HitMan Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Iskam da pitam kakva e tazi igra zashtoto gledam 4e dosta xora vlizat,ta vuprosa mi e kade q ima i kak moga da q igraq kato drugite v SERVER.PR.Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
duvi Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 ha sia de mi tva si e CS samo che s elemnti sirech GEROI ot WarCraft3 cakash si CS samo deto digash leveli i stavash ia po barz ia po silen ia nevidim ama sichko e legalno ne e cheet niama nujda da instalvash nishto drugo osven CS 1.5 i da vlezesh na nashia server tova e Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Abe ima mn dvijenie...nqkvi ludi prerajdaniq stavat...oba4e kato cqlo originala na igrata mi haresva pove4e. Samo deto ve4e ne se sabirat entusiasti za neq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
duvi Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 abe tva s prerajdaneto e mnoooo gadno i ne me kefi i men ama niakoi go cakat btw tva MOD koito se maha taka che ako niakoi ima zapalen da igrae WC3 i sa poveche hora prosto kajete na admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mummy Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 ET e mnogo po qka ot CS po vsichki paragrafi.A novata CS 1.6 nqma da se igrae mnogo shto sha izliza Half-Life 2 i sha bade dosta zaribena Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Mummy i CS i ET si imat i + i -....a pokaji mi kak shte vzemesh pobeda ako igraesh v 1 otbor s lameri na ET? Nqma na4in prosto...a na CS ima i tam e po-realno...shtoto kato te opatkam 1 pat nqma posle da mi se motkash v krakata sled 10-20 sec primerno...osven tva ne e nujno da prekosq cqlata karta za da vlqza v bitka(fuel Dump sled kato si prekaral tanka pred bazata im i dr karti)...ET se igrae poneje q lansiraha nqkoi hora...pridadoha i smisal i obqsniha na mn hora kak stava...nishto protiv igrata naistina si q biva...ima taktika ima lugane, no e tupo 4e se prerajdame...are tova s medica go razbiram, no prerajdaniqta...kogato vidq server za CS 6 ot 30 i ET server 12 ot 50 vlizam pri cs-a shtoto e po-diva pucalkata...i na cs ima mislene vapreki tvardeniqta na nqkoi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 i ne znam kvo ste go lapnali toq Half LIfe 2...4akai da izlezne puk togava shte govorim...tova tvoito e vse edno da vidish snimkata na Karmen Electra na koricata na nqkoi film i da kajesh, 4e filma shte e gotin...viziram trailerite, na koito predpolagam si si izgradil mnenieto! Prosto iz4akai da q vidim...ina4e neka da e hubava...kolkoto po-hubava tolkova po-hubava(powered by Mecho Pux) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mummy Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Awe ti neznaesh za kvo stava duma(Half-Life 2)gledai trailera deto BadLuck go kachi pak sledtova golori vadi 100 pati po hubava grafica ot CS i mnogo po realna Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 HAHAHAHA...pi4 ako grafikata pravishe igrata...togava nqmashe da se naemat scenaisti, a samo grafi4ni designeri...i da, ne sam go gledal veseliq trailer...oba4e ima mn na4ini neshto da se rendira na programa kato 3d max-a primerno...i hopa film4eto gotovo i grafikata ludnica...puk kato cafne igrata.."u da go i darvoto"...vseki po4va da plue kato s Matrix Reloaded...4akai da izlezne puk togava shte davame komentari...i btw ne e vajno izobshto dali grafikata si e mamata e**** vajnoto e da ima smisal i opredeleno da moje da hvashta gamera s neshto //to tova ne mi se e slu4valo o mn vreme nasam are i spirame da sporim za neshto, po koeto ne mojem da dadem 100% otgovor...Prosto za vsqka gara si ima patnici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 tova koeto e interesno v trailera e fizikata v igrata a ne tolkva grafikata , koqto estestveno ne e losha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Source engina ne nikak losh(osobena v HALF-LIFE 2),no Vampire:the maquerade Bloodlines e meko kazano boza. Vijte nqkoi skriin shot ot NFS UNDREGROUND ili oshte po-dobre na edin ot moite favoriti UNREAL TOURNAMENT 2004. Inace Halfa shte e super qka i s neturpenie q cakam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Izvinqvaite ce pak se otklonqvam ot temata no eto nqkolko snimki ot UT 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mummy Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 HAHAHAHA...pi4 ako grafikata pravishe igrata...togava nqmashe da se naemat scenaisti, a samo grafi4ni designeri...i da, ne sam go gledal veseliq trailer...oba4e ima mn na4ini neshto da se rendira na programa kato 3d max-a primerno...i hopa film4eto gotovo i grafikata ludnica...puk kato cafne igrata.."u da go i darvoto"...vseki po4va da plue kato s Matrix Reloaded...4akai da izlezne puk togava shte davame komentari...i btw ne e vajno izobshto dali grafikata si e mamata e**** vajnoto e da ima smisal i opredeleno da moje da hvashta gamera s neshto //to tova ne mi se e slu4valo o mn vreme nasamare i spirame da sporim za neshto, po koeto ne mojem da dadem 100% otgovor...Prosto za vsqka gara si ima patnici. Awe pich kato nqma znachenie ot grafika dai da igraem na nqkoq igra ot 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duvi Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Abe momcheta sichko tva deto go kazvate e mnooooo iako i ses hubavi neshta sichki igri za koito govorite sa jestoki naistina ama gleite sia kvo opitaite se nakarate edno dete koeto igrae veche 1 godina CS da pochne da cakaa UT2003 ili UT2004 ili Half2 niama nachinnnnnnnn prosto tova pokazvat statistikite takiva igri mojem da gi ocenim nie starite gamery koito sme igrali po celi noshti na DOOM 2 i sme se razmazvali ot kef ) taka che !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Abe momcheta sichko tva deto go kazvate e mnooooo iako i ses hubavi neshta sichki igri za koito govorite sa jestoki naistina ama gleite sia kvo opitaite se nakarate edno dete koeto igrae veche 1 godina CS da pochne da cakaa UT2003 ili UT2004 ili Half2 niama nachinnnnnnnn prosto tova pokazvat statistikite takiva igri mojem da gi ocenim nie starite gamery koito sme igrali po celi noshti na DOOM 2 i sme se razmazvali ot kef ) taka che !!! Doom bashe strashna igra napravo se razbivah bati meleto deto beshe.S taia rezachka napravo gi razbivah,s bazukata deto te pravishe na pashkul celia izgorian super luda igra besh.Niama she den da ne e igrai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 Mummy, 4e mnogo gameri po sveta si igraqt i na po-stari igri tova e vidno...sega, 4e ti si dr pokolenie i teb qvno te valnuvat drugi ideali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 9, 2003 Share Posted June 9, 2003 Makar i na 15 godini az sam gamer ot <<starata shkola>>.Vqrno sq ne sam imal P8,no blagodarenie na brat mi sam imal 16-ka i to kato 5-6 godishen.Spomnqm si Princa i I WOLF3Di nikoga ama nikoga nqma da zabravq 5-te bukvi <<IDDQD>> . Taka ako shte edno dete i 3 godini da e igralo CS shte go nakaram da igrae ne HL2 ili UT2004 a Star Wars Jedi Knight Jedi Academy dori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.