Jump to content
BulForum.com

Cs cheaters server

basten

Recommended Posts

Ami gledam vsi4ko jivo tam se naliva...interesno mi e, zashto? Zaradi klasaciite ili zashtoto vsi4ki sa 4eateri? Mn dovolno bi bilo da se saberem za mlko pucalka, no li4no spored men tova trqbva da e v dr server za CS, kadeto ima Cheating Death...vse pak fantazii dostatu4no gledam po televizita.

Saglasen sam s Basten. Toku 6to igrah v tozi server na CS i nqkakav si me puca6e prez vratite i mi prave6e glavi. Nqma da komentiram koi e, no ne moga da razbera kakvo im e interesno da igraqt s hackove. Zaradi statistikata li ili zaradi tva 4e ne mogat da igraqt-neznam.

Hawks boli me men statistikata...men me interesuva da si pravq kefa, a ne nqkoi izmislen da strelq ot bazata si i da mi pruska 4erepa dokato kopuvam orujiq...prosto neka da si ima i cs za hackeri qvno tam sarevnovanieto shte e koi ima po-dobar hack, no neka tez deto ne sme 4eateri i nqmame namerenie da stavame takiva da si vlizame v tozi server s CheatingDeath...

Az ne sam fen na CS no imam edno predlojenie:

Ako niakoi niakoga s e konecnal kan tosi server da ne se puska w drugia kadeto ne sa razresheni cheat

pak togawa da reshat koi kade ste igrae

MRASNI CHEATERI :sick

Abe edin padnal na glava dokato bil malak, vtori stoq dalgo na studeno, 3ti maika mu i/ili bashta mu go izmu4val i t.n. Pri4ini mn, za da stanat 4eateri...vajnoto nie deto darjim na 4estnata igra da se sabirame v dr server.

Оставете ги тези сигорно са много слаби и немогат да убият никой

разбирам да го ползваш когато запецнеш на някое ниво :evil

ама на multi тъпотя

triabva ili da sa super livaci ili super tapaci da pozvat cheat,kak izobshto mozesh da se nasladish na edna igra ako izpolzvash cheat.To nali za tova e trupkata da te obiat da povtorish nevoto i ei takiva raboti.Super protiv sum. :angry: :angry: A da igraesh multi s cheat ei tva e veche super tupotia :angry: :angry:

Napulno sum saglasen s vas ,no moga da vi kaja che Imahme na servera Cheating Dead .... kfo da vi kaja 2 dena spokoistvie i pak se po4na starata pesen na nov glas :( Cheatar4eta si ima i vinagi shte ima moga da vi kaja daje koi igraqs s cheat ot li4en opit sum napravil statistika tova sa malki drislqci na po 12-14 gidini koito znaqt samo kak se puska OGC-to ta taka i vse pak shte potretq AKo zabelejite cheater v Server-a basi v Neo server vinagi ima po 1 admin nai malko sledi kakvo stava i ako zabelejite nqkoi deto vi trepe prez 5 steni samo pishete /say admin BAN <edi koi si > i ste gotovi nqma ni6to losho daje ot 3 dena postoqnno slagam PERMAMENT BAN na zala SPIDERCLUB zashto li amm ..... te si znaqt :)

Ako napi6a primerno az tova za banna 6te go bamne li ili trqbva da go bamne nqkoi ot adminite.Bqh vijdal edin admin kak banva nqkakav si cheather do 2008, i ne mu banva nicka ami mu bamva napravo IP-to.Ei na tova mu vikam az BAN.

Gledam tova "bamna" se e razprostranilo kato zaraza...abe hora ili polzvaite angliiski ili buglarski...nedeite si izmislqite novi dumi... Na angliiski ban e zabrana, saotvetno is/was/has been i t.n. banned...t.e. toi e bil banned (ili sa mu slojili ban na) nicka/IP/Hosta i t.n...vapreki, 4e az li4no predpo4itam bulgarskiq variqnt sus zabrana.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...