HBK Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 zdr,izteglix si Shade:Wrath of Angels i q installnax oba4e sega imam problem sys startiraneto i razbira se pro4etox nfo. file oba4e ne razbrax ne6to,ta ako moje da mi obqsnite: 1Unpack it. 2 Burn it with your favorite burning software. 3 Install the game, when asked to reboot, please do so and unplug all your optical drives. 4 Mount the MI image using latest Daemon Tools, and enable RMPS emulation. 5 When asked for a serial, use PMJ9V-YQ9LE-4SZBN-KZHT5-JXWAD 6 Play and Enjoy! zadaljitelno li trqbva da imam zapisva4ka i da zapi6a igrata na disk,za da q igraq ili nqma da ima nujda?a kakyv e toq MI image?pls helo ,za6toto ako i tazi igra ne trygne 6te se pobyrkam[s golqmo netyrpenie si drypnax Top Spin,a se okaza,4e tq iska pixel shader 1.1... ] mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 1. Разархивираш 2. записваш(мисля че ще може и просто да емулираш с даемон туулс или подобна програма) 3. рестартираш и изключваш кабелите на сд-рома. 4. маунтваш малкия имидж файл(нарича се Mini image(MI)) 5. пишеш тоя кей 6. играеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 1, 2004 Author Share Posted November 1, 2004 ok,mersi,oba4i pak ne stava uninstallnax igrata,posle q instalirax nanovo,restarnax[maxnax kabelite na cd-rom],posle po4va da checking disk,sled kato svyr6i pi4e ,4e vuvedeniq cd key ne otgovarq na diska labeled SHADE nqkakvi idei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Нали маунтна малкия имидж, А НЕ този с който инсталираш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 1, 2004 Author Share Posted November 1, 2004 emi veseo ,kato razarxiviram file-ovete se polu4avat 2 file .bin i .cue a ina4e mountvam CUE -toi e po malyk[za nego li stava duma] p.s.mersi mnogo za pomo6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Би трябвало в папка /crack на единия диск да има друг имидж, който трябва да се маунтне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 1, 2004 Author Share Posted November 1, 2004 mne,nqma mnogo gadno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 При мен няма такъв MI файл.. и прави същия проблем .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 5, 2004 Author Share Posted November 5, 2004 nqkoi vaob6te podkara li q tazi igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Говори се, че тоя рилийз не работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 axam emi i po dobre,za6toto ocenkite za tazi igra,koqto o4akvax s netyrpenie ,sa katastrofalni Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 как е геймплеа с меча? доближава ли се поне малко до lightsabre в jedi academy/outcast? ... и заслужава ли си изобщо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Han Solo Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 как е геймплеа с меча? доближава ли се поне малко до lightsabre в jedi academy/outcast? ... и заслужава ли си изобщо? <{POST_SNAPBACK}> Zna4i igrata si vurvi perfektno az v momenta ia razcukvam. Trabva ti daemon. Otvariash cue faila i ia instalirash. Explorni diska prez daemona i shte vidish papka crack. kopvash failovete v dira na instala i si shestak. Igrata iska zadulzitelno directx 9.0c ako imash b niama da ti trugne:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 аз се интересувам от gameplay ... а ти нищо не каза Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 аз се интересувам от gameplay ... а ти нищо не каза <{POST_SNAPBACK}> Ами с меча съква .. по-яко се играе с демона Но, повярвайте ми, тренирайте да играете с меча, че после ще ви трябва много Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 сега позяпах gameplay-a в http://www.gametrailers.com/ .... не е зле. ще се пробва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.