JESUS Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Vchera govoreh s edno priatelche i toi mi kaza che shte si slaga radio modem.Kaza che toi stuva 300$ obache s oshte edin chovek ot negovia block shte mu pomogne obache i toi shte ima vruzka.Kaza mi che vruzkata shte e super 300k/s napravo mi se stori nevuzmojno.Ako niakoi znae neshto poveche za toia radio modem da mi kaza.I bez prostotii ako ne znaete ne postvaite bezmisleno.Blagodaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 За радио модемите тази скорост не мисля, че би била някакъв особен проблем. 300к скорост обаче ще ти е до някакъв локален сайт, а не към интернет. Между другото за да ти даде някой информация трябва поне да споменеш коя фирма го предлага, защото не една или две имат такива услуги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Chuval sam za podobno neshto, no tam ofertata beshe ne 300k/s, a 8k/s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 8, 2003 Author Share Posted June 8, 2003 Chuval sam za podobno neshto, no tam ofertata beshe ne 300k/s, a 8k/s. ale to niama smisal ako svalaish s 8k/s to evrocom ikonomichnata ti pravi tolkova transfer na danni.Zashto togava shte davash 300$ za modem,a ne 170lv za modema na evrocom.shte popitam koia firma predlaga taia usluga i shte vi kaza malko po podrobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Vsi4ko zavisi ot dostav4ika ti na internet ina4e radio modemite imat golemi vazmojnosti no pak 6te ti go kaja vsi4ko zavisi ot dostav4ika moje da ti pusne da pravi6 i transver do 600k/s tova mislq 4e be6e max za radio modemite Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Predpolagam ofertata e ot NetVision...300 kum local i okolo 20 za navanka...dovolno e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.