Jump to content
BulForum.com

дискотека-Палми

TOTTI

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Още докато беше "Лас Палмас" си беше много отвратително място....

А сега - нямам думи.

Бил ли си вътре?

Мдам,веднъж.Също така съм била и в чалга отделението на бубараци,"Мамба" и на другите им забравих заглавията.Навсякъде е едно и също - пияни малолетни друсат кой квот си има в подлудяващо еднообразен ритъм.

Чалгатеката си е готина!Само дето всяка сряда на студ. парти не може да се диша,всичко е фул!Много е кофти,отсякъде те бутат!Е към 2 часа се оправя! :D

Не съм влизал нямам и намерение да влезна докато не се смени стила на музика :excl:

Дотогава за мен ще си остане селско кръчме :excl:

Просто мога да си представя заради чалгата какви хора (екземпляри) се събират. Просто ми се плаче като си помисля за какво става въпрос :cry

Мноу як хоремаг сяка среда со саселяните одим со тармъците в джобата

e ti nali znae6 4e selqniqta ne hodi po gorata? hodi po grado :P a i nqma razlika mejdu tazi i nqkoq druga diskoteka.a ima edna i tq e 4e puskat 4alga,no kolkoto i pati da sam hodil tam nito nqkoi se e napravil vatre na otvoren,nito sam vidql da stava tarkal ot van...

e ti nali znae6 4e selqniqta ne hodi po gorata? hodi po grado :P a i nqma razlika mejdu tazi i nqkoq druga diskoteka.a ima edna i tq e 4e puskat 4alga,no kolkoto i pati da sam hodil tam nito nqkoi se e napravil vatre na otvoren,nito sam vidql da stava tarkal ot van...

Тва да не е спортен клуб НЕОЛИТ че таркали да стават

Въпреки че голяма част от пълнежа на Палми ме отвръщава, това е единственият нощен денс бар, който продължавам да посещавам изключително редовно. Там е купон, нищо повече. Купон, какъвто обаче другаде в Пловдив дълго време няма(ше).

Охраната са много груби.

Откакто шибана охрана ме изгони без да съм направил АБСОЛЮТНО НИЩО няа стъпа повече там, ако ще и Господ да дойде да пее там...иначе кат са нафиркаш е готино там.

Аз не съм стъпвал на такова място/чалга хава/,а в палмите и за пари няма да ида,даже и пиян няма да ида/а тогава се навивам да правя големи щуротии/.Едно,че се ппуска яко чалга,второ,че като знам какви субекти ходят там и ми се плаче от мъка.Лошо,лошо

Аз не съм стъпвал на такова място/чалга хава/,а в палмите и за пари няма да ида,даже и пиян няма да ида/а тогава се навивам да правя големи щуротии/.Едно,че се ппуска яко чалга,второ,че като знам какви субекти ходят там и ми се плаче от мъка.Лошо,лошо

Аз умирам от страх само като си помисля за подобни места.Ама истински страх изпитвам :ph34r:

Откакто шибана охрана ме изгони без да съм направил АБСОЛЮТНО НИЩО няа стъпа повече там, ако ще и Господ да дойде да пее там...иначе кат са нафиркаш е готино там.

От това охраната не губи нищо, губиш само ти.

Всички луди - на борба за мир и световен комунизъм!

(Агиттабло в лудница)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...