Jump to content
BulForum.com

[слята] Турнир!

poznai

Recommended Posts

Ale mom4eta razbiram vi onq den kato igraxte i ne me puskaxte da igraq,no zashto ne mi kazaxte koga vse pak shtex da moga da vlezna Vuprosa mi e kum Furiozo,XwayBG,Poznai,Bohemcho,i drugite kadeto igraxa iskam da mi obqsnite zakvo na tiq turniri mejdu vas i drugite nemogat da igraq i drugite.Predvaritelno Mersi i drug put suobshtavaite za da ne se qdosvame ostanalite :D :D :D

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

За тези, които не бяха, само да кажа че турнира премина супер тъпо. Даже не беше турнир.

Просто поредните познати до сега игри. Нищо интересно не се случи. Както до сега заклетите геймъри, които могат да стрелят точно и преобладаващи в единия отбор, взеха повечето игри.

В началото само влизаха разни, не моиш ги изгони.., разправях се с глупости, гърмиш се.., вместо да се разбереш преди да си натиснал F3.

По едно време се бях притеснил дали ще спечелим или не, но след 1-2 игри разбрах че всичко ще е както до сега и...

Значи турнири повече не. Уговорки за масова игра - да.

VeNoM_2431, къде ме натика мен на шамарите сега? :)

Просто така се случи.

Можеше и да играеш. Имаше и такива, които не бяха в предварителните уговорки, но играха.

Ако се дършиш за напред по-възпитано hitman, и не псуваш наред, било от твоя или другия отнор, имаш някво по-добро отношени, вярвай, ще те приемат хората и няма да имаш проблеми.

kagi si kgo naprao beshe super tupo , 5 ot 9-te hora ot obora mi se lutaha kato muha bez glava za 2 min nqkuv moi nqma da spomenavam nick me ubi 5 puti ko da kaja dgd .... trqashe da igraem s otbori po 5 4oveka i da ne puskame nqkvi deto si nqmat i ponqtie ot taq igraaa . :( :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Лоша дума не мога да кажа за никого.

Не съм следил играта им. По-принцип всички избрани бяха добри. Но когато не се играе отборно, печелят по-добрите стрелци, това е.

Bez da sme se ugovarqli mnogo horata ot ET2 igraha prekaleno organizirano napravo. Za men stana mnogo qka igra. Makar 4e i predi turnira imashe mnogo qko igri. koito e treniral znae :P .

Просто така се случи.

Можеше и да играеш. Имаше и такива, които не бяха в предварителните уговорки, но играха.

Ако се дършиш за напред по-възпитано hitman, и не псуваш наред, било от твоя или другия отнор, имаш някво по-добро отношени, вярвай, ще те приемат хората и няма да имаш проблеми.

Sorry !!!;):D

Просто така се случи.

Dobre nqma da suzdaavam problemi i nqma da psuvam,no i vie se sdurjaite po nqkoi put,shte se nqdqvam da me vzemete v otbora.

Просто така се случи.

Naistina mnogo vi blagodarq iskreno shte sum radosten i blagodaren,ako popadna sred imenata v nqkoi otbor!!!

ne mislq che otbora vi igra chak tolkva neorganizirano, pyrvata karta bihte s organizirana ataka v posledniq moment

na vtorata - gold rush syshto igrahte dobre, no prosta kartata e taka napravena che dava golqmo predimstvo na Axis

a i te se bqha nasrali s minite pak, tolkva mini imashe che i na samite axis precheha,

ta na taq karta mnoo tochno se useti atmosferata koqto trqbva da se postiga,

otpred se izsipva Air strike, otdqsno nqkyv puci s kartechnica ot lqvo nqkoi stypva na mina, otzad nqkoi vika "I need ammo" , raketa ot bazuka mi prelita sys svistqsht zvuk pokrai glavata .... v edin moment se oglejdah panikyosano vyv vsichki posoki i neznaeh kvo da prava ...

obstanovkata beshe tochno kato vyv voennite amerikanski filmi kato Saving Private Ryan i Black Hawk Down.

a v nashiq otbor imashe naistina mnogo adekvatni medici, mnooo pyti me revive-vaha

samo ne razbrah GuardianForce shto defuse-vashe mina de shto svari bez znachenie nasha li e ili na protivnika

mai neznae che ima limit ot 10 mini i tezi koito sa spotted e huu samo da si gi zaobikalesh kogato mojesh za da nemogat protivnicite da slagat

VSE PAK AZ KATO NABLUDATEL IMAH USE6TANETO 4E EDINIA OTBOR IMA6E PO DOBRA ORGANIZACIA.

