DonRamon Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Пичове сега ще ви предложа нещо нека които ъплоадва някаква програмка да вкарва във папката един текстови фаил с кратко обяснение за какво служи дадената програма мисля че така ще бъде наи-добре а и призовавам които е качил програма да драсне 2 реда и да я ъплоадне в папката с програмата мисля че по този начин кои каквото му трябва ще го намери по лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Aко всички които качват програми,постват в линкс (pinned) ще е още по удобно.Така може да се дава и кратко обяснение за софтуера и за какво служи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 10, 2003 Author Share Posted June 10, 2003 Aко всички които качват програми,постват в линкс (pinned) ще е още по удобно.Така може да се дава и кратко обяснение за софтуера и за какво служи. И така да е пак ще е удобно и които търси някаква програма като прочете ще знае за какво служи или да се поства там където казва Ael или в папката със самата програма идеята ти е добра Ael мерси за подкрепата Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Az kachvam programi koito ne znam za kakvo sa kvo da pisha za tqh ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 10, 2003 Author Share Posted June 10, 2003 Az kachvam programi koito ne znam za kakvo sa kvo da pisha za tqh ? Ми естествено ,че като не знаеш няма да пишеш пиши за която знаеш !!! Макарче аз незнам дали има юзъри който ъплоадват програмки който не знаят за какво са. Ама те чудесата краи нямат явно има и такива юзъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Vegas Posted June 11, 2003 Share Posted June 11, 2003 Az sam absolutno saglasen s DonRamon taka shte bade mnogo po dobre i po vajno udobno za vsi4ki nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.