Jump to content
BulForum.com

Колко струват едни патерици?

Recommended Posts

max 70 лева. моите ги взех преди 3 години за 50 лв. не вярвам да са поскъпнали много. ако имаш нужда от помощ мога да потърся един понзат който се занимава с производство и търговия на подобни неща.

кажи какво точно ти трябва.

има вариант и от РУСО или същз на инвалидите да се вземат "назаем" срещу минимална такса. другия вариант е да се поразровя моите докъде са стигнали и да ти ги дам на аванта. проблема е че аз ги дадох на един, който после ги е дал на друг и т.н. но ще се пробвам да проследя веригата ако е нужно.

Мерси много за инфото.Значи татко си счупи крака и ся зехме едни патерици но са малко късички.

Aquila за сега ще изчакам тия дни да видя дали наште ще земат от някаде и ще ти кажа ако ми трябват и да се разберем дали ще ги копувам.

mobo 10х за информацията.За сега ще изчакам да видя кво ще стане.

Трябваше ми да знам колко варвят горе долу.

по темата : има две места от които можеш да си вземеш патерици регулируеми на нормални цени : едното е в магазина на авиоремонтния завод който се намира на околовръстния булевард на тракия / преди да се качиш на моста на асеновградско шосе на светофара в ляво и ще го видиш на 100 метра надолу по пътя пада ти се от лявата страна

а другото е : преди водната палата идвайки от кръстовището на семинарията първия магазин съвсем нов е

успех .

Патерици могат да се вземат под наем от Червения кръст, това е близо до библиотека Иван Вазов. Наемът е един или два лева на месец, не помня вече.

По-добре вземи от там, няма смисъл да купуваш и след като се оправи баща ти, да ги хвърлиш на тавана да прашасват.

Успех! Кажи на баща ти да яде повече сирене :D

ЗГУРА ООД

гр. Пловдив, кв. Капана, ул. Магура 9а

тел. 032 / 62 88 89 от 9:00 до 18:00

гр. Смолян, бул. България 85 тел. 0301 35 617

мисля, че имат всичко от инвалидни колички, глюкомери и т.н. до химически тоалетни, патерици, бастуни, проходилки, слухови апарати, дюшеци....

аз лични съм си вземал глюкомери и тест ленти за тях

ползвал съм фирмата още преди 7-8 години

но нека да си пожелаем - дано не ни се налага да ползваме никога такива фирми...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...