giocco Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Патриота както правиш на всички игри скрееншот, ако можеш ще съм ти благодарен. Значи цъкаш върху играча след това натискаш бутон Print Screen SysRq отваряш си Paint ->paste -> save и след това го постваш тук Между другото сега привлякох новото си откритие Гуарин но нещо не съм доволен от негоСъщо така много силно впечетление започна да ми прави че понякога с резервния състав играя много по добре отколкото с титулярите, започвам да се замислям дали не е по важно да избереш правилната схема Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Патриота както правиш на всички игри скрееншот, ако можеш ще съм ти благодарен. Значи цъкаш върху играча след това натискаш бутон Print Screen SysRq отваряш си Paint ->paste -> save и след това го постваш тук Между другото сега привлякох новото си откритие Гуарин но нещо не съм доволен от негоСъщо така много силно впечетление започна да ми прави че понякога с резервния състав играя много по добре отколкото с титулярите, започвам да се замислям дали не е по важно да избереш правилната схема <{POST_SNAPBACK}> Научих се как да правя скрийншотове само че как да ти ги дам е проблема...смисъл имам ги а как може и ти да ги имаш? BTW това за рязането на заплатите е много балама и глупава работа аз сега с Литекс си бия в Европа без проблем без рязане на заплатите или такива щуротий ъбгрейдвах си стадиона и игрищата и пак имам огромен бюджет!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Оффф как си разпродадох играчите...сега лудата ми школа БИЕ наред :):) от уникалното нападение състоящо се от...Петър Колев,Жоазиньо,Мартин Камбуров,Мбесана(някакъв як чужденец),Стойко Сакалиев+ всички младежи на чело с Анатоли Тодоров...сега са ми останали само Сакалиев и Тодоров!!! Останалите са супер предатели(поне взех тлъсти суми за тях!) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Някой който играе версия 5.0.5 да каже от каде да си намеря крака! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Патриота крака е крака за 5.03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Намерих начин с който може да се играя онлайн с приятели Ако някой има интерес как става да пише и щи му обясня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 pri men igrata e na nqkav dryg ezik.nqkoi moge li da mi kage kak da si q napraa na angliski?versiqta e 5.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 то си пише в нфо файла Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Game Options-->Preferences-->Language-->English Знам, че всъщност тия неща трябва да ги намериш на холандски, а не на английски, но..това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Game Options-->Preferences-->Language-->English Знам, че всъщност тия неща трябва да ги намериш на холандски, а не на английски, но..това е. <{POST_SNAPBACK}> a kak se smenqt dnite na igrata(az stoq na edna i sa6ta data)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 С бутоните Continue, които се намират най-долу вляво и директно по диагонал най-горе вдясно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Никой ли неще да играем онлайн! На мен много ми се иска...със версия 5.0.5 съм ама това май не прече да играя с някой който е с 5.0.2 например! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Аз вече посвикнах с играта, но в момента имам около 15 минути... Довечера може би няма да ме има...да речем утре по някое време можем да се уговорим да пуснем една игра. Ти кога си свободен принципно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Аз съм навит витаги за 1 игра онлайн. Почна малко да ми писва с тия Тревизо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Ами да кажем аз съм свободен от 8 вечерта до 11 вечерта...но иначе може при някакви по-специални случеи и преди това да съм свободен...само да се разберем с гаджето!И аз утре няма да моге все пак е 24 май(РОЖДЕН ДЕН) Може тримата да направим една игра ама трябва да се оговорим така че да сме заедно по-често!За да става игра...ще си пишем по skype,да става по бързо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 GeorgiK,Imago имате ли скайп?Ако имате се свържете аз съм stanislav-patri0ta с нула се пише!Ще чакам,но днес(24 май) от 5 до 9 часа няма да съм в нас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 адски много се моля някой да ми даде крака за 5.03 който става за пач 5.05. giocco би ли могъл.прати на psycho_realm@abv.bg много ми трябва да мога да ползвам пач 5.05 .има много интересни неща в него.моля ви дайте ми по някав начин крака Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Ето...http://www.data.bg/search.html?sid=7fs0e1iatliysnjmrywo..... fm2005.mi.zip е файла който ти трябва!!!Питай ако ти трябва още нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 нищо не ми излиза.просто ми отваря търсачката.прати ми файла на имейла плийс или ми дай директен линк към него.кажи си ник в чата да те питам за по дцц.много ще съм ти благодарен edit: аз съм навит да играем онлайн.аз съм ветеран на тази игра,играл съм всички версии последните 5 години,само онлайн не съм.само ми дай крака да я ъпдейтна,аз си имам пач 5.05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 нищо не ми излиза.просто ми отваря търсачката.прати ми файла на имейла плийс или ми дай директен линк към него.кажи си ник в чата да те питам за по дцц.много ще съм ти благодаренedit: аз съм навит да играем онлайн.аз съм ветеран на тази игра,играл съм всички версии последните 5 години,само онлайн не съм.само ми дай крака да я ъпдейтна,аз си имам пач 5.05 <{POST_SNAPBACK}> Готово... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 тея файлове в зип-а .мфд и .мфс те ли са кракове ?къде да ги екстрактна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 абе хора тва изобщо не е крак.като ги екстрактна горе не ми пише че съм с версия 5.05 а си седи с старата 5.0 .незнам кое ви кара да си мислете че е крак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 mds е image file и се зарежда с даемон Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 абе хора тва изобщо не е крак.като ги екстрактна горе не ми пише че съм с версия 5.05 а си седи с старата 5.0 .незнам кое ви кара да си мислете че е крак <{POST_SNAPBACK}> Ти какво очакваш графиката ли да се промени или нещо такова...Нееее тези версии са само за бъговете,а ако искаш нещо допълнително да променяш ... http://www.sortitoutsi.net/ Разрови се вътре има всичко!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 да задам един въпрос ако искам да играя онлайн с някой задължително ли е да сме с една и съща версия на пача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.