basten Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Kopieto ot premierata e qko shit...po-dobre se 4uva kakvo si govorqt zritel4etata otkolkoto aktiorite...btw i video quality-to(352x288) ne e cvete...ama za nai-neturpelivite moje i da stane...celta na posta mi e samo da dam info za kopieto, koeto se razprostranqva i da kaja, 4e filma se razprostranqa ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Kopieto ot premierata e qko shit...po-dobre se 4uva kakvo si govorqt zritel4etata otkolkoto aktiorite...btw i video quality-to(352x288) ne e cvete...ama za nai-neturpelivite moje i da stane...celta na posta mi e samo da dam info za kopieto, koeto se razprostranqva i da kaja, 4e filma se razprostranqa ve4e KADE PO TO4NO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 8, 2003 Author Share Posted June 8, 2003 Mi az li4no si go mernah v nqkoi iRc chans v efnet...dr kazvat, 4e sa go vidqli v eDonkey, kazaaa i dc++ Obshto vzeto ako darjish da go drapnesh ima na4in...samo deto ka4estvoto e mn gadno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OCZ Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Taka si e shte vida kade moga da namera po dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 8, 2003 Author Share Posted June 8, 2003 OCZ po-dobro sled okolo sedmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Kajete kade go ima s kvoto shte da e ka4estvo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 tva koeto ste gledali e NUKE versiqta na filma s furiozo shte se pogrijim da go imate soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 8, 2003 Author Share Posted June 8, 2003 M dam, predpolagm zaradi spomenatite ot men zvuci idvashti ot publikata To ima i sq edno VCD na 2 diska, no az li4no ne bih go durpal i nego...shte si 4akam pone dvdcsr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 toia film ne e mnogo hubav,vse edno che gledam spiderman.Otnachalo s super neshtastnik a sled tova se sluchva neshto i pochva da bie loshite,malko e detski no tova si e moe mnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 http://www.warez.ru:8080/NEW_FTP/MP3z/Drea...0Furious%20OST/ OST-то 10х то ZGAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazarcho Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Hitman mahni toq cover na daredevil be mnogo e golqm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 moga da se postaraq nad 2 Fast 2 Furious *SVCD* *TS* 112x15 MB LOGISTIC No e nuke: bad audio, cam Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Hitman mahni toq cover na daredevil be mnogo e golqm. Gazarcho kakto gledash ve4e sum go maxnal otdavna!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 8, 2003 Author Share Posted June 8, 2003 ZGAN nedei, prosto sled okolo 4-5 dena shte izlezne svqstno VCD...nqma smisal za 4-5 dena...a az daje i vcd-to nqma durpam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 ave shto vseki si misli che sled 4-5 dena shte ima huu vcd ti si vtoriqt koito mi go kazva kato izleze i nego ne mi e problem...za sega Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 9, 2003 Author Share Posted June 9, 2003 Ami prosto taka se govori...puk ako ne ti e problem...svalqi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtaz Posted June 9, 2003 Share Posted June 9, 2003 ima li niakade sub za 2 fast 2 furious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 9, 2003 Share Posted June 9, 2003 Merged. mrtaz няма смисъл да правиш специална тема за субс за 2f2f след като вече има такава за филма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OCZ Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Ako se precodira se gleda po dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 10, 2003 Share Posted June 10, 2003 Mi da ti kachvame samo VCD-ta pak ti shte gi prekodirash ? i nqma nujda ot dvdrips Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted June 13, 2003 Share Posted June 13, 2003 A subs Link to comment Share on other sites More sharing options...
*fLiMoDE* Posted June 16, 2003 Share Posted June 16, 2003 dobre a kajete mi nqkuf codec li kvo 6oto ni6te da mi go piuska .. mediaplayer mi tursi codec ma estestveno namira mekia,za tva kajete kvo trq si sloa da go gleam nakraq toq film ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 17, 2003 Share Posted June 17, 2003 dobre a kajete mi nqkuf codec li kvo 6oto ni6te da mi go piuska .. mediaplayer mi tursi codec ma estestveno namira mekia,za tva kajete kvo trq si sloa da go gleam nakraq toq film ;] media player 9.0 final i klcodec 13 tova e.v wareza go ima kodeksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted June 18, 2003 Share Posted June 18, 2003 Xora are PLS maina kajete s kuf Codec vurvi film4eto.Predvaritelno Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobetsa Posted June 19, 2003 Share Posted June 19, 2003 Xora are PLS maina kajete s kuf Codec vurvi film4eto.Predvaritelno Mersi mi kakto predi dva tri dni mi kaza s koi kodetsi varvqt pove4eto filmi. Kaza " DivX Total Pack 1.4,Xvid,MPEG Layer 3 Profesional" kum tqh dobavq6 samo klcodec13 i na men si varvi savsem normalno,s tiq kodetsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.