Jump to content
BulForum.com

Най-евтината карта способна да кара Doom3??

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

"@Overclocker може и да е вървяло на Ti-то ти ,но определно не е изглеждало като карта която поддържа DirectX9 "

igrata izglejda po absoliutno edin i sa6t na4in s izkliu4enie na edin edinstven efekt v momenta imam FX5700 na asus ta vidqh kak izglejda i na dvete karti

tolkova e i razlikata mejdu DX8 i DX9 edin dopalnitelen efekt v 6aderite

v doom 3 toq efekt se izrazqva v edno razmazvane na kartinata kogato te strelq nqkoy

Saphire произвеждат платките си под надзора на Ати и следват референтния дизайн.Разходи се по фирмите някъде може да е останал някой 9550 с 4 нс(Самсунг).

Едит:Той 9550 Асус идва само в пликче.Манлито е по ретайл.

Asusite ot Most sa si s vsi4ki gluposti(kutii -mutii ,diskove - miskove) ,pone do predi 2-3 sedmici beshe taka ,ot togava ne sym vzemal !

Добра си е Сапфира ама все пак Асус си е маркова и за разлика от нея си идва в кутия като в белите държави ;)

Сапфира също си идва в кутийка като в белите държави и не е по малко маркова от Асус даже бих казал, че голяма част от моделите са и по-добри, а пък серията Токсик просто е най-добрата

......Той 9550 Асус идва само в пликче.Манлито е по ретайл.

И трите марки Ати9550(Асус,Манли и Сапфир) са ретайл(кутии, кабели, книжки...... и т.н.) незнам ти откъде си взимал, но тези които съм взимал от Ерата са така

На Нвидиа под 5700 чист забрави за ДООМ3 а той струва много сравнения с 9550

На FX5500 върви доволно

"На Нвидиа под 5700 чист забрави за ДООМ3 а той струва много сравнения с 9550"

moeto ovajenie oba4e tova sa palni gluposti

pona4alo Doom3 varvi po dobre na Nvidia i tova se znae otdavna

ina4e doom3 varvi perfektno na P4 3,00Ghz i FX5200 128mb edin sased ima takava ma6ina ta sam go vijdal

"На Нвидиа под 5700 чист забрави за ДООМ3 а той струва много сравнения с 9550"

moeto ovajenie oba4e tova sa palni gluposti

pona4alo Doom3 varvi po dobre na Nvidia i tova se znae otdavna

ina4e doom3 varvi perfektno na P4 3,00Ghz i FX5200 128mb edin sased ima takava ma6ina ta sam go vijdal

Моето уважение ,но ....:))))))))

На 5200 ,пък въобще не и е мястото до Р9550 :)))...може да се изравнят ,ако зака4иш 5200 на 5 Гхз -ов процесор (ако намериш такъв) ..а радеона на 1Гхз-ов ...:)))) сравнението е неуместно -знам .но какво да се прави :)

въпроса е как върви а не само да върви на моя радеом 8500 вървеше по-добре от 5200.Нема кфо да спорим 9550 е най-добре ценово ориантирана карта в момента.

;)

za "На 5200 ,пък въобще не и е мястото до Р9550"predpolagam 4e e taka, ni6to ne moga da kaja prosto nqmam pogled

misalta mi be6e 4e pri mo6ten protsesor i 5200 darji kazvam go v vrazka s izqvlenieto 4e doom3 s karta pod 5700 bil tragedia

ina4e FX5200 si e mnogo smortana karta koqto otstapva po ob6ta proizvoditelnost daje i na edno Geforce4 TI 4200 kakvo da govorim za po mo6tnite TI-ta

benchmarkovete i davat po golemi rezultati samo zaradi ptdrajkata na DX9

za "На 5200 ,пък въобще не и е мястото до Р9550"predpolagam 4e e taka, ni6to ne moga da kaja prosto nqmam pogled

misalta mi be6e 4e pri mo6ten protsesor i 5200 darji kazvam go v vrazka s izqvlenieto 4e doom3 s karta pod 5700 bil tragedia

Съгласен съм ,4е върви ............някак си !

