Jump to content
BulForum.com

[слята] Турнир!

poznai

Recommended Posts

Абе много шибано са го направили с тия медици..

Като отиде да вдига полуумрял и ти го стреляш стреляш и има един момент в който нито медика нито излекувания не ги фаштат патроните. Е много го мразя това!!! Що за простотия значи...

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply
kagi si kgo naprao beshe super tupo , 5 ot 9-te hora ot obora mi se lutaha kato muha bez glava za 2 min nqkuv moi nqma da spomenavam nick me ubi 5 puti ko da kaja dgd .... trqashe da igraem s otbori po 5 4oveka i da ne puskame nqkvi deto si nqmat i ponqtie ot taq igraaa . :(  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

ako az sum bil , sorry :(

ne sa bezpokoi ne beshe ti .... toi si znae koi e ........... :angry1

Дайте да определим 2 дена в седмицата и час в които да се събираме повече хора за игра. Не предварително уговорени отбори, а просто да сме много народ тогава.

poznai prav si za pushkata na injinera. v na4aloto i az igraeh s avtomata, no vednuj probvah i ot togava kato injiner sum vinagi s neq. mnogo e udobno primerno pri batery ako ima nqkoi na karte4a v bazata na axis no vutreshnata baza tam na vhoda. mqtash edna granta i problema se opravq. a kato kapak ti ka4va i XP na injinerskite umeniq. kakvo pove4e moje da se iska.

Loshoto e che ti izto4va ot skilla i vednaga sled tova nemojesh da zalojish dinamit! A poznai tova za medic-a ne e to4no taka prosto tozi koito e sajiven sigurno zastava pred medic-a i ne strelqsh medica a samo sajiveniq, a toi e za 3sec (ne sam siguren gore-dolu) e bezsmurten! :evil

Badluck samo 4e to kato ti to4i to4ki ot skill gi go podobrqva. Ako utrepesh nqkoi s granata i ti ska4a levela za "injinerstvo". A puk i ako si ve4e 4-ti level strelqsh po4ti bez prekusvane.

Men orajieto mi xaresva po princip. Qko e che sa mu dobavili GranatoIztrelva4, no loshoto e che nemoje da go prezaredish (na ALLIES) kato se iztrelqt si4ki patroni :zzz togava! :evil

Ole sega kato pro4etox taktikite! Mi nie ako razpolagaxme s takav takit kato poznai pobedata shtese da ni e v karpa varzana! Si4ko e obesqsnil nagledno, 4e koi nqma da go razbere. A nie kvo stane adaptiraxme se sprqmo vashata igra i zalojixme pove4e na zashtitata! :evil

P.S. Aaa i 1 vapros kam teb poznai - kak igraesh s toq gramaden bql mernik? Az ne bix mogal da igraq s nego kakvoto i da pravq! :evil

Ще направим ли утре да кажем в 18 часа едно масово сбиване. Да се съберем просто много хора :))

Az moga da doida moga i da nedoida neznam 6a vida... :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...