Jump to content
BulForum.com

Terakota vs. Granitogres

nasco

Теракота или гранитогрес?  

28 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

айдеее, че ми писна... 2 месеца избирам - в магазините като ме видят и викат - ей го тоя лудия пак иде с косата и очилата...

взех вече ето какво:

CRISTAL CERAMICAS - Испания

модел Silex - Rodeno - светлокафявите - 18.52лв кв.м. от магазина на кръстовището на В. Априлов с България

айдеее, че ми писна... 2 месеца избирам - в магазините като ме видят и викат - ей го тоя лудия пак иде с косата и очилата...

взех вече ето какво:

CRISTAL CERAMICAS - Испания

модел Silex - Rodeno - светлокафявите - 18.52лв кв.м. от магазина на кръстовището на В. Априлов с България

Aide da ti e 4etito nabitwaneto :) samo ne razbrah shto i men me nabuta 2 dena da obikaliame i da habia benzin a nakraia ze pak keremidite :(

imam 1 nepriatna nowina za teb no na ICQto :)

Aide zatwariaite temata, da ne kaje 4e tarsi i Dawki Ideal i pak da obikaliame za zeleh haiwer :sayjin

тези плочки като се изтъркат или счупят от мен и молекули няма да са останали, а гранитогреса по 18лв беше турски (а на едно място споменаха нещо и за Чешки). другите плочки от тази фирма, които бях хаерсал са модела Sahara за 20.95лв но големи - 45х45 съвсем равни и с много приятна повърхнотс (не полирана) ... и така и не можеш никога да ми намериш такива приятни цветове и повърхности гранитогрес или да кажа ххх-грес, защото не всичко е с гранитен прах...

В къщи сложихме гранитогрес.Да ви кажа честно веднъж само да се затопли.После е като подово.А пък и вероятноста да се парзулнеш е по-малко от теракотата.Много яко стой цвят карамелен+бежево.Трепач е !!! Имаше си наименование, но го забравих.Български са, но са супер.

В къщи сложихме гранитогрес.Да ви кажа честно веднъж само да се затопли.После е като подово.А пък и вероятноста да се парзулнеш е по-малко от теракотата.Много яко стой цвят карамелен+бежево.Трепач е  !!! Имаше си наименование, но го забравих.Български са, но са супер.

mi wie u was iawno ste rabira4i :) bravo /pomognali ste da wdignem malko radiacionnia fon na Plovdiv :)/ ne kato LifeFeel, deto samo mi zagubi remeto i izbra poloshia wariant za powe4e pari

Aide be hora zatworete temata LifeFeel ve4e se nabuta s keremidi :)

Искам да редна малко на корема каква плоча да сложа че да ми е добре през зимата. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...