Jump to content
BulForum.com

Problem s TV out na Ati 9550

Recommended Posts

Predvaritelno se izviniavam ako ima podobna tema.

Imam Asus Ati Radeon 9550. Kogato pusna televizora(TVaot-a) otdolo mi ostava 3-4 sm. cheren ekran,a ot gore i otstrani e plutno. Imam priatel s sustata karta i sustia problem. Ne e ot draiverite. Probval sum pone 5-6.

Ot kakvo moje da e i kak da go opravia.

Mersi predvaritelno

Predvaritelno se izviniavam ako ima podobna tema.

Imam Asus Ati Radeon 9550. Kogato pusna televizora(TVaot-a) otdolo mi ostava 3-4 sm. cheren ekran,a ot gore i otstrani e plutno. Imam priatel s sustata karta i sustia problem. Ne e ot draiverite. Probval sum pone 5-6.

Ot kakvo moje da e i kak da go opravia.

Mersi predvaritelno

Ами като 4ета това и се сещам ,4е още не съм пробвал ТВ- то на Асуса,а толкова минаха ,през ръцете ми ....просто бях 4ел някъде ,4е е перфектен ТВ-аута им и не се усъмних и не съм и го тествал ,но мисля 4е проблема ти ще се реши с настройки ...настройки ,,,настройки :)

Почти няма карта с перфектен ТВ аут, а тези ивици, за които говориш се дължат на някои понятия като overscan, scale factor, и други, но основно както каза и Foxy - настройки. Пробваш различни формати на видео-сигнала (PAL/D/M....), различни резолюции за тв аута, ето ти един адрес с повече инфо по въпроса, същия линк го дадох и в другата подобна тема тук:

Тук

В статията има линк и за GF карти, а въпроса за ивиците е засегнат някъде към средата.

Тази "ивица" не можеш да е избегнеш,колкото и да регулираш картината.

Нещата могат да се "пооправат "малко ако маркираш OVERSCAN-а.

Плътна картина можеш да получиш само с външно устройство не и със стандартния тв-изход на (АТI) картата.

Тази "ивица" не можеш да е избегнеш,колкото и да регулираш картината.

Нещата могат да се "пооправат "малко ако маркираш OVERSCAN-а.

Плътна картина можеш да получиш само с външно устройство не и със стандартния тв-изход на (АТI) картата.

Naistina vsiakvi nastroiki probvah i nisto ne se promenia.

A normalno li e da ima takova cherno pole(spored men ne)

Vijdal sum drugi Radeoni i pri tiah niama podoben problen!

A sega ot dva Asus-a - 2 ednakvi problema

Imah absolutno sa6tiq problem s Asus 9550 i Omega driver...s katalist nqmah problem no nqma i klok...sega sam s softmod driver koito e 1;1 s katalista s razlika 4e e otklu4en za klok,i kato preinstalira6 driveri 4isti6 li starite... s Driver Cleaner primerno...

Imah absolutno sa6tiq problem s Asus 9550 i Omega driver...s katalist nqmah problem no nqma i klok...sega sam s softmod driver koito e 1;1 s katalista s razlika 4e e otklu4en za klok,i kato preinstalira6 driveri 4isti6 li starite... s Driver Cleaner primerno...

da chistia gi

v momenta sum s originalnite, koito biaha v kutiata

niakakva ideia?

Омега слагал ли си някаква при мен 4.7 омаца Тв то,като изключиш оверскан трябва черното да ти е еднакво отдолу и отгоре ,ако не си сбозил Уиндоус от толкова преинсталиране на драйвери -5-6 пъти...100%картата си е читава,след като си я купих бяха излезнали тези Омеги 4.7 и аз се бях видял в чудо..Сега нямам проблеми с Софтмод 4.9 съм картината си е плътна отвсякаде...Дръпни си тая програмка за чистене и я пусни в Сейв Мод задължително (там така и си пише) ако не стане преинстал Уиндоус.........

Това е

Омега слагал ли си някаква при мен 4.7 омаца Тв то,като изключиш оверскан трябва черното да ти е еднакво отдолу и отгоре ,ако не си сбозил Уиндоус от толкова преинсталиране на драйвери -5-6 пъти...100%картата си е читава,след като си я купих бяха излезнали тези Омеги 4.7 и аз се бях видял в чудо..Сега нямам проблеми с Софтмод 4.9 съм картината си е плътна отвсякаде...Дръпни си тая програмка за чистене и я пусни в Сейв Мод задължително (там така и си пише) ако не стане преинстал Уиндоус.........

Това е

Ako moje dai mi link za draivera,che ne moga da go nameria.

Mersi za pomosta

aз съм със софтмоднатите 4.10.... положението е същото...не е разпънат на целия екран,да не говориме 4е е накривен целия екран под лек ъгъл и леко заоблен от двете страни... :huh:

Абе на гигабайта 9000про беше доста по-добре...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...