Jump to content
BulForum.com

Продавам компютър

Recommended Posts

По-подробни данни:

MB: i815 - Gigabyte 6OMM7E Rev2.0 /AGP Slot

HDD 20GB/5400/ATA100 - Seagate Medalist ST320014A

DVD 40x (CD) / 12x (DVD) - LG DRD-8120D

възможността за ъпгрейд -> http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Produc...s_GA-6OMM7E.htm

към него мога да дам и 17" монитор ViewSonic с вградени тон-колонки и микрофон за 75 лв., бонус - безплатни мишка и клавиатура sec.hand

иначе всичко в изправност ли му е, работи ли стабилно и ако не какви са му кусурите ?

Харда има ли лоши сектори , а тези Video&Sound: вградени какви са им възможностите ?

иначе всичко в изправност ли му е, работи ли стабилно  и ако не какви са му кусурите ?

Харда има ли лоши сектори , а тези Video&Sound: вградени какви са им възможностите ?

Абсолютно всичко е наред (явно още не сме контактували с теб - аз давам на всичко, което продавам, гаранция). Компютърът има гаранция 3 месеца. А тези видео и саунд - ами дал съм линк към дъното, можеш да провериш сам :)

Абсолютно всичко е наред (явно още не сме контактували с теб - аз давам на всичко, което продавам, гаранция). Компютърът има гаранция 3 месеца. А тези видео и саунд - ами дал съм линк към дъното, можеш да провериш сам :)

не може ли да го смъкнеш още малко та да взема и монитор а и обясни къде да дойда .

• 2 weeks later...

за редовни клиенти няма ли отстъпки ( за да го купя и това ) :)) или пък комисиона за посредници ;)

параметрите тези ли са ?

Case: MicroATX

MB: i815

CPU: Celeron 800

RAM: 256MB SDRAM

FDD

HDD 20GB

DVD

Video&Sound: вградени

гаранция: 3 месеца

http://www.superwarehouse.com/ViewSonic_G7...r/G70M/p/117533

производство - края на 2000, начало на 2001 г.

фокус, яркост, контраст - перфектни

проблем - в центъра ила леко забележима запечатка на луминофора, явно през целия си живот е стояла една картинка на екрана и нищо друго. В игри и филми въобще не се забелязва.

Понеже на една от системите и продадох част от частите, предлагам останалите:

Case: MicroATX

MB: i815 - Video+AGP Slot+Sound

CPU: Celeron 800+Fan

за 99 лв.

Иначе има още системи като първоначално обявените.

• 2 weeks later...

Е мене специално ме интересуваше най-вече процесора така че! Тая оферта за мен не е актуална!

Ако имаш някой изостанал процесор за сокет 370 около 1GHz, може и да си завзема нещичко! Ако имаш нещо и за слот 1 също може, но не е много сигурно, по едно време имаше памет имаш ли още, но за слот 1 и паметта говорим за след нова година евентуално!

P.S. Сега видях че имаш още 256-ци ще видим след нова година ще остане ли някой лев или не! Че покрай тези празници много се яде, много се пие и т.н.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...