The^Undertaker Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Naskoro se sdobih s nova ma6inka zarqzah dvupotopniq seleron i se ka4ihme na Atlon4e , za sujalenie trqbva6e da se primirq s vgradeniq mi zvuk , ok no vuznikna interesen problem koito nemoga da si obqsna . PC-to mie vurzano kum uredba sony 2x80 s 4in4ove , no otkakto smenih ne6tata zabelqzvam ogromna zaguba na mo6nost v zvu4enie i nai strannoto ednata tonkolona sviri po slabo ot drugata . Puskam cd na uredbata bez grejka puskam mp3 ot pc-to su6tata ideq auditoto e Realtek , dunoto ECS kt600-a . Ka4ih nai novi draiveri ne6te nqkakva ideq ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 кабела, който е от усилвателя към PC може да си го настъпил (примерно) и да се е прецакал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 ами най-вероятно е от звуковата карта. при мен се получи същото, само че аз бях с вградена звукова, след това сложих друга Има голяма разлика в качеството и силата на звука. те май се водят нещо като усилватели ли, незнам точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Да, вградените звукови възможности на дъната хич не блестят с качество, така че не се учудвай. Аз никога не съм разчитал на звука на дъното ми, дори не съм го и тествал дали работи . Между другото още отначало ли ти прави тези мизерии, или първоначално си работеше добре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 И аз не разчитам на него с Креатив 128 съм и съм доволен уредбата ми е също сони 2х50 или 2х85 музикална и мога да кажа че колоните ми не издържат към края. Разликата в двата канала е нормална дори съм забелязал, че и на уредбата като че ли има такава разлика. Не се притеснявай нали имаш баланс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 Problema naistina ne sum siguren otkoga e , po princip zagubata na mo6t v zvuka be6e pri smqna na pc-to , oba4e tova v kolonata e otskoro imam test softuer kum draiverite i toi otkazva da prosviri vtorata kolona neznaino za6to , 6te pogledna kabela ,no me sumnqva da e toi po princip pc-to ne se vadi bara i tnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Аз като зи взех това дъно 7VT600 инсталирам всичко и звука пращи. Смених няколко драйвъра все тая. Чипа е на realtek. И накрая си взех една C-Media CMI8738 и сега всичко си е наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Гледам че има темичка свързана с звуков проблем та и аз да питам: Имам звукова карта на c-media и по-точно модел cmi8738 която е 4-канална но работят само 2 канала.Свалих си и най-новите драйвъри,но и с тях така. Също и volume control-а не излиза като за C-Media ами стандартния панел на win-бозата,а той няма 4-канална поддръжка Нещо да предложите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Аз ще кажа че драйверите за C-Media са много хубави или много добри не знам кое от двете е по-точно. Някъв ми се обажда и вика че няма микрофон картата му беше с драйвери за звук за ESS явно XP такива е разбрал че има и ги е сложил и има звук няма микрофон, но реших да експериментирам с други драйвери и се сетих за тези на C-Media и стана микрофона проработи. Има много други драйвери за звукови карти(и всякави други де) в интернет които вършат различна работа. Препоръчвам да пробваш с други драйвери освен ако проблема не е механичен(случвало ми се е някой да си мисли че тъй като звука на колоните не се чува силно значи е от драйверите оказа се че е от кабела и се вижда като се размести и като се слуша едновременно съвсем леко на входа към компютъра) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Аз ще кажа че драйверите за C-Media са много хубави или много добри не знам кое от двете е по-точно. Някъв ми се обажда и вика че няма микрофон картата му беше с драйвери за звук за ESS явно XP такива е разбрал че има и ги е сложил и има звук няма микрофон, но реших да експериментирам с други драйвери и се сетих за тези на C-Media и стана микрофона проработи. Има много други драйвери за звукови карти(и всякави други де) в интернет които вършат различна работа. Препоръчвам да пробваш с други драйвери освен ако проблема не е механичен(случвало ми се е някой да си мисли че тъй като звука на колоните не се чува силно значи е от драйверите оказа се че е от кабела и се вижда като се размести и като се слуша едновременно съвсем леко на входа към компютъра) <{POST_SNAPBACK}> Сигурен съм че не е механичен защото когато отварям сайт например звука от windows-а се чува частично и от 4-те колони,на двете за около 1/4 секунда а другите две си работят безупречно Как мога да изкарам C-Media панела а не стандартния? Пробвах и с изтриване на Mixer.exe от c:\windows директорията и copy/paste от инсталационната папка на миксера и при старетирането пак ми излезе гадния стандартен панел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.