DarkElf Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Здравейте ! Днес си overclock-нах PC -то до 1050 МHz ! Та въпросът ми е дали мога да го ползвам на толкова ! MB - CA64-EC ! Intel Celeron 700 Mhz ! Като влезна в биоса ми показва станадартната температура (29-32* С), но ме хвана базето да го оставя да зареди Windows- а ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Здравейте ! Днес си overclock-нах PC -то до 1050 МHz ! Та въпросът ми е дали мога да го ползвам на толкова ! MB - CA64-EC ! Intel Celeron 700 Mhz ! Като влезна в биоса ми показва станадартната температура (29-32* С), но ме хвана базето да го оставя да зареди Windows- а ! <{POST_SNAPBACK}> Изобщо няма да се притесняваш.Аз работих 1 година със Селерон 733 пуснат на 100х11=1100 "66х11 по дефолт" . Температурите не се покачват кой знае колко. САмо дано ти е читав охладителя. УСПЕХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Попринцип има тема за OVERCLOCK тя е тук... Търси преди да слагаш теми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 браво! и моя процесор е същия. само дето си нямам на идея как да го клокна. а и охлаждането ми е супер зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Малко се повтарям с другите, но няма значение. Има тема за овърклок и е желателно да пишеш в нея ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.