bakara Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Ако някои има и иска да я продаде да се обади ще се договорим перка от вент TITAN 80mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Аз имам перка + радиатор, но може и само перката Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 Аз имам перка + радиатор, но може и само перката <{POST_SNAPBACK}> на мен ми трябва само перката от вента но кажи колко искаш само за вента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 И аз имам радиатор с вентил като на вентила има регулатор за скороста на вътрене. Мога да ти продам само перката но предложи някаква цена и ще ти кажа дали съм съгласен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 И аз имам радиатор с вентил като на вентила има регулатор за скороста на вътрене. Мога да ти продам само перката но предложи някаква цена и ще ти кажа дали съм съгласен. <{POST_SNAPBACK}> вие продавате вие казвате и цената от там нататък почва пазарлъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Щом ще се пазарим казвам 10 лв. Можеш да коментираш цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 Щом ще се пазарим казвам 10 лв. Можеш да коментираш цената <{POST_SNAPBACK}> предлагам ти 2-3 лева все пак нов вент е 2-3$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 3, 2004 Author Share Posted November 3, 2004 много предложения нищо конкретно Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 Темата може да бъде затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.