моят фотоапарат, а за pentax optio s, което е друг модел. Един приятел има такъв и пак е доволен. мисля, че лещите са същите обаче. разликата е само, че тоя е ultra-slim, че с литиево-йонна батерия и зарядно и че е 3мп Link to comment Share on other sites More sharing options...
tox1c_blitz Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 10х много на всички!!! мисля, че ще се спра на Panasonic DMC-LC50 или Panasonic DMC-LC70. аз съм голям фен на панасоник и честно казано всичката техника в нас е такава. за жалост няма да мога да си взема апарата в близите 2 месеца, защото преди седмица си счупих мноо кофти дясната ръка и съм целия в гипс. поради тази причина не мога и да пообиколя магазините както подобава... все пак вече ще знам какво да търся и работата ми е наполовина свършена.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 10х много на всички!!! мисля, че ще се спра на Panasonic DMC-LC50 или Panasonic DMC-LC70. аз съм голям фен на панасоник и честно казано всичката техника в нас е такава. за жалост няма да мога да си взема апарата в близите 2 месеца, защото преди седмица си счупих мноо кофти дясната ръка и съм целия в гипс. поради тази причина не мога и да пообиколя магазин както подобава... все пак вече ще знам какво да търся и работата ми е наполовина свършена.... <{POST_SNAPBACK}> няма кво да обикаляш. Техномаркет Европа, официален вносител на Panasonic за България са ;-) А да, и на SAMSUNG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Значи фирмите за дигитални камери са: Никон, Канон, Олимпус. другите марки не стават. Питай някой фотограф и той ще ти каже същото. И в никакъв случай не купувай Сони голям боклук са, знам от опит. Да не си ги хвалят притежателите им, няма смисъл. Имат шумове в изображенията и по точно в баланса на синьото. И пак не купувай Сони!!! P.S. Един добър обектив не прави качествен целия апарат!!! <{POST_SNAPBACK}> Най-големите глупости, които съм чел някога за фотоапаратите...Не се обиждай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Що сони да не са мнаого стока или да са по добри он никон и пентакс Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Според мен Sony са си супер добри.Моят модел(DSC-P93) е адски добър.Вади супер качествени снимки и клипове СУПЕР ЗДРАВ Е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Общо взето всеки си хвали собствения фотоапарат. Затова почнах да чета ревюта в интернет, където хората ти насочват вниманието към детайлите , които ти не забелязваш, но все пак има какво още да се иска при тях. Малко странен избор си направил според мен с този панасоник, но поне е от известна марка Според мен Sony са си супер добри.Моят модел(DSC-P93) е адски добър.Вади супер качествени снимки и клиповеСУПЕР ЗДРАВ Е? <{POST_SNAPBACK}> Забеляза ли при 30fps колко големи стават видеоклипчетата? Аз имам 256MB Pro и ми събира 3мин и някви секунди. Иначе при 15fps са 11мин, което не е зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Aми да.Аз съм с 512мб и ми изкарва 6.22 минути.Иначе на standart 23 минути.И то качеството си е супер.А бе апаратът е адския.Ти си с Memory Stick Pro нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Aми да.Аз съм с 512мб и ми изкарва 6.22 минути.Иначе на standart 23 минути.И то качеството си е супер.А бе апаратът е адския.Ти си с Memory Stick Pro нали? <{POST_SNAPBACK}> Да, с Pro съм, защото иначе неможеш да снимаш на fine mode, ами само на стандарт където е 15fps, апък на fine e 30fps Абе Sony Rlz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Да, с Pro съм, защото иначе неможеш да снимаш на fine mode, ами само на стандарт където е 15fps, апък на fine e 30fps Абе Sony Rlz! <{POST_SNAPBACK}> и колко $$$ е 512 MemoryStick Pro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 SONY фушш . Вижте какво се казва истински апарат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 SONY фушш . Вижте какво се казва истински апарат. <{POST_SNAPBACK}> Виж, че става дума за апарат около 400 лева ... само се намираш на приказка и ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 А ми 512 е около 200лева.Не е малко(за жалост),ама върши бая работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 и колко $$$ е 512 MemoryStick Pro ? <{POST_SNAPBACK}> 512MB MEMORY STICK PRO $103.00 без ДДС. Виж сам на www.most.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.