Lud_Canar Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 na4i edin priatel tarsi data cabel za m55.ne pove4e ot 15lv.nadiavam se nqkoi da prodava.btw aide ako nqkoi znai da kaje ima li razlika i ako da kakva mejdu data kabel i usb kabel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 az tarsq za Siemens MC60 data kabel sas softuera PM pra6taite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 az iam rabotesht datakabel.. prodavam go za 20 poprincib s disk s software ama za 15 moga da ti go dam bez CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 e to 15 lv neska mi go prodavaha nov Siemens bez cd.A nqkav ku4a marka sas cd pak 15.ne6to po evtino kam 10lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_SolDieR Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Ako iskaa6 moje originalen za 15 bez cd i za 20 sas cd.A moje i vtora raka ama e malko precakana dupkata za 10 bez cd.Moje i za po-malko ako mi kaje6 otkade moga da si svalq software za motorola c350.za vrazki e-m@il dark_soldier@myway.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_SolDieR Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 ako niakoi iska data ili usb kabeli za drugi ttelefoni da kazva na dark_soldier@myway.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 въпреки че е малко офтопик, искам да поясня някой работи: 1.Кабелите за М55 и МС60 са еднакви 2.Разликата между дата кабел през USB и през COM порт е голяма, по отношение на софтуера. Принципно се смята че през УСБ скоростта трябва да е по-голяма, но тъй като софтуера на сименс не поддържа усб не е съвсем така. Аз имам М55 и съм пробвал и от двата вида кабели. Нормален кабел на цена 12 лева, и УСБ кабел на цена 25 лева. Първо да спомена че УСБ кабела се инсталира ужасно трудно. То не бяха разни драйвери, рестарти на компа - ужас. Докато накрая някакси го настроих и заработи. И тогава видях какво значи прекъсване на връзката и бавна скорост. Но това може би е защото софтуера не поддържа УСБ. Няколко седмици по-късно пробвах и нормален кабел струващ 12 лева. Да спомена че уиндоуса ми беше преинсталиран и ги нямаше онези драйвери които бях инсталирал за другия кабел. Та какво направих - инсталирах софтуера, сложих кабела и той тръгна! Без никакви проблеми. Няма рестарти няма нищо. А скоростта беше много по-бърза от другия кабел. Айде стига съм говорил че излезох доста извън темата. Извинявам се но исках да го кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 merci za poqsnenieto mnogo. Kabel si namerih! close topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.