въпроса е как върви а не само да върви на моя радеом 8500 вървеше по-добре от 5200.Нема кфо да спорим 9550 е най-добре ценово ориантирана карта в момента.

;)

Мдааа,съгласен ,той 4овека и това искаше и да види в крайна сметка ...

Абе хора айде някой да каже най-накрая може ли да се играе Doom 3 нормално (на 1024х768 поне на Медиум) с 9550 без да се клоква картата.

Ти пък ,ще идеш до Рим и няма да видиш ПАПАТА ,...ами тя тази карта не ще да върви без да се клоква ве :)))))

Абе хора айде някой да каже най-накрая може ли да се играе Doom 3 нормално (на 1024х768 поне на Медиум) с 9550 без да се клоква картата.

За без клок 9600 или 9600 про.А 9550 без клок е като Х800 с 64 битова шина.

Ти пък ,ще идеш до Рим и няма да видиш ПАПАТА ,...ами тя тази карта не ще да върви без да се клоква ве :)))))

Moita e Asus 9550

Bez clock

Niama igra koito da ne trugne do momenta (na high)

Doom ne sum ia probval,ne mi haresva.

NFS demoto vurvi na vsicko na max pocti bez lag.

Taka che niama problemi i bez clock

За без клок 9600 или 9600 про.А 9550 без клок е като Х800 с 64 битова шина.

Ама и ти си го изцедил това Манли от подписа ти -Бравос !!!

С дифолт охлаждане ли е ...и това ли е максимума ..или просто на толкова го държиш?

Сори за оффф-а ,но тя темата ве4е се из4ерпа!

Moita e Asus 9550

Bez clock

Niama igra koito da ne trugne do momenta (na high)

Doom ne sum ia probval,ne mi haresva.

NFS demoto vurvi na vsicko na max pocti bez lag.

Taka che niama problemi i bez clock

Не е така ,просто не си я тествал достатъ4но....(нямам в педвид Дуууума ...и аз не я харесвам.., а някой ..даже ДХ8 -игри)

Едит :Всъщност си прав ,но за малките резолюции!

БЛАГОДАРЯ на всички който писахте светнахте ме доста :)

Реших да си взема ASUS A9550GE/TD/128M и да отида да видя как е папата  :woot

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, имало смисъл дето пишем тука ..на4и :)

@Foxy все пак има правила във форума ни ... ,а ти ги наруши 1000 пъти яко флууд направи ай поспри са малко ..

@Overclocker не може да ме убедиш ,че на DX8 карта играта е изглеждала като на DX9 !

моята препоръка : Manli 5700LE над 80% от броиките ,ако не и повече се клокват над чистия 5700 ,а някой и до 5700 Ultra . За тази игра специално (Дуум 3 ) nVidia си е nVidia :)

@Foxy все пак има правила във форума ни ... ,а ти ги наруши 1000 пъти яко флууд направи ай поспри са малко ..

@Overclocker не може да ме убедиш ,че на DX8 карта играта е изглеждала като на DX9 !

моята препоръка : Manli 5700LE над 80% от броиките ,ако не и повече се клокват над чистия 5700 ,а някой и до 5700 Ultra . За тази игра специално (Дуум 3 ) nVidia си е nVidia  :)

Ама кажете според вас дали АTIто е удачен избор от гледна точка на дъното ми : ASUS Nforce 2 Nvidia да не са нпаравили някой кофти трик срещу конкуренцията в своята платформа.

Ама и ти си го изцедил това Манли от подписа ти -Бравос !!!

С дифолт охлаждане ли е ...и това ли е максимума ..или просто на толкова го държиш?

Картата държи честоти с 10-15 по-високи от тези в подписа охлаждането е обикновеното с допълнителна перка на 5в и рамсинкове на паметта.

Няма проблем като дъното ти е с Нвидиа не си пречи с Ати-то

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...