Runner Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Аз умирам от страх само като си помисля за подобни места.Ама истински страх изпитвам :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> А аз се плаша като ти видя профила... Иначе и аз, дето уж слушам чалга, не ходя в тия Палми, много е задимено, няма проветрение, пускат само кючеци, а от горе на това и хората, които ходят там не ми харесват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 яко чалга нека селянията възтържествува Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Аха, селянията ще ни превземе Палмите са си дупка за мен, пълно е с олигари и селяндури, музиката е гадна, вътре можеш да се одушиш....Единствения готин бар си остана Санто..всичко друго стана чалгия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 вътре можеш да се одушиш. <{POST_SNAPBACK}> От какво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 От цигарения дим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Izlygah se da ida dva pyti tam I sym malko razocharovana,ne ochakvah bash takava selqniq,ili po-tochno kazano na trezvo ne bih otishla tam da gledam nqkakvi 'madami' deto se kylchat super smeshno :> Ili pyk nqkakvi 'pichove',koito kato se razminesh s tqh i mirishat na por (s izvinenie za grozniq izraz,ama si e taka) .. :> Las Palmas mi haresvashe poveche.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Че кой те кара да ходиш на трезво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Аз твърдо съм застанал зад позицията CHALGA SUX и като чуя за некво такова заведение и ми се доповръща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Че кой те кара да ходиш на трезво? <{POST_SNAPBACK}> Abe znae li chovek moje i v takiwa situacii da popadna Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Проблема на нашенските дискотеки е,че техните управители не са професионалисти,а някакви селски бекове или мутри,които хал хабер си нямат от съвременната мода в нощните заведения.Въпросните мутри имат съвсем мутренски разбирания за дискотеките,които се свеждат до някакво голямо помещение с бар,разни кичозни сепаренца,някакви си цветомузики отпреди хиляда години и задължително виолетова лампа,на която бялото свети и т.н.едни и същи повтарящи се орнаменти във всяка българска дискотека.А,да не забравяме яките момчета на входа,които трябва да придават тежкарски вид назаведението.Еми не се прави така!Иска много по-сериозни инвестиции!Сещате ли се например колко от сградите на сегашните дискотеки в Пловдив са специално построени ,за да бъдат дискотеки?Аз не се сещам.От там нататък какъвто и ремонт да се направи на помещението,каквито и мебели да се нахакат,все нещо не е наред....И в този ред на мисли,какво очаквате от Палмите?-ми дискотека като дискотека-нищо особено не е.Добре,че в края на краищата най-важно е сам да си направиш шоуто иначе,ако трябва да чакаш някой друг да ти го направи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 M-Star го каза кратко и ясно - повечето дискотеки се правят от хора с пари и малко умствен багаж(и въображение). Друг е въпросът за балканския феномен "чалга", като че ли най-разпространен у нас. Не говоря за новия т.нар. поп-фолк, а за чалгата в най-първичния й вид. Може би това се дължи и на големият брой цигани у нас. Жалкото е, че голяма част от българите прихванаха точно тази най-долна чалга. Преди 2-3 години имах възможността почти всяка вечер да посещавам служебно по принуда едно подобно заведение срещу кино Космос - "Файтона". Е ми...извинявайте, ама толкова простотии на едно място скоро не бях виждал и не пожелавам на никое човешко същество да падне чак дотам, в пряк и преносен смисъл, до нивото, до което изпадаха(с помощта на известно количество алкохол) част от клиентелата. Най-интересното е, че съм виждал заснето видео на подобни "купони" и същите тези хора, на трезво, гледайки кадрите със самите себе си, се кефиха и бяха много горди от действията си (как едва пазят равновесие, пъхат банкноти на кючекчийките и се опитват да кажат 2-3 свързани думи). Не знам...може би съм старомоден, но такива изпълнения (на съответната музика) не ме кефят ни най-малкo и мисля, че човек трябва да има поне малко достойнство. Спирам дотук, понеже всичко това е офтопик - не съм посещавал "Палмите" и нямам какво да кажа, но като прочета за откритото поредно чалга заведение ми става терсене и почвам да пиша по много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Аз живея на 500м от въпросните палми и по-голяма селяния не съм виждал, като гледам каква паплач се събира отвън и кави екшъни стават мога да кажа само едно - да го духат всички чалга фенове и заведения и няма да си променя мнението кой каквото ще да ми разправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Много селски точилки и бедни студентки от "големи градове " ходят там !!!! Нямам работа в кръчми като тази ,жени пияни заляни ,селяни дънещи на повърня и пот и на всичко отгоре и Кондьо за музикален фон . Ей тва ако не е гадно здраве му кажи ,иди си в Санто пий си питиетата ,слушай музика и ще усетиш разликата Link to comment Share on other sites More sharing options...
CELEDA Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Много селски точилки и бедни студентки от "големи градове " ходят там !!!! Нямам работа в кръчми като тази ,жени пияни заляни ,селяни дънещи на повърня и пот и на всичко отгоре и Кондьо за музикален фон . Ей тва ако не е гадно здраве му кажи ,иди си в Санто пий си питиетата ,слушай музика и ще усетиш разликата <{POST_SNAPBACK}> Аз съм на абсолютно същото мнение.Санто rulzzz Дори и да не е Кондьо,то е достатъчно общия фон. Абе просто не ме кефи там и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nati Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Na men pak izob6to ne me kefi tam! pove4e se kefq v Infinity Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 golqmo, dylgo, i malko .... sku4no ponqkoga i a predi - adski pretypkano!!!! :ph34r: :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Palmite...porednoto sborishte na chalga laina!Kyde e Bin Laden v podobni momenti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Палмите = Говедарника на Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NDOE_ Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 ми в чалга дискотеките няма никога да ме видите ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Медицинското парти го бива, но иначе не си падам по чалга. По десетобалната - 3-ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Просто мога да си представя заради чалгата какви хора (екземпляри) се събират. Просто ми се плаче като си помисля за какво става въпрос Ти остави какви са - виж КОЛКО са.Чалгяса се държавата, да му се не види Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Аз в Палмите ходя само на медицинско парти в неделя. А чесно казано не съм ходил в друг ден Незнам колко от вас са ходили тогава, но DJ-я ми е приятел и 5 пъти го карах да пусне чалга и все казваше, че неможе! На мед. парти чалга се пуска доста по малко и то по късно. Обстановката там ми харесва, бодигардовете не са някви по 200 кила като в Инкогнито и съм нямал проблеми с тях. Пък и става купон там. Така че явно съм един от малкото тук, които са с положително мнение за Палмите Link to comment Share on other sites More sharing options...
loafer Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Палми -> Няма по тъпо,селско и ПОТНО място! Ходят само няк'ви тъпаци,и ако човек случайно се излъже да влезе там,първо че няма да има място да се обърне и второ трябва да си носи резервен бял дроб,който да остави отвън и да диша със сламка отвътре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 Въпреки че голяма част от пълнежа на Палми ме отвръщава, това е единственият нощен денс бар, който продължавам да посещавам изключително редовно. Там е купон, нищо повече. Купон, какъвто обаче другаде в Пловдив дълго време няма(ше). <{POST_SNAPBACK}> Za6to ne poseti6 tralala a kolkoto do palmite nqmam ni6to protiv diskotekata Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 a we po princip diskotekite sa typ mqsto.pyrvo super skypo e.vtoro ima vhod 1000 leva.i treto za kvo ti e kato moe6 da se napie6 na drugo - poevtino mqsto i da slu6a6 qka muzika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.