TAKTIKATA SU6TO IZSIPVAHA SE NA KUP NA EDNO MIASTO.A NAI SME6NOTO BE6E 4E PO EDNO VREME EDINIA OTBOR IGRAE6E S 6 INJENERA I NIAMA6E MEDIK NITO KOI DAD IM PROBIVA PYTIA.

POVESELIH SE QKO NO POSLE SE OPRAVIHA SE PAK .KOGATO PRAVITE TAKTIKA VSEKI TRIABVA DA SI ZNAE MIASTOTO.RAZBIRA SE IMA MOMENTI KOGATO TRIABVAT SAMO OPREDELEN VID GEROI NAI VE4E NO TOVA TRIABVA DA SE UGOVORI.PROSTO V ONZI MOMENT NIAMA6E NUJDA OT TOLKOVA INJENERI

P.S OTKA4AM KOGATO SAM MEDIK ITYR4A DA NALEIA MALKO MOZYK V GLAVATA NA NIAKOI I TAMAN STIGNA I TOI NATISNE 6IBANOTO KOP4E BEZ IZVINENIE :P

STIGA TOLKOVA VIE 6TE SI PRAVITE RAZBORA NA IGRATA

Vanko zareji, 4e nqmashe medic...ami to nqmashe i filed..kolko puti karah na pistolet+granata shtoto ammoto za avtomata mi svurshilo...ina4e tva za medica e naistina mn gadno...az edno, 4e 4akam vinagi poslednata sec predi da natisna i vtoro gledam na kartata kade e...ako izobshto ima medic, vse pak ponqkoga e po-dobre da iz4akash oshte 2-3 sec i da doide medica da te sajevi ot po predni pozicii.

Като става дума за медици..

За мен няма нищо по-лошо от един медик фрагаджия.

Полудявам.

Аз му тикам граната в задника, той не умира и ме разстрелва. Взима ми оръжието и си пълни кръвта. И това всеки път! Какво да играя аз ...

Poznai mi igrai s avtomata na eng...az taka pravq i obiknovenno shansa e 50/50...samo 4e na turnira ne mislq, 4e rabotata mi beshe da trepa protivnikovite igra4i v blizak boi...a da popravqm i slagam mini...vse pak za ubiistvata si imashe Soldiers. Vse pak i qko kalabalk napravih osobenno na purvata karta...tam pri znameto(2-3 puti im vlqazoh na borgiq) i stenata vzrivih...tanka poopravih(na gold rush)...mislq, 4e kato eng gledah da si vursha vazmojno nai-dobre rabotata...

Naistina na purvata karta stana mnogo qko mele. Mislq 4e vseki strelqshe po vseki pri znameto. Za raslika ot ET1 v nashiq otbor imashe ot vsi4ki dlujnosti. Mnogo rqdko mojeshe da se slu4i da nqmame cover ili field. Kato imahme i hora s nepostoqnni pozicii. Ako ste zabelqzali v ednata karta bqh cover na drugata field i nakraq soldier. Prosti ot tova imashe nujda. Kato stana za medic i fragove moje da pitate Badluck toi moje da vi obqsni. Napravi mi vpe4atlenie 4e kato bqshme Allies mnogo ama mnogo burzo vzehme kartite s izklu4enie na Goldrush. No za nego 4etete v drugia forum.

kagi si kgo naprao beshe super tupo , 5 ot 9-te hora ot obora mi se lutaha kato muha bez glava za 2 min nqkuv moi nqma da spomenavam nick me ubi 5 puti ko da kaja dgd .... trqashe da igraem s otbori po 5 4oveka i da ne puskame nqkvi deto si nqmat i ponqtie ot taq igraaa . :(  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

ako az sum bil , sorry :(

Poznai mi igrai s avtomata na eng...

basten, не случайно на инжинера му е дадена тази пушка с гранатите... Много е коварна.

В близък бой, съм камикадзе. Отиваме и двамата, а ако са повече и 3-мата :)

В далечен бой, почти винаги аз излизам победител. Особено ако има някакви залегнали картечници, току що излизащи от базата си, поставящи мини и разни такива статични позиции.. Има много изпатили си от това оръжие, нека го отрекат ако могат.

Lg-Mummy дето е добър в стрелбата, нека и той каже какво става като е видим от далече. ;р

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...