Jump to content
BulForum.com

Kupuvam Audio carta 5+1 !!

Recommended Posts

Под ХР работи със сигурност! В онази тема си пише, че е без ремоут контрол, щото за тези пари... нали се сещаш. А, най-същественото е, че вече е продадена!

Под ХР работи със сигурност! В онази тема си пише, че е без ремоут контрол, щото за тези пари... нали се сещаш. А, най-същественото е, че вече е продадена!

Ок. Жалко , ама ми беш интересно щото пък в линка за картата в описанието пише , че Не работи под ХР.

Ами, правена е преди да се е появил ХР и това обяснява този факт. По-късно е изваден драйвер за ХР, който оправя поддръжката. Досега не са ме плашили такива липси в описанията на компонентите, които са ми минали през ръцете... не си спомням, да не съм успял да подкарам нещо. Ако това те е притеснявало досга, напразно е било!

Ок.  Жалко  , ама ми беш интересно щото пък в линка за картата в описанието пише , че Не работи под ХР.

Работи и още как! С Windows 2003 съм и драйвера си бачка перфектно.

Аз, като един щастлив собственик се наслаждавам на качество което съперничи на Audigy 2. Разликата между софтуерния AC97 5.1, който ми беше на дъното е огромна. Сега нямам нужда от плъгини с които да си накарам задните колони да свирят по-силно - всичко си се разпределя яко и става перфектно.

Абе друго си е хардуерното, преди бях скептик и си мислех че няма разлика ама имало...

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...