Jump to content
BulForum.com

дискотека-Палми

TOTTI

Recommended Posts

Аз умирам от страх само като си помисля за подобни места.Ама истински страх изпитвам :ph34r:

А аз се плаша като ти видя профила...

Иначе и аз, дето уж слушам чалга, не ходя в тия Палми, много е задимено, няма проветрение, пускат само кючеци, а от горе на това и хората, които ходят там не ми харесват.

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Аха, селянията ще ни превземе :) Палмите са си дупка за мен, пълно е с олигари и селяндури, музиката е гадна, вътре можеш да се одушиш....Единствения готин бар си остана Санто..всичко друго стана чалгия :(

Izlygah se da ida dva pyti tam :woot

I sym malko razocharovana,ne ochakvah bash takava selqniq,ili po-tochno kazano na trezvo ne bih otishla tam da gledam nqkakvi 'madami' deto se kylchat super smeshno :> Ili pyk nqkakvi 'pichove',koito kato se razminesh s tqh i mirishat na por (s izvinenie za grozniq izraz,ama si e taka) .. :>

Las Palmas mi haresvashe poveche..

Аз твърдо съм застанал зад позицията CHALGA SUX и като чуя за некво такова заведение и ми се доповръща :sick

Че кой те кара да ходиш на трезво? :D

Abe znae li chovek moje i v takiwa situacii da popadna :D

Проблема на нашенските дискотеки е,че техните управители не са професионалисти,а някакви селски бекове или мутри,които хал хабер си нямат от съвременната мода в нощните заведения.Въпросните мутри имат съвсем мутренски разбирания за дискотеките,които се свеждат до някакво голямо помещение с бар,разни кичозни сепаренца,някакви си цветомузики отпреди хиляда години и задължително виолетова лампа,на която бялото свети и т.н.едни и същи повтарящи се орнаменти във всяка българска дискотека.А,да не забравяме яките момчета на входа,които трябва да придават тежкарски вид назаведението.Еми не се прави така!Иска много по-сериозни инвестиции!Сещате ли се например колко от сградите на сегашните дискотеки в Пловдив са специално построени ,за да бъдат дискотеки?Аз не се сещам.От там нататък какъвто и ремонт да се направи на помещението,каквито и мебели да се нахакат,все нещо не е наред....И в този ред на мисли,какво очаквате от Палмите?-ми дискотека като дискотека-нищо особено не е.Добре,че в края на краищата най-важно е сам да си направиш шоуто иначе,ако трябва да чакаш някой друг да ти го направи...

M-Star го каза кратко и ясно - повечето дискотеки се правят от хора с пари и малко умствен багаж(и въображение). Друг е въпросът за балканския феномен "чалга", като че ли най-разпространен у нас. Не говоря за новия т.нар. поп-фолк, а за чалгата в най-първичния й вид. Може би това се дължи и на големият брой цигани у нас. Жалкото е, че голяма част от българите прихванаха точно тази най-долна чалга. Преди 2-3 години имах възможността почти всяка вечер да посещавам служебно по принуда едно подобно заведение срещу кино Космос - "Файтона". Е ми...извинявайте, ама толкова простотии на едно място скоро не бях виждал и не пожелавам на никое човешко същество да падне чак дотам, в пряк и преносен смисъл, до нивото, до което изпадаха(с помощта на известно количество алкохол) част от клиентелата. Най-интересното е, че съм виждал заснето видео на подобни "купони" и същите тези хора, на трезво, гледайки кадрите със самите себе си, се кефиха и бяха много горди от действията си (как едва пазят равновесие, пъхат банкноти на кючекчийките и се опитват да кажат 2-3 свързани думи). Не знам...може би съм старомоден, но такива изпълнения (на съответната музика) не ме кефят ни най-малкo и мисля, че човек трябва да има поне малко достойнство.

Спирам дотук, понеже всичко това е офтопик - не съм посещавал "Палмите" и нямам какво да кажа, но като прочета за откритото поредно чалга заведение ми става терсене и почвам да пиша по много. ;)

Аз живея на 500м от въпросните палми и по-голяма селяния не съм виждал, като гледам каква паплач се събира отвън и кави екшъни стават мога да кажа само едно - да го духат всички чалга фенове и заведения и няма да си променя мнението кой каквото ще да ми разправя :P

Много селски точилки и бедни студентки от "големи градове " ходят там !!!!

Нямам работа в кръчми като тази ,жени пияни заляни ,селяни дънещи на повърня и пот и на всичко отгоре и Кондьо за музикален фон .

Ей тва ако не е гадно здраве му кажи ,иди си в Санто пий си питиетата ,слушай музика и ще усетиш разликата ;)

Много селски точилки и бедни студентки от "големи градове " ходят там !!!!

Нямам работа в кръчми като тази ,жени пияни заляни ,селяни дънещи на повърня и пот и на всичко отгоре и Кондьо за музикален фон .

Ей тва ако не е гадно здраве му кажи ,иди си в Санто пий си питиетата ,слушай музика и ще усетиш разликата ;)

Аз съм на абсолютно същото мнение.Санто rulzzz

Дори и да не е Кондьо,то е достатъчно общия фон. Абе просто не ме кефи там и това е

Просто мога да си представя заради чалгата какви хора (екземпляри) се събират. Просто ми се плаче като си помисля за какво става въпрос :cry

Ти остави какви са - виж КОЛКО са.Чалгяса се държавата, да му се не види :sick

Аз в Палмите ходя само на медицинско парти в неделя. А чесно казано не съм ходил в друг ден :) Незнам колко от вас са ходили тогава, но DJ-я ми е приятел и 5 пъти го карах да пусне чалга и все казваше, че неможе! На мед. парти чалга се пуска доста по малко и то по късно. Обстановката там ми харесва, бодигардовете не са някви по 200 кила като в Инкогнито и съм нямал проблеми с тях. Пък и става купон там. Така че явно съм един от малкото тук, които са с положително мнение за Палмите :D

Палми -> Няма по тъпо,селско и ПОТНО място! Ходят само няк'ви тъпаци,и ако човек случайно се излъже да влезе там,първо че няма да има място да се обърне и второ трябва да си носи резервен бял дроб,който да остави отвън и да диша със сламка отвътре!

Въпреки че голяма част от пълнежа на Палми ме отвръщава, това е единственият нощен денс бар, който продължавам да посещавам изключително редовно. Там е купон, нищо повече. Купон, какъвто обаче другаде в Пловдив дълго време няма(ше).

Za6to ne poseti6 tralala :D

a kolkoto do palmite nqmam ni6to protiv diskotekata :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...