Jump to content
BulForum.com

Kupuvam koloni

Recommended Posts

kvo shte re4e 2.1 , 3.1 , 5.1 ....... ???????????!?!?!  :blink:  :huh:  :unsure:  :blink: i kak 2.1 ili 3.1 da sa po moshtni ot 5.1 ???????

zna4i 2.1 3.1 4.1 5.1 oznachava s kolko koloni e v smisal 5+1 2+1 i etc.

a kolkoto za po moshtnite v smisal takuv che primerno da sa 2x30W i subwoofer 60W a ne 5x12W i SW 30W

prosto imam 2x120 i iskam da si sloja oshte 2 ili 3 da kajem i SW

Аз имам 2 колони и мога да ги продам.

Едната има някакъв проблем, нещо трепери звука, като че ли, незнам не искам да се занимавам да не прецакам нещо. :bgrin:

Не разбирам много-много, затова ще ти напиша какво пише на тях, отзад на лепенката :

HiFi BOX 90

3-канални колони - 80/110 W

35 - 20.000 Hz

4-8 Ohm

*Made in W.Germany

Търся им около 60 лв.

Ако се интересуваш - пиши.

Аз имам 2 колони и мога да ги продам.

Едната има някакъв проблем, нещо трепери звука, като че ли, незнам не искам да се занимавам да не прецакам нещо. :bgrin:

Не разбирам много-много, затова ще ти напиша какво пише на тях, отзад на лепенката :

HiFi BOX 90

3-канални колони - 80/110 W

35 - 20.000 Hz

4-8 Ohm

*Made in W.Germany

Търся им около 60 лв.

Ако се интересуваш - пиши.

pi4 samo mi trqq snimka na tiq koloni da gi vida shto za chudo sa i gi zemam ako mi haresat ili ako nemojesh da mi osigurish snimki mi kaji s kolko incha govoriteli sa i kolko sa golemi

pi4 samo mi trqq snimka na tiq koloni da gi vida shto za chudo sa i gi zemam ako mi haresat ili ako nemojesh da mi osigurish snimki mi kaji s kolko incha govoriteli sa i kolko sa golemi

Басовете са по 23 см, Средните са по 10 см, а пищялките са по 7 см.

Колоните са чисто черни, високи са 48 см, дълги са 25 см и широки 27 см.

Немо да ги снимам, нямам цифрово апартче.

woox : не пише марка, скоро ми ги дадоха, пише само това, което написах по-горе.

И аз имам едно предложение за теб A4tech Full Theater 5.1 Speakers 5 x 25W, Woofer 1 x20W наистина са слабички но са двулентови колонките. Ето снимка

А каква му е истинската мощност ? :confused

Защото ако тея говорителчета са по 25 вата, аз съм Бил Гейтс ... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...