Огромен Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Това SuSE 9.2, което е качено на 31ви Окт. наистина ли е финална и официална версия без троянци и други красоти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Миии щом аз съм го качил ама какви троянци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Миии щом аз съм го качил ама какви троянци? <{POST_SNAPBACK}> Верно, ама все пак май SuSE 9.2 още не е съвсем излязло официално или поне по времето, когато беше го качил? Още повече, че вътре в някои от файловете пише SuSE 9.1 Professional , макар че в повечето пише SuSE 9.1 Professional. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 не съм го пробвал, но на шеъркънектор не са написали, че е фейк значи трябва да си е напълно актуален файнъл релиз http://forums.shareconnector.com/viewtopic.php?t=66299 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Dreamer, как се свалят тези работи? Имам предвид SuSE iso, които са във онзи форум? А нямам нищо против, ако качиш и DVD-тата на warez.ru всъщност Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Инсталирах го веднага щом се появи. Много е читаво, а освен това и MD5 сумите си излизат. По-финална от тази версия здраве му кажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Dreamer, как се свалят тези работи? Имам предвид SuSE iso, които са във онзи форум? А нямам нищо против, ако качиш и DVD-тата на warez.ru всъщност От емуле... DVD-то леко е излишно да го имаме при неналичието на достатъчно място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Наистина е добре, ако може и DVD'то да го има, тъй като има неща, които липсват в CD'тата - например LICQ. Не че не можеш да си го намериш от другаде, ама заради принципа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 при опит да вляза в локалната мрежа. ми изписва "Вътрешна грешка. не може да бъде намерен родителския елемент smb:/ в дървото." другия ми комп е на XP. нито аз го виждам ни той мене. Какво трябва да се направи? рових се бая време в самба ама нищо не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.