Jump to content
BulForum.com

Какъв процесор да си купя?

Recommended Posts

Здравейте имам следния "проблем". Наскоро си купих дъно Soltek SL-75FRN-RL сега продавам мойто старото и досегашния ми процесор Athlon XP 1600+ и ми се събират около 150 лв. (93$) Та на въпроса кой е най-подходящият процесор в тази ценова листа. Процесорът трябва да е на AMD. И каква е разликата между Sempron,Thoroughbred,Barton и обикновения си Athlon XP?

Barton Mobile 2600+ za tia pari mislia,che mnogo dobur izbor!(BTW ne go hvalia zashtoto imam takuv)....klokva se zdravo i raboti na mnogo po niska tempertura ot obiknoven desktop Barton! ;)

Мдаа , съгласен ,даже нещо което видях днес :

"Процесор AMD XP 2400+GHz/333 Mobile Barton 512k 1.5V 2 месеца гаранция"

Извадка от ценовата листа на Ера - та , не е лошо като идея !

Процесор AMD XP 2400+GHz/333 Mobile Barton 512k 1.5V 2 месеца гаранция

Явно наистина ще бъде този процесор. Един въпрос съвместим ли е с дъното ми, че не ги разбирам много много.. Дъното може да се види тук http://comexgroup.com/motherboards/_mb_rin...ek_75frn-rl.htm . И какъв вентилатор да си взема за да го охлажда, защото сега съм с Spire WhisperRock IV и ми държи процесора на температура 45С без да е клокнат...

ASUS A7V880 :wub:

И как реши, че точно това дъно е най добро за семпром :confused

Явно наистина ще бъде този процесор. Един въпрос съвместим ли е с дъното ми, че не ги разбирам много много.. Дъното може да се види тук http://comexgroup.com/motherboards/_mb_rin...ek_75frn-rl.htm . И какъв вентилатор да си взема за да го охлажда, защото сега съм с Spire WhisperRock IV и ми държи процесора на температура 45С без да е клокнат...

И аз съм за мобилката, а дали ще е 2400 или 2600 си реши сам, иначе колкото до охлаждането ако не ти се дават много пари Vantec AeroFlow е много добро решение ;)

И как реши, че точно това дъно е най добро за семпром :confused 

И аз съм за мобилката, а дали ще е 2400 или 2600 си реши сам, иначе колкото до охлаждането ако не ти се дават много пари Vantec AeroFlow е много добро решение ;)

Сега имам следния проблем :( Купих си процесора AMD XP 2400+GHz/333 Mobile Barton 512k 1.5V 2 месеца гаранция от Ера-та и го сложих на дъното но ми го засича като Unknown Processor на 800MHz.. :confused . Хайде ако някой да ми каже какво се прави в такъв момент :cry

Сега имам следния проблем :( Купих си процесора AMD XP 2400+GHz/333 Mobile Barton 512k 1.5V 2 месеца гаранция от Ера-та и го сложих на дъното но ми го засича като Unknown Processor на 800MHz.. :confused . Хайде ако някой да ми каже какво се прави в такъв момент :cry

Klokva se! :punk

@Backbone малко глупаво седи това 9550@9600XT ,че то това няма честотите на Про-то ти ХТ си му лепнал ехее:)

4estotite na pro sa 400/600 a na xt 500/600 po-blizko e do XT i kato takava q ot4ita6e(V4era se spominah s neq)

4estotite na pro sa 400/600 a na xt 500/600 po-blizko e do XT i kato takava q ot4ita6e(V4era se spominah s neq)

А ,какво стана ?.......ако не е тайна?

@DragonX - и без упдейт на Биоса ще ба4ка не се притеснявай ,по добре сподели до къде се клоква тоя М2400+ ,4е нямам впе4атления от тях?

@DragonX - и без упдейт на Биоса ще ба4ка не се притеснявай ,по добре сподели до къде се клоква тоя М2400+ ,4е нямам впе4атления от тях?

Доста ако ти го позволява самият рам и дъното. От Ера-та твърдят че спокойно може да си достигне 2,4GHz реални. Аз лично ще опитам като си взема новия рам. :sayjin

А колкото до reply-a на @little биоса ми е с най-новия възможен който позволява дъното...

Mi taka da se kaje izleznaha artefakti koito ne moje da se mahnat dori da se namali kloka do 250/150 nqma spasenie 4akam utre da doide novata i da q po4vam i neq.

Dai da ne pi6em po tozi vupros v temata na 4oveka.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...