JESUS Posted June 9, 2003 Share Posted June 9, 2003 Chux che sa 9 episoza.A v wareza ima samo tri.Kazahami che go ima kato film 700MG i vsichkite bili vutre.ako nikoi moze da go svali tuk niama da e losho,ili dali izobshto e taka.Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 The Animatrix Tuka imalo i Search Engine na toq site... proverqvai predi da iskash da q kachvat :]]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 10, 2003 Author Share Posted June 10, 2003 Az iskam filma da e na edin fail 700MG az go vidiah tova deto mi dade da proveria Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Az iskam filma da e na edin fail 700MG az go vidiah tova deto mi dade da proveria Ami ti moje6 da gi sabere6 s Vrtual Dub Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 mi nqma kakvo da q proverqvash..az si q svalih ottam.. kato kachestvoto e perfectno nqma ot kakvo da se pritesnqvash,nqma nikakvi greshki ili prochie Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 10, 2003 Author Share Posted June 10, 2003 Mersi mnogo pi4ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 tova sa rars bre....kato razrahvirash si e 700 MB movie naskoro imashe tema za filma, kadeto az kzah, 4e samo parvoto film4e mi e haresalo...i furiozo "lubezno" popravi imeto, na epizoda...final flight of the osiris...ako ne burkam pak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 10, 2003 Author Share Posted June 10, 2003 tova sa rars bre....kato razrahvirash si e 700 MB movienaskoro imashe tema za filma, kadeto az kzah, 4e samo parvoto film4e mi e haresalo...i furiozo "lubezno" popravi imeto, na epizoda...final flight of the osiris...ako ne burkam pak. purvoto filmce e nai-gotino Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Я чакайте малко. Това ония малки епизодчета "The Last Renesance" и т.н. ли са, или е цял пълнометражен филм. Сега точно не мога да си го сваля да видя, а и искам да знам какво свалям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 11, 2003 Author Share Posted June 11, 2003 Я чакайте малко. Това ония малки епизодчета "The Last Renesance" и т.н. ли са, или е цял пълнометражен филм. Сега точно не мога да си го сваля да видя, а и искам да знам какво свалям. Tesa 9 filmichta.Sliati v edin filmov fial.Ednoto svurshva drugoto pochva i mezdu tiah ima vruzka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.